Ето едни снимки в ясен ден.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Караме на къси до 1 март! (Карайте със запалени фарове...)
Collapse
X
-
Ей почна се, добре че свикнах да ги включвам и през деня. :DВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
reter написа:BEX---GT, вчера те гледах с друг аватар, неска гледам си включил фароветеA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
BEX---GT написа:хехе, аз по принцип винаги при мрачно време карам на фарове, само на слънце не виждам смисъл, само както каза Дани, нерегулирани фарове могат да те заслепят на слънце... :DEx. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
T_SHOW написа:А как се чуствате когато някой пред Вас си е включил посред бял ден задните светлини за мъгла (онези, яркочервените) ? Еииий, мнооого се дразня, направо ми вземат очите.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
ogi28b написа:Знаеш ли че в такива условия нямаш право да изпреварваш ??Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
колега, ставаше въпрос за НЕрегулирани фарове, а не по принцип, аз съм твърд защитник на темата да се кара на фарове извънградско, но в София, на слънце, като карам с 40-50, не виждам много смисъл...но ако го направят целогодишно, определено съм ЗА тази идея.аз винаги карам на фарове - когато е тъмно кагото е мрачно през деняизвънградскопп а тези фарове за мъгла направо не знам колко тъп трябва да си, за да си го включиш заднотоA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
z_sutrov написа:ogi28b написа:Знаеш ли че в такива условия нямаш право да изпреварваш ??
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар