steven написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Караме на къси до 1 март! (Карайте със запалени фарове...)
Collapse
X
-
Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
-
T_SHOW написа:Аз за себе си съм взел решение. В града твърдо ще карам БЕЗ фарове. Извън града, според ситуацията.Може и да не ми коментирате поста, просто си изказвам моето становище, няма да ми промените решението.Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...
Коментар
-
fiat_fan написа:Понеже и аз не разбирам, може ли някой да ми обясни защо не кара на къси, а си е направил т.нар. DRL? Наистина не ми е ясно?Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
u_bo
гледам не си sвързал габаритите при работещ ДРЛ. изобщо някой от форума има ли да го е реализирал?
Коментар
-
u_bo написа:няколко пъти ме предупреждават колеги, че неми светели задни габарити
Коментар
-
nai7 написа:Стой си у вас и никой няма да те заслепява.Или па си вземи едни очилца потърси във чичи Гугли,той ще ти каже за какви очила става дума.Не ми се обеснява сега за тях, че гледам мач ама са добри за нощно каране.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Stefanaki написа:Нарочно подредих постовете по такъв начин. Но когато не си прав - признай си. Или отговори на точно поставения въпрос.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Категорично съм на мнение че моят ДРЛ не заслепява Снимките са показателни. Последните снимки имат за цел да покажат какво се вижда от гледна точка на насрещен автомобил. Светенето в никакъв случай не е по-различно от това на новите аудита, хонди, и всякакви други фабрични ДРЛ-и. Нима те заслепяват? На по-горните снимки се вижда колко е силна светлината спрямо късите, които даже са ксенонови.
Коментар
-
ilko-gd написа:fiat_fan написа:Понеже и аз не разбирам, може ли някой да ми обясни защо не кара на къси, а си е направил т.нар. DRL? Наистина не ми е ясно?Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Vladim написа:Stefanaki написа:Нарочно подредих постовете по такъв начин. Но когато не си прав - признай си. Или отговори на точно поставения въпрос.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Vladim написа:nai7 написа:Стой си у вас и никой няма да те заслепява.Или па си вземи едни очилца потърси във чичи Гугли,той ще ти каже за какви очила става дума.Не ми се обеснява сега за тях, че гледам мач ама са добри за нощно каране.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар