Колега, дай инфо от каде го поръча и колко ще излезе, няма смисал да се заключва темата, като гледам даже ще е полезна http://cgi.ebay.com/COBRA-XRS-9340-R...c0.m14този е най-евтиния който можах да намеря - 53 гущера + 22 за доставката - грубо идва към 102 леваПП. поръчах го от горния линк, като го монтирам ще се похваля :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Радар детектор COBRA
Collapse
X
-
mnpenchev
-
Ами има на доста места в интернет където се предлагат тези радар детектори.Ето примерно едно предложение: http://www.dekom.bg/?page=product_de...3657Иначе един от официалните вносители на Кобра за Б-я е : http://www.raksecurity.com/bg/products можеш да провериш и при тях.Но в общи линии се движи в този ценови диапазон.На мене лично ще ми го достави приятел-като цена...пак тука-тука :DPS Извинявай-чак сега видях че си го поръчал.Ами цената която ти излиза си е супер-едва ли ще срещнеш по-ниска от товаLANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар
-
mnpenchev
103,09 лева пише на смс-а, значи толкова, като пристигне ще обадя пак, дано твоята цена е още по-добра, аз имам навика да прибързавам с покупките, но мисля, че този път не съм пп. сега се сетих, че 2 приятелчета се връщат от щатите другата седмица и щеше да излезе още по-евтино, но аз винаги бързам ...
Коментар
-
Blue написа:Колеги, може ли да ви помоля да пуснете по някоя снимка с монтиран радар-детектор на вашите коли, че се чудя къде да закача моя.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
mnpenchev
Vladim написа:На стъклото, с вакумката и изведено захранване от плафона!
Коментар
-
Тъй като по-подробна тема за радар детектори от тази не открих, искам да Ви напиша какво се казва в упътването на един подозрително евтин модел на Кобра, а можеби най-евтиния, който на скоро проучвах, ... та в упътването за употреба пише:Ако имаш единичен сигнал значи е фалшива аларма, ако са няколко и все по-чести значи е истинска, а ако ти светне лампичката за обхват "L" - докато бипка - значи те засичат в момента, защото Лазер сигналите "никога не са фалшива аларма". Те били на принципа на светлината и за да ги улавя, както и повечето други честоти - трябва да е монтиран на място с пряка видимост през предното и задното стъкло, защото през другите материали почти не преминават сигналите.Четох и доста отзиви на потребители, че нищо не им засякло до след момента когато вече и сами са виждали патрулката, и си мисля, че повечето хора са го били тикнали някъде.Четох и такива, които многократно са си спестили парите от инвестицията, но общото мнение е, че ако превишаваш с малко отгоре (10тина-15 км), само тогава е достатъчно времето да реагираш и да слезеш под прага на разрешената скорост. За по-скъпите модели не знам.Ето този разглеждах аз: http://www.walmart.com/ip/Cobra-9-Ba...D-767/11070020
Коментар
-
niko_ymn написа:Тъй като по-подробна тема за радар детектори от тази не открих, искам да Ви напиша какво се казва в упътването на един подозрително евтин модел на Кобра, а можеби най-евтиния, който на скоро проучвах, ... та в упътването за употреба пише:Ако имаш единичен сигнал значи е фалшива аларма, ако са няколко и все по-чести значи е истинска, а ако ти светне лампичката за обхват "L" - докато бипка - значи те засичат в момента, защото Лазер сигналите "никога не са фалшива аларма". Те били на принципа на светлината и за да ги улавя, както и повечето други честоти - трябва да е монтиран на място с пряка видимост през предното и задното стъкло, защото през другите материали почти не преминават сигналите.Четох и доста отзиви на потребители, че нищо не им засякло до след момента когато вече и сами са виждали патрулката, и си мисля, че повечето хора са го били тикнали някъде.Четох и такива, които многократно са си спестили парите от инвестицията, но общото мнение е, че ако превишаваш с малко отгоре (10тина-15 км), само тогава е достатъчно времето да реагираш и да слезеш под прага на разрешената скорост. За по-скъпите модели не знам.Ето този разглеждах аз: http://www.walmart.com/ip/Cobra-9-Ba...D-767/11070020Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
На промоция е до 27-ми Март в Карфур в градовете където имат мол. (На табелката със серийния му номер пише и ID: ESD7000 (можеби са сходен клас) Взех го заради цената, която е 59,99 лв, и защото дори само веднъж да ме спаси бързо ще си възвърне инвестицията. Веднага го тествах, на Лукойла на пътя София-Букурещ НЕ засече камерите, но на едно друго място по същия път има електронна табела която чак като си до нея вече ти светва с колко караш, а детектора ми взе да свирка още в момента, в който завъртях колата на обратния завой в нея посока или на около 0,5 км преди табелата с К-радар. Прикачам карта. В същност, ако идвах от правилната посока, можеби щеше да засече и преди обратния завой:
Коментар
-
Добре де, аз имам джи пи ес и той има Auto Update Speedcam, който в 90% от случаите познава мястото, където има полицаи или камери. Но има и едни 10%, които искам да подсигуря.Проблемът е, че джи пи еса се влияе от някой радари, не от всички. Случвало ми се е да изпреваря някой камион и да ми се загуби сигнала на джи пи еса докато не се отдалеча от него.С кой модел радари ще мога да си ползвам и двете устройства заедно?
Коментар
-
niko_ymn написа:Веднага го тествах, на Лукойла на пътя София-Букурещ НЕ засече камерите, но на едно друго място по същия път има електронна табела която чак като си до нея вече ти светва с колко караш, а детектора ми взе да свирка още в момента, в който завъртях колата на обратния завой в нея посока или на около 0,5 км преди табелата с К-радар.
Коментар
-
Съгласен с krasio_79bs. Единствената разлика между този показания по-горе и някой по-скъп модел е, че по-скъпият лови много повече автоматични врати, сателитки и други такива А интересно е, че в Кюстендил има една патрулка с камера и ако седят някъде прикрити ги ловя на Х, но ако се засечем в движение независимо дали в една посока или срещуположни радарът не ги отразява въобще. Интересно ми е дали само в спряло положение снимат.
Коментар
-
vital написа:Съгласен с krasio_79bs. Единствената разлика между този показания по-горе и някой по-скъп модел е, че по-скъпият лови много повече автоматични врати, сателитки и други такива А интересно е, че в Кюстендил има една патрулка с камера и ако седят някъде прикрити ги ловя на Х, но ако се засечем в движение независимо дали в една посока или срещуположни радарът не ги отразява въобще. Интересно ми е дали само в спряло положение снимат.Няма начин да няма начин!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар