Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор на ... Перфоратор!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ами за спаркито толкова ми казаха в магазина, където бях.Нещо като Броколаж но по-малко и в Перник.Нищо не пречи да питам и на други места.Ташев-Галвинг например - на път ми е.А те продават и Макита между дригото...Сега погледнах в нет-а - 1 година видях на няколко места.Atanas71 - Именно към този модел съм се насочил. Не знам, другия ми не беше с магнезиева глава и пак не е имало никакъв проблем.Всъщност изобщо не съм работил с магнезиевите - нито в къщи, нито на работа.Момента с прекаления натиск съм го усетил, да - не знам дали при всички перфоратори е така, но за тези си абсолютно прав.
    I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Esper написа:
      Ами за спаркито толкова ми казаха в магазина, където бях.Нещо като Броколаж но по-малко и в Перник.Нищо не пречи да питам и на други места.Ташев-Галвинг например - на път ми е.А те продават и Макита между дригото...Сега погледнах в нет-а - 1 година видях на няколко места.Atanas71 - Именно към този модел съм се насочил. Не знам, другия ми не беше с магнезиева глава и пак не е имало никакъв проблем.Всъщност изобщо не съм работил с магнезиевите - нито в къщи, нито на работа.Момента с прекаления натиск съм го усетил, да - не знам дали при всички перфоратори е така, но за тези си абсолютно прав.
      От този клас при всички е така защото използват почити еднакви ударни механизми.
      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

И що пропуснахте Хилти. В старата фирма се лутахме 1-2 години с различни марки - Спарки, Бош, разни други евтинии. ... И научихме всички гаранционни и извънгаранционни сервизи в София...После на шефа му "увря" главата и минахме почти изцяло на Хилти. Проблеми никакви. И свредлата им са уникално яки, с пъти по-издръжливи от тези по нормалните магазини. И по-скъпи естествено
        Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

От тези в анкетата ... Макита,защото един приятел продаваШЕ такива машини и ми е казвал: никога друго,но аз лично нямам опит с тях. Иначе и аз подкрепям за Хилти...уникални!!!
          Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
          Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
          http://www.keepfighting.ms

Коментар

Значи като казах, че цената не е фактор - имах предвид машините, които съм посочил.Хилти са лидер наистина но са ненужно скъпи.Освен това на мен ми трабва за собствена употреба и Хилти пасва в темата като гол х.й в пансион с девици Позагледах се из цифричките от спецификациите на макитата и спаркито.Оги ме провокира - аз не бих изпаднал чак в такива подробности Наистина този модел на спарки има малко по-добри характеристики.Това според мен се дължи на електрическата мощност:Спарки 820WМакита 780WИмам предвид силата на удара.Това колко удара на минута прави не мисля, че е важно.Ми те обикновените ударни бормашини правят повече удари в минута ама силата е много малка.От там и трагичните резултати в бетон.Спарки имат още един плюс - в комплекта е включен патронник със SDS захват.За другите модели ако е необходим се купува отделно.Нямам идея колко струва но със сигурност няма да бъде под 50 лева.Според спецификациите, макитата е по-тежка с 160гр. което е малко странно.На мен точно тя ми се видя по-лека.Ще ида тези дни отново и за последо да ги видя и ще пиша какво съм купил.

Коментар

Още един глас за Спарки,служебно съм ползвал няколко техни машинки ,всичките безотказно.Пък и на колкото строежи съм бил винаги най-много са се ползвали Спарки и Макита...ПП Скил не бяха ли hobby инструменти на Бош?Или айнхел май бяха....

Коментар

Esper написа:
                Според спецификациите, макитата е по-тежка с 160гр. което е малко странно.На мен точно тя ми се видя по-лека.
                Я помисли защо?
                Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                Punto М2 1.2 SX 2000г.
                МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Ми от една страна в спаркито има повече метал, пък бил той и магнезиева сплав.От друга тези 160 грама ще ги усетя когато цъфнат налъмите Така че единсвения начин е да премеря двете машини на електронна везна.Не мисля да го правя щото не е толкова важно а и рискувам да ми извикат линейка с двама санитари

Коментар

Esper написа:
                    Ми от една страна в спаркито има повече метал, пък бил той и магнезиева сплав.От друга тези 160 грама ще ги усетя когато цъфнат налъмите Така че единсвения начин е да премеря двете машини на електронна везна.Не мисля да го правя щото не е толкова важно а и рискувам да ми извикат линейка с двама санитари
                    Взимай някаква машина - важното е после да почерпиш за покупката
                    Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                    Punto М2 1.2 SX 2000г.
                    МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Благодаря на всички, които изказаха мнението си по темата.Днес след кратко разчудване в магазина купих макита-та.И то с ясното съзнание, че спарки в никакъв случай не беше по-лошия избор.Дано на бачка толкова добре, колкото би работило едно спарки От понеделник му започва службата - жената постанови:Ремонт в кухнята Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 Yellow_Flash_Colorz_PDT_40

Коментар

Честито за покупката и имай в предвид ,че тази машина в повече от времето трябва да пробива ,а не да кърти.Мой приятел има същата и кърти с мазилка с нея вследствие на което и се развали заключващия механизъм за есдиеса.
                        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Мерси за съвета но ще и се наложи Ако ще се чупи, добре би било да е в гаранционния срок

Коментар

Честито! Поздравления за избора! Кърти и се небой!
                            Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                            Punto М2 1.2 SX 2000г.
                            МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Честито и от мен.Мисля че ще останеш доволен от машинката.

Коментар

Перфектен си! Слагай малко смазка на SDS-са и си кърти. Със SKILL два дена къртих с малки почивки и нищо и нямаше на машинката. Това е много по-класно и мисля ,че пролеми ще имат само съседите ти!
                                Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                                Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                                http://www.keepfighting.ms

Коментар

Working...
                                X