Здравейте колеги.Обръщам се към всички които ползват подобно устройство.Спрял съм се на няколко модела-ще ги напиша по-надолу.Въпросът ми е-струва ли си да се скача на по-скъп модел или примерно най-евтиният ще ми върши същата работа.Не съм наясно с разликите м/у тях и там какви вълни/сигнали/ улавят и от какво могат да ме предпазят...Моля тези от вас които са наясно да споделят или да ме посъветват.Моделите на които се спрях са/изписвам ги по ред на нарастване на цената/:COBRA 8200COBRA 9330COBRA 9340COBRA 9430COBRA 9440и евентуално COBRA 9630-но той ми идва вече по-скъп...PS 1 Карам най-вече градско и рядко извънградско.Не съм привърженик на високите скорости,но ми се случва по някога да ми натежава десният кракБлагодаря предварително на отзовалите се!PS 2 Ето и линк към сайта им да погледнете моделите,но е на английски/на мене ми е слаб/... http://cobra.com/index.cfm?fuseactio...&category_ID=3
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Радар детектор COBRA
Collapse
X
-
mnpenchev
Харесах си COBRA 9340 - 185лв го видях някаде, само се чудя има ли смисъл да имам такова нещо в колата, при условие, че в повечето случаи стрелят с радара по който си харесат ?
Коментар
-
В общи линии и аз се насочвам към 9340.Компромисен вариант.Единственото което му липсва е че не хваща РОР сигналите-каквото и да значи това.Май са някакви нови полицейски радари,но доколкото разбрах масово си използват старите стационарни в/у колите им...Така че май ще е това.Ще поумувам още малко и ще скачамLANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар
-
mitaka_71 написа:В общи линии и аз се насочвам към 9340.Компромисен вариант.Единственото което му липсва е че не хваща РОР сигналите-каквото и да значи това.Май са някакви нови полицейски радари,но доколкото разбрах масово си използват старите стационарни в/у колите им...Така че май ще е това.Ще поумувам още малко и ще скачамFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Sev написа:Влади, сваляш плафона за да имаш достъпи там в кухината има място къде да се набутадаже при мен има и захранване, работещо само когато колата е на контакт (май е за шибедах):D работи идеалноFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Аз разглабях и таблото и плафона в опити да му намеря място но няма.Сега съм му направил една скоба която го държи за сенника на пътника. Стойката го изнася назад и така не се вижда освен ако не се наведе човек отвън.А от плафона съм му извел захранване. Изобщо не го гася и си карам и в града и извън града с него. Захранва се само на контакт.За жалост откакто го имам - почти цяла година едва 5-6 пъти ми е сигнализирал за радари. Полицаите много рядко оставят радара включен постоянно ...
Коментар
-
А какво ще кажете за антирадарите които поглъщат сигнала на полицейския радар !? Натъкнах се на такива които се продават в България .. естествено и цената беше интересна за двата модела ... 550 за единия и 650 за другия .. разликата е в дизайна. Та мисля че това е добро решение за тези които искат да дадат малко повече пари....
Коментар
-
kazan написа:А какво ще кажете за антирадарите които поглъщат сигнала на полицейския радар !? Натъкнах се на такива които се продават в България .. естествено и цената беше интересна за двата модела ... 550 за единия и 650 за другия .. разликата е в дизайна. Та мисля че това е добро решение за тези които искат да дадат малко повече пари....Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
kazan написа:А какво ще кажете за антирадарите които поглъщат сигнала на полицейския радар !? Натъкнах се на такива които се продават в България .. естествено и цената беше интересна за двата модела ... 550 за единия и 650 за другия .. разликата е в дизайна. Та мисля че това е добро решение за тези които искат да дадат малко повече пари....
Коментар
-
kazan написа:А какво ще кажете за антирадарите които поглъщат сигнала на полицейския радар !? Натъкнах се на такива които се продават в България .. естествено и цената беше интересна за двата модела ... 550 за единия и 650 за другия .. разликата е в дизайна. Та мисля че това е добро решение за тези които искат да дадат малко повече пари....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар