Едно от първите неща които правя когато влеза в колата .... Колан, Фарове, Паля пускам радиото тръгвам и през лятото не спирам да карам на фарове не защото ми е навик а защото по добре ме виждаткогато светлината идва зад колата която идва при теб особено когато тя е сива е много по лесно да я видиш ако е с фарове надявам се да има още хора които мислят като мен ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Караме на къси до 1 март! (Карайте със запалени фарове...)
Collapse
X
-
batabit написа:...и през лятото не спирам да карам на фарове не защото ми е навик а защото по добре ме виждаткогато светлината идва зад колата която идва при теб особено когато тя е сива е много по лесно да я видиш ако е с фарове надявам се да има още хора които мислят като мен ...
Коментар
-
=Rudi= написа:batabit написа:...и през лятото не спирам да карам на фарове не защото ми е навик а защото по добре ме виждаткогато светлината идва зад колата която идва при теб особено когато тя е сива е много по лесно да я видиш ако е с фарове надявам се да има още хора които мислят като мен ...FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Ми не е така симпатяги, не се виждат по-добре колите. Като карахме до сега на фарове пак всичките коли ми са еднакви (всички са с включени светлини).Виж в мрачно време и преди да го има този закон си пускахме фаровете, самички без някой да ни кара - тогава наистина има полза от тях, но в ясен слънчев ден, айде няма нужда.Като тук не визирам "логиката" на някой за пестене на лампи, рефлектори на фаровете и т.н., не е това причината да не карам целогодишно на фарове.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
ilko-gd написа:Виж в мрачно време и преди да го има този закон си пускахме фаровете, самички без някой да ни кара - тогава наистина има полза от тях, но в ясен слънчев ден, айде няма нужда.
Коментар
-
=Rudi= написа:ilko-gd написа:Виж в мрачно време и преди да го има този закон си пускахме фаровете, самички без някой да ни кара - тогава наистина има полза от тях, но в ясен слънчев ден, айде няма нужда.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
ilko-gd написа:Ми не е така симпатяги, не се виждат по-добре колите. Като карахме до сега на фарове пак всичките коли ми са еднакви (всички са с включени светлини).Виж в мрачно време и преди да го има този закон си пускахме фаровете, самички без някой да ни кара - тогава наистина има полза от тях, но в ясен слънчев ден, айде няма нужда.Като тук не визирам "логиката" на някой за пестене на лампи, рефлектори на фаровете и т.н., не е това причината да не карам целогодишно на фарове.
Коментар
-
Аз също съм за карането на фарове,обаче ми е леко смешно лятото като блесне едно яко слънце и аз да карам на фарове.. Ако някои ми каже,че като напече слънцето през лятото,вижда и прави разлика от коли с вкл. фарове и коли с изкл. фарове му свалям шапка..Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
liverpool235 написа:Аз също съм за карането на фарове,обаче ми е леко смешно лятото като блесне едно яко слънце и аз да карам на фарове.. Ако някои ми каже,че като напече слънцето през лятото,вижда и прави разлика от коли с вкл. фарове и коли с изкл. фарове му свалям шапка..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар