Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дилема! Колеги, моля за съвет?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

наистина, много хубави пари можеш да земеш,а относно нова кола , Стило ?
    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Продаваш и си плащаш първата вноска за нещо ново на лизинг евентуално!
      F31 BMW 320d

Коментар

За 7 бона хм...сам си прави сметка тука каквото и да ти се каже ще е много субективно. Ако твоята брава е здрава и е на малко километри и всичко си и работи и има хубави екстри няма смисъл да я продаваш. Иначе на пръв поглед в мобиле има много добри коли за около 6хил. даже и 4-5 стило има, но ако я продадеш после ще има хамалогия, върви търси нова, регистрирай, после по сервизи.....
        --Старата ръжда любов не хваща!--
        156 sportwagon 1,9 jtd 115
        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

то все някога ще дойде тоя момент, да търси нова кола, регистрация, сервиз, ама момента като този да му дава 7000лв надали ще се случи по-нататак отново
          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
            наистина, много хубави пари можеш да земеш,а относно нова кола , Стило ?
            И аз това мислих да предложа, няма какво да се чудиш, така или иначе идва момента с подмяната на автомобила с по-нов, а и си е голям кеф като се качиш на нещо по-новичко, регистрациите и консумативите отминават за няколко дена, после остава само удоволствието

Коментар

Не знам каква е историята на тая кола, ама човека дето дава 7000 за Брава, видял ли е обявите в интернет Най-скъпата в mobile.bg e 6500, освен някакви таксита, едното от които е произведено незнайно как през 2003?!, та затова тях не ги броя. Но пък наистина от 2001 за тея пари, няма какво по-добро да се вземе. А относно Стило-то, даже не съм се возил, за да коментирам, ама външния дизайн е крачка назад за ФИАТ, според мен.
              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                А относно Стило-то, даже не съм се возил, за да коментирам, ама външния дизайн е крачка назад за ФИАТ, според мен.
                Шегуваш се вероятно... ами да... няма какво друго да е!

Коментар

Продавай я
                  BMW E90 320D
                  ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                  ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                  ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Единствения ми аргумент "против" продажбата е, че не е препоръчително да се продава кола на познат или приятел. Защото така понякога се развалят приятелства: "защо не ми каза за това, знаеш ли колко пари ми струваше да оправя онова и т.н". Бях неприятно изненадан да чуя от новия собственик (близък роднина) на предишния ми фиат упрек, че златен му излязъл този фиат: сменил акумулатор, задните гуми вече били за смяна, счупил фар... Така че с роднини, познати и приятели по-добре да си нямаш вземане-даване.
                    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Е то така винаги може да попаднеш на мрънкалник дето си мисли, че купува ново от магазина! То и тогава има проблеми пък ...
                      F31 BMW 320d

Коментар

Като не се познавате, е по-лесно, пито-платено. Пък после ако иска да се оплаква на арменския поп. Пред познат или роднина чувстваш някакъв ангажимент, грижите по тази кола остават до някаква степен и твои.

Коментар

Съгласен с колегата sneke! Патил съм си с такива продажби на приятели и роднини!
                          Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
                          Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

Продавай я едвали ще имаш втори такъв шанс за тази цена
                            fiat coupe 2.0 16V

Коментар

Има нещо такова. Но ако колата си има всичко, от което се нуждаеш и наистина е перфектна... абе ти трябва да си прецениш. Но това са наистина супер пари, така че и да я продадеш няма да сгрешиш. Въпроса е какво ще избереш след това.
                              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                                Има нещо такова. Но ако колата си има всичко, от което се нуждаеш и наистина е перфектна... абе ти трябва да си прецениш. Но това са наистина супер пари, така че и да я продадеш няма да сгрешиш. Въпроса е какво ще избереш след това.
                                Ех, това си е голяма тръпка да имаш парите и да избираш. Така ми се иска пак да я изпитам... Да имам аз 7 бона, които мога да отделя за кола, само мога да си мечтая. А и колегата Neosi има и втора кола, доколкото си спомням, така че няма да му е голям проблем да изкара известно време без продадената кола.

Коментар

Working...
                                X