Телефон не пишеш,но иформационната системата на КАТ трябва да е интерирана,тоест като въведеш името да ти дава цялата паспортна информация,а паспорт си вадих това лято и си пишеш и телефоните.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Внимание!!! Измами по телефона
Collapse
X
-
Нещо някой хора много ги тресе нервозата ми се струва.Следяли ги и разни такива работи. Такова нещо няма!!!! Кво кат са казали, че си катастрофирал?!? Просто случайност. И на мен ми се случи. Звънят на баба ми, че внука и катастрофирал и има пострадала жена.Трябва да се дадат пари на някъв адвокат, че да не влезе в затвора. Е да де само дет баща ми е много навътре в тез среди и няма вариант да го минат. Смятате ли, че ако както е според вас проучват и следят щяха да се пробват.? Едва ли!Има си вероятност да се получи и тези изнудвачи пробват. От 10 човека днес, ако оцелят 1 все файдичка.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
iee написа:Нещо някой хора много ги тресе нервозата ми се струва.Следяли ги и разни такива работи. Такова нещо няма!!!! Кво кат са казали, че си катастрофирал?!? Просто случайност. И на мен ми се случи. Звънят на баба ми, че внука и катастрофирал и има пострадала жена.Трябва да се дадат пари на някъв адвокат, че да не влезе в затвора. Е да де само дет баща ми е много навътре в тез среди и няма вариант да го минат. Смятате ли, че ако както е според вас проучват и следят щяха да се пробват.? Едва ли!Има си вероятност да се получи и тези изнудвачи пробват. От 10 човека днес, ако оцелят 1 все файдичка.
Коментар
-
kondov написа:Това се случи и на моето семейство!!! От някъде изтича яко инфо, как така се случва, че все звънкат на пенсионери и хора, които не са в първа младсот?!?На един приятел пак така, с дядо му, но с полицията направиха капан на нещастниците, обаче, мамка им, те се усетили и не взели парите!!! Да ама после отнесли много бой хахаха!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
SHB написа:Телефон не пишеш,но иформационната системата на КАТ трябва да е интерирана,тоест като въведеш името да ти дава цялата паспортна информация,а паспорт си вадих това лято и си пишеш и телефоните.Steliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:SHB написа:Телефон не пишеш,но иформационната системата на КАТ трябва да е интерирана,тоест като въведеш името да ти дава цялата паспортна информация,а паспорт си вадих това лято и си пишеш и телефоните.
Коментар
-
Ами аз нямам ЛИЧНИ телефони бе. Какво да пиша???Steliyan's Life!
Коментар
-
При нас в службата се случи че звъняха подред на няколко телефона и станаха едни майтапи нямам думи ако трябва да ви го опиша ще отиде деня, голям бъзик си правихме с тях обаче пък ги набутахме поне с близо час в разговори. Аз ги засякох на АТЦ-то и се обадих в плицията докато една колешка го бъзикаше, а онези мухлювци викат:- Ами какво да направим?- А бе хора нали затова тръбите в медиите да ви се обаждаме сега в момента е на телефона, GSM-а му е еди кой си и т.н. Бях провел половината им разследване а те путьовците НИЩО не си мръднаха пръста, тогава за какво говорим?FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Страшно са нагли.Звънят ми един ден по телефона и успяха да се добарат до някаква "роднинска информация".Започнаха даме уговарят, че моя племенник ми праща някакъв ценен колет и да предам определена сума.Въпреки, че ги отпратих, след половин час пак звънят и пак уговорки. Съответно следаше благословия от моя страна и край.Но за да съществува тези измами, явно има още наивници или хората които не слушат поне радио и не гледат телевизия.Докато има "зайци" ще има и "лисици".чичо НеноFiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
Коментар
-
Абе какви зайци, какви лисици - някаква коза от София-та така я филмирали, че чак като олекнала с едни пари се сетила, че тя няма син, а има дъщеря... Бах ги в психолозите дето са тия измикяри...Steliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:Абе какви зайци, какви лисици - някаква коза от София-та така я филмирали, че чак като олекнала с едни пари се сетила, че тя няма син, а има дъщеря... Бах ги в психолозите дето са тия измикяри...
Коментар
-
хехех чета тука и се смея и се радвам че никой не се е вързал...к*пеленцата гадни незнам откъде вземат информация и т.н. ама...преди 4-5 год. се бяха обадили на телефона ни на село...дето само баща ми и един двама роднини го имаха и търсиха баща ми...тъкмо беше взел пари от реколтата първо поискали да говорят с дядо ми той се казва Филип /като мене/ представили му се като някаква фирма за май че лагери и поискали да говорят с баща ми като му казали итрите имена...е баща ми не е вчерашен и го чух как псува като циганин по телефона ама...това се е повтаряло поне 7-8 пъти през годините...със различен сценарии и веднъж звънят на мобилните телефони веднъж на стационарните...имат си цели немисля че е случайно точно в този случай...но има и случайни като тези познай кой се обажда...лично аз веднъж разговарях с такъв и ще опиша направо разговор че беше интересен...:Звъни телефона:аз: Да моля!?той: Охооо здрастиии как сии?аз: ъъъм, кой се обажда?!?!той: еее неможа ли да ме познаеш хехе спомни си сега къде имаш роднини да видим дали ще ме познаеш.аз: ми аз имам роднини къде ли не де да знам кой си!той: е айде де помисли така в чужбина нямаш ли роднини?аз: ми имам /имам един братовчед във Швейцария/. Мики ти ли си? / аз вече леко се досещам накъде бият нещата/Той : еее з съм хехе виж как ме позна. Знаеш ли да те помоля за една услуга има един колет с лекарства в който има и пари. Ще ти го донесе един човек някъде ще се уговорим и да му платиш разноските за доставката а после ще си ги вземеш от колета.аз: Ти т*шак ли си прайш бе пич. Защо си мислиш че на мен ще ми мине този номер.той: /мълчи като киртак ама и не затваря/аз: какво стана бе защо млъкна кажи поне защо правите такива мизерии и как ем подбрахте?!той: /започва лудо оправдаване / ама аз найш ли деца алабала там ми се наобяснява че бил хранел незнам си какво още тая държава 2 мин ми нарежда по телефона колко бил нещастен...аз: и сега кво?!той: ми нищо приятен ден ти желая а между другото нямаш ли някой душманин някой гадина с пари да кажеш да ударим?!?аз: ти прос ли си!??! аз и да имам не си ти човека който ще ми дави душманите айде ходи си рови в боклука и не звъни повече на този телефон че ми се изписва номера ти.той: затвори и това беше.лично в къщи е силно казано забранено но да кажем задължително да си носиш телефона в теб и той винаги да е зареден и то не само заради опастност от такива случки а по принцип. Инструктирали сме и старите хора в семейството дали сме им и на тях ГСМ със настройка за бързо набиране на номера на баща ми та ако някой звънне първо да му звъннат той да провери случая пък после да правят каквото и да е.внимавайте много че такива нещастници има чеееа сега се сетих имаше един глупак дето ни звъня 1-2 пъти така за измама на ГСМ-ите на мен майка ми баща ми и вуйчо ми...после започна да звъни и да заплашва..е намерихме го...оказа се че вуйчо ми си продал един стар ГСМ на някакъв който пък го бил продал на някакъв мангал и вуйчо ми не си бил изтрил контактите от телефона...познайте...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:......а сега се сетих имаше един глупак дето ни звъня 1-2 пъти така за измама на ГСМ-ите на мен майка ми баща ми и вуйчо ми...после започна да звъни и да заплашва..е намерихме го...оказа се че вуйчо ми си продал един стар ГСМ на някакъв който пък го бил продал на някакъв мангал и вуйчо ми не си бил изтрил контактите от телефона...познайте...
Коментар
-
peho написа:kiselo написа:......а сега се сетих имаше един глупак дето ни звъня 1-2 пъти така за измама на ГСМ-ите на мен майка ми баща ми и вуйчо ми...после започна да звъни и да заплашва..е намерихме го...оказа се че вуйчо ми си продал един стар ГСМ на някакъв който пък го бил продал на някакъв мангал и вуйчо ми не си бил изтрил контактите от телефона...познайте...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар