Колкото и антирадари да имате,колкото и скъпи и хай тек да са те,пак могат да ви изловят.Най-ясна представа добих като пробвах моя.Спирам си срещу тях на 150 метра на една отбивка и дебна да видя реакциите на радар детектора.В първият момент пълно мълчание,забелязвам някой засилен в огледалото и радар детектора почва да пищи да побъркване ,в тоя момент се отваря вратата на патрулната кола и спират нарушителя.Общо взето гледайте да сте втора кола и да имате време да намалите безопасно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Радар детектор COBRA
Collapse
X
-
Така е колега, тактиките се сменят и от едните и от другите.Гледаш спрял цивилен автомобил, а той с радар и фотоапарат!http://www.vbox7.com/play:bac73d99Гледаш завой, а след завоя на 300 м отбивка за спиране и там спряла патрулката с радара. Не се крият, виждат се от далеч, но докато реагираш вече са те засекли! :DНяма начин да няма начин!
Коментар
-
krasio_79bs написа:Колкото и антирадари да имате,колкото и скъпи и хай тек да са те,пак могат да ви изловят.Най-ясна представа добих като пробвах моя.Спирам си срещу тях на 150 метра на една отбивка и дебна да видя реакциите на радар детектора.В първият момент пълно мълчание,забелязвам някой засилен в огледалото и радар детектора почва да пищи да побъркване ,в тоя момент се отваря вратата на патрулната кола и спират нарушителя.Общо взето гледайте да сте втора кола и да имате време да намалите безопасно.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:krasio_79bs написа:Колкото и антирадари да имате,колкото и скъпи и хай тек да са те,пак могат да ви изловят.Най-ясна представа добих като пробвах моя.Спирам си срещу тях на 150 метра на една отбивка и дебна да видя реакциите на радар детектора.В първият момент пълно мълчание,забелязвам някой засилен в огледалото и радар детектора почва да пищи да побъркване ,в тоя момент се отваря вратата на патрулната кола и спират нарушителя.Общо взето гледайте да сте втора кола и да имате време да намалите безопасно.
Коментар
-
krasio_79bs написа:Изкарал си късмет до сега.И аз го имам моя повече от две години и съм събрал достатъчно впечатление относно "стрелянето с полицейски радари".Едва в 20% са били с постоянно включени радари.В останалите ми пищи детектора след като съм ги видял и са ме стрелнали.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:krasio_79bs написа:Изкарал си късмет до сега.И аз го имам моя повече от две години и съм събрал достатъчно впечатление относно "стрелянето с полицейски радари".Едва в 20% са били с постоянно включени радари.В останалите ми пищи детектора след като съм ги видял и са ме стрелнали.
Коментар
-
krasio_79bs написа:kiselo написа:krasio_79bs написа:Изкарал си късмет до сега.И аз го имам моя повече от две години и съм събрал достатъчно впечатление относно "стрелянето с полицейски радари".Едва в 20% са били с постоянно включени радари.В останалите ми пищи детектора след като съм ги видял и са ме стрелнали.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
Коментар
-
krasio_79bs написа:Изкарал си късмет до сега.И аз го имам моя повече от две години и съм събрал достатъчно впечатление относно "стрелянето с полицейски радари".Едва в 20% са били с постоянно включени радари.В останалите ми пищи детектора след като съм ги видял и са ме стрелнали.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Днес видях най-новата мода!Седи си полицая в колата с гръб към движението и държи една клавиатурка (колкото цифровата на компютъра).Като види в огледалото някой по-забързан включва радара и записващата апаратура, когато нарушителя е на 10 м. от патрулката и го заснема в гръб. И щрак Марийке на портрет!Няма начин да няма начин!
Коментар
-
krasio_79bs написа:То дано и не ги видиш тия калпазани.Обикновено седят от другата страна на надлеза до работата ти,в посока Созопол.Има една бяла астра А2684.. видиш ли я, ще разбершRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
Коментар
-
[quote="niko_ymn"]На промоция е до 27-ми Март в Карфур в градовете където имат мол. (На табелката със серийния му номер пише и ID: ESD7000 (можеби са сходен клас) Взех го заради цената, която е 59,99 лв, и защото дори само веднъж да ме спаси бързо ще си възвърне инвестицията. Веднага го тествах, на Лукойла на пътя София-Букурещ НЕ засече камерите, но на едно друго място по същия път има електронна табела която чак като си до нея вече ти светва с колко караш, а детектора ми взе да свирка още в момента, в който завъртях колата на обратния завой в нея посока или на около 0,5 км преди табелата с К-радар. Прикачам карта. В същност, ако идвах от правилната посока, можеби щеше да засече и преди обратния завой:[/quoteРадарчето си бачка супер, не си засякъл камерата защото в този момент нее била там;http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=839837
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар