Край на фаровете през светлата част на денонощието.Не съм съгласен в слънчев ден да караме на фарове.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Караме на къси до 1 март! (Карайте със запалени фарове...)
Collapse
X
-
И аз ги спирам от утре, сложих от тези осрам найтбрейкър, те така и така им дават 50% по къс живот по добре да ги пестя когато мога.----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
-
stenli написа:Точно днес ме спря един орган на КАТ за това че не съм си пуснал фаровете стигнах ме до лек спор по върпоса до кога трябва да се кара на фарове задължително . Веднага ми беше показано какво пише в правилника. Там е написано ".... до 1 март." , обаче аз го контрирах веднага че е трябвало да добавят " включително" при което той ме гледа умно 1 минута и ме пусна да си ходя.
Коментар
-
ogi28b написа:Vladim - като зареждаш - нафтоколонката е вид електромер в случая (Нищожна разлика, но все пак)Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Оги, нищожна, нищожна - 5% завишен разход на гориво. :D При сегашните цени - си е 10 ст. на литър. Горя 7-8 литра на 100 км. - ей ги на - 80 стотинки икономия на 100 км. в града. Или за месец през лятото ( когато пътувам повече ) и изминавам около 2 000 км. на месец със смесен разход 6/100 реализирам 120 литра нафта или 12 лв. "икономия" на месец...Тоест около 60 кВч. енергия...Ами електромер си е да го ...ПС: Колеги, не ме упреквайте. Това са дребните сметки. В града вече няма да карам със светлини, но извън града - задължително. По-горната сметка важи за тези на, които им клеясва превключвателя за фаровете от март до ноември.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
liverpool235 написа:Аз пък се кефа супер много,че падна това за фаровете заради едно нещо...А именно това,че вече случайно ако си забрава да си пусна фаровете,няма кой да ми каже "Дай 10лв. да пиеме по кафе".. Умирам си от кеф..Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Поклон пред всички, които считат, че след 1 март е напълно ненужно да карат с включено осветление през деня. Особено вчера и днес сутринта в София, а вероятно и в други части на страната. Браво, евала !!! Също така - напълно забранено е преди тръгване да си почиствате колата - стъкла и светлини - от снега. Така още по-лесно се сливате с фона !
Коментар
-
ogi28b написа:Поклон пред всички, които считат, че след 1 март е напълно ненужно да карат с включено осветление през деня. Особено вчера и днес сутринта в София, а вероятно и в други части на страната. Браво, евала !!! Също така - напълно забранено е преди тръгване да си почиствате колата - стъкла и светлини - от снега. Така още по-лесно се сливате с фона !Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар