Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор на ... Перфоратор!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За банята и кухнята ще взема професионален,за другата работа ме интересува.

Коментар

Да възродя тази тема!Искам да посъбера малко мнения за хоби-марките на нашия пазар - Budget, Einhel, RTR, Raider, Ferros Toosl.Имам личен опит с Akita от Метро - пистолет за горещ въздух. Купих го, на следващият ден го дадох на приятел да сваля боя от рамата на мотора, При първото пускане работил 2-3 минути и изпушил, приятеля го дал на електричар за ремонт и вече няколко години си бачка без проблеми...Сега ми се иска да си купя винтоверт, зеге и перфоратор. Какви впечатление имате от изборните марки? Други хоби-марки в ниския и среден ценови сегмент?

Коментар

Makita си е,няма спор. Аз лично съм работил и с двете марки и модели,но и Нitachi не е по - назад.....
        Уважавам тези,които ме уважават!
        Clube do Marea!

Коментар

Makitata според мен е с една крачка пред другите.
          Виж бейби не сме глупаци,
          ние сме отбор от здравеняци.
          Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
          така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
          http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Humppa написа:
            Да възродя тази тема!Искам да посъбера малко мнения за хоби-марките на нашия пазар - Budget, Einhel, RTR, Raider, Ferros Toosl.Имам личен опит с Akita от Метро - пистолет за горещ въздух. Купих го, на следващият ден го дадох на приятел да сваля боя от рамата на мотора, При първото пускане работил 2-3 минути и изпушил, приятеля го дал на електричар за ремонт и вече няколко години си бачка без проблеми...Сега ми се иска да си купя винтоверт, зеге и перфоратор. Какви впечатление имате от изборните марки? Други хоби-марки в ниския и среден ценови сегмент?
            Преполагам знаеш, че изброените от теб марки меко казано не се славят с добро качество. Имам впечетление само от перфоратор производство на "Райдер". Преди години като се учех на занаят при двама майстори те използваха такъв перфоратор. За дома може и да стават, но за интензивна работа са пълни боклуци. На твое място бих се насочил към нещо по-качествено, ако имаш финасова възможност разбира се.
            SEAT Leon Cupra 300
            Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Макита е най-доброто от трите.Две години активно ежедневно ползване и не мръдна.На новата ми месторабота също имаме Макита но за съжеление няма нищо общо с предната.Предната си беше хубавичка японско производство,а тази е от братския Китай.
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

fiatmaniak написа:
                Makitata според мен е с една крачка пред другите.
                http://kress-bg.hit.bg/kress1_1.htmhttp://www.hilti.bg/holbg/modules/editorial/edit_listpage.jsp?catname=/products/drilling_and_demolition

Коментар

Интересно как не съм видял тази тема, понеже работя с такива машини нали монтирам климатици. Аз притежавам един перфоратор на хитачи модел 45 голяма машина с нея правя големите дупки за тръбите работя с Ф45 и и дължина 650мм. Притежавам я втора година супер е само и е мак съединителя сравнение с предишната ми която изпуши на 24ти май. Имах и перфоратор за по малките дупки хитачи Т10 страхотна машина доста години я ползвах докато падна от 2рия етаж и счупи дръжката. Сега ползвам не негово място един енхел 920вата вече 3 години го ползвам и е безупречен макар че падна с куфара заедно с винтовера Метабо от покрива на 4тия етаж и само куфара се пръсна а двете машини си работят и сега.
                  Обичам си работата.

Коментар

Humppa написа:
                    Ъм, колега и аз за тез марки няма да кажа ... нищо ... просто е достатъчно изразително За зеге мога да ти препоръчам SKIL, Hitachi напоследък пускат промоции и за под 200 лева можеш да вземеш идеален професионален перфоратор на цената на хоби серията на Бош Виж за гайковерт вече ... каквото намериш Разбира се бих казал Макита, ама са си пари ... по-скоро бих те насочил пак да търсиш някоя промоция на Хитачи ... имаме един ... и за сега бива ... ама не се използва всеки ден и не мога да дам обективно мнение ... 2-3 пъти в седмицата А дано съм бил полезен
                    Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Humppa написа:
                      не се занимавай с боклуци,евтиното после излиза скъпо аз бих заложил заложил на бош или поне на макита Вече то си зависи и колко интензивно ще се ползват и за какво...ако ти са нужни за някоя дупка два пъти в годината и нещо да развиеш завие,става и нйещо по-евтино :D ако обаче ще ги ползваш често,не прави компромис с това,не си заслужават!
                      ex.Мареа ТД100

Коментар

Препотъчвате ми перфоратори за 200 лева, а аз за толкова искам да си купя всички инструменти...Определено се замислям за Budget. 2 години гаранция, Практикер е наблизо - чупиш-сменяш...Машинките няма да бъдат използвани постоянно. Пределно ми е ясно, че качествените машинки са цифромания, знам и към кои марки да се насоча, но не искам да затварям 700 лева за тази цел, а и ги нямам тези пари.Имам акумулаторна отвертка Einhel в комплект със 100 бита. Доволен съм от нея! На Бравото кутията на въздушния филтър мога само с нея да я разглобя.Някой по-горе беше споменал марката Kress - нещо за нея? А за maktek?

Коментар

Имам перфоратори,Raider и BOSH от синята серия. Raider-а го купих за 60лв, и вече 2год.го ползвам без да е дал дефект и кърти по-добре от BOSH-а!!
                          Fiat Brava 1.6 16v 97г.
                          Citroen C4

Коментар

В магазина на Райдър: Продавачката ми обяснява кой перфоратор какъв е и стига до професионалните. Думите и бяха: "Тези се водят професионални, макар, че в момента на българския пазар професионални са само Макита" Това го каза продавачката в магазина на Райдър, така, че правете си сами извода.Аз лично съм доволен от райдър, от няколко години бачкам само с тях. Но да си кажа чесно има ли възможност да бачкам с Макитата не се замислям изобщо.Моят глас е за Макитата.

Коментар

Аз ти препоръчвам перфоратор за отвори в бетон до 12мм Енхела 920вата сега е на промоция 100лв в практикер до 29ти аз имам същия само че го плащах 178лв и го ползвам професионално вече повече от 3 години. Бих допълнил че тук съседите правиха един чардак и с перфоратор Бош зелен дето дъжката е извита и като почне да влиза свредлото навътре и едвам върти. Дадох им Енхела е ми разликата огромна.
                              Обичам си работата.

Коментар

От година и половина притежавам комплект иструменти /дрелка, зеге и ъглошлайф/ Einhel, на стоиност около 100 лв. заедно с куфара. Изкараха сериозен ремонт на апартамента безропотно. За домашни цели са добри, но за професионална работа - Makita. Видях, че някой препоръчва Skil. Качеството на тези инструменти е като на Einhel, а цените малко по-ниски от тези на Bosch. Мисля, че не си срува.
                                Peugeot 301
                                Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

Working...
                                X