nikki_sixx_74 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предаването"Хванати в изневяра"
Collapse
X
-
tomazo написа:nikki_sixx_74 написа:tomazo написа:е то има ли предаване ,което да не е режисираноSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Още първия път като го видях това предаване ми стана ясно, че е измислица. Всичко е снимано в София. Няма как когато детективите ги хванат в крачка, и да се обадят на водещия, и той кой знае в коя част на столицата живее, че да излезе от тях, че да отидат да вземат жената, че докато отидат на мястото на престапленито ехееееее. Те ония ще трябва да са на шестия тек, че да ги чакат да дойдат. Не, че не е невъзможно, но учасниците не ми приличат на такива маратонци. :D
Коментар
-
Inessita написа:Още първия път като го видях това предаване ми стана ясно, че е измислица. Всичко е снимано в София. Няма как когато детективите ги хванат в крачка, и да се обадят на водещия, и той кой знае в коя част на столицата живее, че да излезе от тях, че да отидат да вземат жената, че докато отидат на мястото на престапленито ехееееее. Те ония ще трябва да са на шестия тек, че да ги чакат да дойдат. Не, че не е невъзможно, но учасниците не ми приличат на такива маратонци. :DFiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
tomazo написа:nikki_sixx_74 написа:tomazo написа:е то има ли предаване ,което да не е режисираноEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Само се замислете, как един такъв сервиз работи с един монтьор?! Ще фалира на втория месец! Естествено, че е постановка! Както и всички "реалити шоута" !!!Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар