И така..преди 2 дни ходих до Пловдив с Бравата от подписа...Видях се с един познат и от дума на дума стана ясно, че човека си търси кола.Нямах си работа и казах "Дай 7 (седем) бона и я взимай. Човека каза, че ще помисли и ще ми звънне.Прибрах се аз колеги, да, ама вечерта оня звъни и казва "Кога ще ми я докараш"???И сега шах!Рових в мобилето и установявам, че за тези пари немога да взема нищо по-добро от фиата.Дайте съвет? Моля ви!Благодаря предварително.П.С. Въобще не ми се разделя с него!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дилема! Колеги, моля за съвет?
Collapse
X
-
Re: Дилема! Колеги, моля за съвет?
Neosi написа:И така..преди 2 дни ходих до Пловдив с Бравата от подписа...Видях се с един познат и от дума на дума стана ясно, че човека си търси кола.Нямах си работа и казах "Дай 7 (седем) бона и я взимай. Човека каза, че ще помисли и ще ми звънне.Прибрах се аз колеги, да, ама вечерта оня звъни и казва "Кога ще ми я докараш"???И сега шах!Рових в мобилето и установявам, че за тези пари немога да взема нищо по-добро от фиата.Дайте съвет? Моля ви!Благодаря предварително.П.С. Въобще не ми се разделя с него!I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
-
Нищичко не съм вкарал в нея, освен смяна на масла, фиртри, ролки и ремъци.А..да..и профилактика и допълване на климатика.Забравих да добавя, че към тези 7 000 лв. НЕмога засега да добавя още пари за автомобил.А и си го искам!!! Перфектен е!Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
Re: Дилема! Колеги, моля за съвет?
Neosi написа:И така..преди 2 дни ходих до Пловдив с Бравата от подписа...Видях се с един познат и от дума на дума стана ясно, че човека си търси кола.Нямах си работа и казах "Дай 7 (седем) бона и я взимай. Човека каза, че ще помисли и ще ми звънне.Прибрах се аз колеги, да, ама вечерта оня звъни и казва "Кога ще ми я докараш"???И сега шах!Рових в мобилето и установявам, че за тези пари немога да взема нищо по-добро от фиата.Дайте съвет? Моля ви!Благодаря предварително.П.С. Въобще не ми се разделя с него!
Коментар
-
7 бона е много, много добра сума според мен, но пък всяка смяна на автомобила е свързана с разходи... В най - добрия случай ще дадеш 500лв за консумативи и ремъци/ролки на новия автомобил. Ако си доволен от сегашната си кола и си те кефи по - добре не си усложнявай живота, защото не се знае на какво ще попаднеш, дори и да е по - новоM-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
msotiroff написа:7 бона е много, много добра сума според мен, но пък всяка смяна на автомобила е свързана с разходи... В най - добрия случай ще дадеш 500лв за консумативи и ремъци/ролки на новия автомобил. Ако си доволен от сегашната си кола и си те кефи по - добре не си усложнявай живота, защото не се знае на какво ще попаднеш, дори и да е по - новоBrava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
За тези пари повече няма да имаш шанса да я продадеш и ще си остане вечно твоя. Съвсем скоро, едно по едно, нещата ще вземат да се обаждат и да плачат за смяна. След като имаш друга кола, ще покараш малко нея, докато събереш още някоя хилядарка и току-виж, си се качил на някоя Либра и тогава сигурно няма да се сещаш за Бравата.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Просто не мога да повярвам, че за 7 бона още се чудиш. Това не са малко пари, ще имаш нелош избор от доста по-класни коли от твоята брава. Аз ако съм на твое място я продавам незабавно и бих огледал на първо време една Marea Bipower с фабрична метанова уредба, която се продава във форума. Като разбрах за колко пари Kilar е дошъл от София до Копринка на метан, направо си мечтая за такава кола.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар