За банята и кухнята ще взема професионален,за другата работа ме интересува.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на ... Перфоратор!
Collapse
X
-
Humppa
Да възродя тази тема!Искам да посъбера малко мнения за хоби-марките на нашия пазар - Budget, Einhel, RTR, Raider, Ferros Toosl.Имам личен опит с Akita от Метро - пистолет за горещ въздух. Купих го, на следващият ден го дадох на приятел да сваля боя от рамата на мотора, При първото пускане работил 2-3 минути и изпушил, приятеля го дал на електричар за ремонт и вече няколко години си бачка без проблеми...Сега ми се иска да си купя винтоверт, зеге и перфоратор. Какви впечатление имате от изборните марки? Други хоби-марки в ниския и среден ценови сегмент?
Коментар
-
Makitata според мен е с една крачка пред другите.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Humppa написа:Да възродя тази тема!Искам да посъбера малко мнения за хоби-марките на нашия пазар - Budget, Einhel, RTR, Raider, Ferros Toosl.Имам личен опит с Akita от Метро - пистолет за горещ въздух. Купих го, на следващият ден го дадох на приятел да сваля боя от рамата на мотора, При първото пускане работил 2-3 минути и изпушил, приятеля го дал на електричар за ремонт и вече няколко години си бачка без проблеми...Сега ми се иска да си купя винтоверт, зеге и перфоратор. Какви впечатление имате от изборните марки? Други хоби-марки в ниския и среден ценови сегмент?SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
Интересно как не съм видял тази тема, понеже работя с такива машини нали монтирам климатици. Аз притежавам един перфоратор на хитачи модел 45 голяма машина с нея правя големите дупки за тръбите работя с Ф45 и и дължина 650мм. Притежавам я втора година супер е само и е мак съединителя сравнение с предишната ми която изпуши на 24ти май. Имах и перфоратор за по малките дупки хитачи Т10 страхотна машина доста години я ползвах докато падна от 2рия етаж и счупи дръжката. Сега ползвам не негово място един енхел 920вата вече 3 години го ползвам и е безупречен макар че падна с куфара заедно с винтовера Метабо от покрива на 4тия етаж и само куфара се пръсна а двете машини си работят и сега.Обичам си работата.
Коментар
-
Humppa написа:Да възродя тази тема!Искам да посъбера малко мнения за хоби-марките на нашия пазар - Budget, Einhel, RTR, Raider, Ferros Toosl.Имам личен опит с Akita от Метро - пистолет за горещ въздух. Купих го, на следващият ден го дадох на приятел да сваля боя от рамата на мотора, При първото пускане работил 2-3 минути и изпушил, приятеля го дал на електричар за ремонт и вече няколко години си бачка без проблеми...Сега ми се иска да си купя винтоверт, зеге и перфоратор. Какви впечатление имате от изборните марки? Други хоби-марки в ниския и среден ценови сегмент?Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Humppa написа:Да възродя тази тема!Искам да посъбера малко мнения за хоби-марките на нашия пазар - Budget, Einhel, RTR, Raider, Ferros Toosl.Имам личен опит с Akita от Метро - пистолет за горещ въздух. Купих го, на следващият ден го дадох на приятел да сваля боя от рамата на мотора, При първото пускане работил 2-3 минути и изпушил, приятеля го дал на електричар за ремонт и вече няколко години си бачка без проблеми...Сега ми се иска да си купя винтоверт, зеге и перфоратор. Какви впечатление имате от изборните марки? Други хоби-марки в ниския и среден ценови сегмент?ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Humppa
Препотъчвате ми перфоратори за 200 лева, а аз за толкова искам да си купя всички инструменти...Определено се замислям за Budget. 2 години гаранция, Практикер е наблизо - чупиш-сменяш...Машинките няма да бъдат използвани постоянно. Пределно ми е ясно, че качествените машинки са цифромания, знам и към кои марки да се насоча, но не искам да затварям 700 лева за тази цел, а и ги нямам тези пари.Имам акумулаторна отвертка Einhel в комплект със 100 бита. Доволен съм от нея! На Бравото кутията на въздушния филтър мога само с нея да я разглобя.Някой по-горе беше споменал марката Kress - нещо за нея? А за maktek?
Коментар
-
fihi
В магазина на Райдър: Продавачката ми обяснява кой перфоратор какъв е и стига до професионалните. Думите и бяха: "Тези се водят професионални, макар, че в момента на българския пазар професионални са само Макита" Това го каза продавачката в магазина на Райдър, така, че правете си сами извода.Аз лично съм доволен от райдър, от няколко години бачкам само с тях. Но да си кажа чесно има ли възможност да бачкам с Макитата не се замислям изобщо.Моят глас е за Макитата.
Коментар
-
Аз ти препоръчвам перфоратор за отвори в бетон до 12мм Енхела 920вата сега е на промоция 100лв в практикер до 29ти аз имам същия само че го плащах 178лв и го ползвам професионално вече повече от 3 години. Бих допълнил че тук съседите правиха един чардак и с перфоратор Бош зелен дето дъжката е извита и като почне да влиза свредлото навътре и едвам върти. Дадох им Енхела е ми разликата огромна.Обичам си работата.
Коментар
-
От година и половина притежавам комплект иструменти /дрелка, зеге и ъглошлайф/ Einhel, на стоиност около 100 лв. заедно с куфара. Изкараха сериозен ремонт на апартамента безропотно. За домашни цели са добри, но за професионална работа - Makita. Видях, че някой препоръчва Skil. Качеството на тези инструменти е като на Einhel, а цените малко по-ниски от тези на Bosch. Мисля, че не си срува.Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар