не знам що се карате - всеки вижда ситуацията със собствените си очи и я осмисля със собственият си мозък. Ако някой може да вижда на 40 метра, друг може да вижда на 100 метра. Не искам да споменавам тези, които си мислят, че виждат - ама тц.Та - щом закона казва, ще палим фаровете, въпреки че и преди съм изказвала мнение, че ког да се кара с включени фарове е обяснено добре в закона и няма нужда цяла зима да се кара на фарове. (ако може да не почваме старата тема)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Караме на къси до 1 март! (Карайте със запалени фарове...)
Collapse
X
-
Lane Staley написа:аз за 3 месеца навъртам колкото ти за година. А, две са - не минавам със 150 по Цариградско. Ако за този ми пропуск вината пада върху слабите ми познания по ЗДП, то: "Извинявай Оги"
Коментар
-
ogi28b написа:...очевидно не знаеш какво е намалена видимост, и не знаеш че е забранено изпреварването, и вместо да се поинтересуваш - гледаш да си чешеш пръстите по клавиатурата, за да спориш..She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
ogi28b написа:Кел файда от тва ? Ако ще и два милиона да минаваш на година - когато не знаеш основни понятия - не знаеш. Забелязал съм че във всяка тема, в която няма какво да кажеш повече, и казваш как съм карал със 150 по Цариградско. Хванал си се по-здраво от удавник за сламка за това. Може даже да си отвориш пак да почетеш, та да спиш спокойно. Само че разликата между мен и теб е, че аз знам, че е било забранено движението с тази скорост, и осъзнавам че съм нарушил, докато ти очевидно не знаеш какво е намалена видимост, и не знаеш че е забранено изпреварването, и вместо да се поинтересуваш - гледаш да си чешеш пръстите по клавиатурата, за да спориш.Дори и в момента си противоречиш - казваш ми кога и как съм карал, като ме обвиняваш за това, а в същото време пък искаш да ми правиш сечено, и заставаш от позицията на човека, който изпреварва камиони при намалена видимост. Заради такива като вас трябва да въведат проверочен изпит при преиздаване на книжките.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
coolboby написа:Емиииииии....гредЪ! "Това е частно и държавата на плаща нищо" след което аз . Казах на човека, че по медии и тн. тръбят навсякъде че в СБА се прави безплатно регулиране на фарове и той ми каза същото "Това е частно и държавата на плаща нищо" ....
Коментар
-
Караме без включени фарове от понеделник!
Шофьорите на автомобили от понеделник 1 март могат да карат без включени светлини. От КАТ няма да глобяват, ако фаровете са тъмни в светлата част на деня.Според сега действащия закон за движението по пътищата шофьорите у нас трябва да карат с включени фарове през деня от първи ноември до първи март. От КАТ обаче съветват да продължава да се кара на къси светлини през цялата година. Така колите стават по-видими и се намалява опасността от катастрофи. Специалисти казват, че включените фарове намаляват произшествията с 25 на сто. Припомняме, че според приет закон от Европейският парламент, всички шофьори от страни членки на евросъюза трябва да карат целогодишно на къси светлини от 7 февруари 2011 година.
Коментар
-
Колеги не съм чел темата до край , но разбирам , че се заражда няк’ъв спор от сорта "Мене ме мързи да си пусна фаровете...." Е мога да кажа съвсем честно и откровенно , че аз си карам почти целогодишно на фарове... (изключваме дните с ярко слънце лятото .... но дори лятото като е по мрачкаво времето ги пускам...) Какъв е проблема не мога да разбера ? Крушките ли се пестят....
Коментар
-
Jivko Georgiev написа:Колеги не съм чел темата до край , но разбирам , че се заражда няк’ъв спор от сорта "Мене ме мързи да си пусна фаровете...." Е мога да кажа съвсем честно и откровенно , че аз си карам почти целогодишно на фарове... (изключваме дните с ярко слънце лятото .... но дори лятото като е по мрачкаво времето ги пускам...) Какъв е проблема не мога да разбера ? Крушките ли се пестят....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар