Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Караме на къси до 1 март! (Карайте със запалени фарове...)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Стъклата не трябва да са затъмнени, защото ако са затъмнени, в някаква степен пречат на видимостта на останалите участници в движението. Това също съм запомнил от 3-месечния шофьорски курс. Сега пак вероятно ще има остроумни коментари, но това е истината.
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Vladim написа:
      ... Нагледах се на простотии в това гадно време... даже слезнах да питам един врачанин, който ме засече дали във Враца не ползват мигачи, ама не пожела да си свали джама. Пробах да му отворя вратата, ама се беше заключил. Отвори прозореца и нещо измънка чак като вече се качвах в Бравата. После съжалих за постъпката още повече, че се разви пред погледа на приятелката ми...
      Тази случка ясно показва моралното и физическо превъзходство на кореняка столичанин над простия провинциалист .
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Vladim написа:
        Immortal написа:
        Аз мога да ти кажа какво е измънкал
        Да ми го беше казал като му бях до вратата, или като му блъсках по стъклото и му виках "отваряй бе" :D Простотии... беше ми се насъбрало от малоумщини и този беше черешката на тортата. Не стига, че ме засече без мигач, еми и после като му свирих и мигах с дългите ми ковеше рязко спирачки. Понякога тъпаците ми принизяват на тяхното и ниво и аз върша тъпотии... трябва да поработя над себе си! :D
        Леле мале.Къде отиде толерантността, къде отидоха добрите обноски?Къде отиде градското възпитание?
        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

snake написа:
          Vladim написа:
          ... Нагледах се на простотии в това гадно време... даже слезнах да питам един врачанин, който ме засече дали във Враца не ползват мигачи...
          Тази случка ясно показва моралното и физическо превъзходство на кореняка столичанин над простия провинциалист .
          В Пловдив си мисля, че мигачите са забранени...
          Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
          Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
          http://www.keepfighting.ms

Коментар

snake написа:
            Стъклата не трябва да са затъмнени, защото ако са затъмнени, в някаква степен пречат на видимостта на останалите участници в движението. Това също съм запомнил от 3-месечния шофьорски курс. Сега пак вероятно ще има остроумни коментари, но това е истината.
            Да, прав си..въпреки, че нямам нищо против тях! Обаче като ти прочетох коментара се сетих първо за това. Излизам от тясна уличка и се опитвам да вляза в друга тясна, обаче трябва да направя ляв завой а плътно вдясно има паркирала кола със затъмнени прозорци. Тогава се приплъзвам към платното като бабичка.

Коментар

Само аз ли не разбирам че темата е за светлини?Какви затъмнение стъкла и чудесии почнахте да обсъждате
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Lane Staley написа:
                Леле мале.Къде отиде толерантността, къде отидоха добрите обноски?Къде отиде градското възпитание?
                Все пак почуках по стъклото и след, като не ми се отговори реших да влезна, но бе заключено... Почукнах малко по-силно на изпроводяк с последна надежда да ми се, но уви... Отвориха ми чак, като вече си бях тръгнал. А в крайна сметка просто исках да попитам дали във Враца използват мигачи! А иначе, колега... дай да не подхващаме темата сериозно, защото за 15 години шофиране в София нямам едно ПТП по моя вина!
                Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                  Все пак почуках по стъклото и след, като не ми се отговори реших да влезна, но бе заключено... Почукнах малко по-силно на изпроводяк с последна надежда да ми се, но уви... Отвориха ми чак, като вече си бях тръгнал. А в крайна сметка просто исках да попитам дали във Враца използват мигачи! А иначе, колега... дай да не подхващаме темата сериозно, защото за 15 години шофиране в София нямам едно ПТП по моя вина!
                  Бил е някой негостоприемен тип, не си го слагай на сърцето. Малко офтопик.Относно това : за 15 години шофиране в София нямам едно ПТП по моя вина!Имах един колега, чака на светофар в Младост в лентата за направо, заблял се, светнало зеленото за надясно, то е на отделна секция. Сепнал се, тръгнал. Спрял веднага. Обаче... един се шашнал заради него, бие спирачки и друг го натресал изотзадзе. Колегата му светнало зелено и си тръгнал :D Та и той няма ПТП по негова вина А иначе на мен колко ми иде да сляза, ама с моите 65 кила ако сляза... ще е за да бягам
                  like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

ама с моите 65 кила ако сляза... ще е за да бягам
                    Фиат Панда 1.2 2006година
                    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Lane Staley написа:
                      Vladim написа:
                      Бил е някой негостоприемен тип, не си го слагай на сърцето.
                      Allergic To The Counterfeit

Коментар

Като сте започнали темата и за затъмнените стъкла да си кажа и аз. Моето браво си го взех със затъмнени задни странични и задно стъкло. Карам го така почти около година и са ме спирали май 2 пъти. В началото имах намерение да махна фолиото, но в последствие размислих, защото установих, че така тези зад мен не виждат, че съм жена. Няма какво да се лъжем има едни балкански мачовци дето като видят, че около тях има шофьор от женски пол и започват да се мислят за велики. За сега никой не ми е правил проблем за стъклата. Дори в КАТ не са ми правили проблем при регистрацията на колата.Що се отнася за другата малко странична тема дето обсъждахте за нетолерантността на пътя мога само да кажа, че колкото и да съм уравновесен човек и да не използвам клаксона, напоследък изпадам в някакви странни ситуации, които ме довеждат до лудост и искам да се облегна на клаксона и да бибиткам и крещя до полуда. Защо не може поне един ден, в който изминавам около 40км из София да шофирам с наслада? Защо всеки ден все някой ще ме засече, завивайки си просто ей така от някъде без дори да сигнализира? Защо всеки ден все някой ще реши, че моето предимство не е от значение и ще си навлиза в моята лента без дори да даде знак???? Защо всеки си решава, че той е най-добрия шофьор и никога не греши и вечно той/тя е прав и ще започне да се саморазправя с другия, който уж е сгрешил? Дори и някой да е направил грешка, нужно ли е да бъде "правен на салата"? Аз лично се ядосвам на наглите и искам да се разправям с тях. Мълчаливо подминавам сгрешилите, защото съм наясно, че всеки може да греши.

Коментар

No_Name написа:
                          ...Що се отнася за другата малко странична тема дето обсъждахте за нетолерантността на пътя...
                          Хайде да се придържаме към основната тема, моля! За това дали трябва да се саморазправяме на пътя с този, или онзи има други изписани теми. Споделих случка от изнервеният снежен ден и определено не се гордея с постъпката си - напротив! Сгреших но пък съм сигурен, че онзи шушляк, който не искаше да си свали стъклото ще се замисли следващият път, като засича. Неадекватната ми постъпка е резултат от изблик на гняв, или иначе казано изпускане на нерви. Както казах, ще поработя над себе си това да не се случва. Нека да приключим с тази тема до тук!И нека темата за затъмнени стъкла да оставим, моля! Тя пък произлезе от това, че много водачи се мятат на колите си без да почистят стъклата, фаровете и задните светлини.
                          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
                          X