Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Караме на къси до 1 март! (Карайте със запалени фарове...)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ето едни снимки в ясен ден.
    Прикачени файлове
    Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

айде, колеги, включвайте прожекторите
      A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
      e30 forever!

Коментар

BEX---GT, вчера те гледах с друг аватар, неска гледам си включил фаровете
        Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
        Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Ей почна се, добре че свикнах да ги включвам и през деня. :D
          Виж бейби не сме глупаци,
          ние сме отбор от здравеняци.
          Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
          така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
          http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Почна се мамка му това дето -най го мразя посред бял ден ще ми блестят някви не регулирани фарове.
            FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

dani389 написа:
              Почна се мамка му това дето -най го мразя посред бял ден ще ми блестят някви не регулирани фарове.
              През нощта също ти светят. Тъкмо през светлата част на денонощието ще ги забелязваш по-лесно.

Коментар

reter написа:
                BEX---GT, вчера те гледах с друг аватар, неска гледам си включил фаровете
                хехе, аз по принцип винаги при мрачно време карам на фарове, само на слънце не виждам смисъл, само както каза Дани, нерегулирани фарове могат да те заслепят на слънце... :D
                e30 forever!

Коментар

BEX---GT написа:
                  хехе, аз по принцип винаги при мрачно време карам на фарове, само на слънце не виждам смисъл, само както каза Дани, нерегулирани фарове могат да те заслепят на слънце... :D
                  Аз не знам как така когато пече сланце едни фарове могат да те заслепят!? Аз карам на фарове винаги и според мене е трябва да се кара на тях винаги. Както се вижда на дадения снимков материал по-горе има разлика. А да не ви казвам пък след проливен летен дъж като изпече слънце как се изпреварва камион,който прави стена пред вас от водата, която дига и виждаш как покрай тебе минават коли без включени фарове. Аз като го изпреварвам се взирам като ненормален някой да няма насреща, защото като е без пуснати фарове и се слива цвета с асфалта , ще го видите точно 30-40 метра пред вас.
                  Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                  Ex.Opel Astra

Коментар

Знаеш ли че в такива условия нямаш право да изпреварваш ??

Коментар

А как се чуствате когато някой пред Вас си е включил посред бял ден задните светлини за мъгла (онези, яркочервените) ? Еииий, мнооого се дразня, направо ми вземат очите.
                      ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

T_SHOW написа:
                        А как се чуствате когато някой пред Вас си е включил посред бял ден задните светлини за мъгла (онези, яркочервените) ? Еииий, мнооого се дразня, направо ми вземат очите.
                        През деня иди-дойди, но в ясна безоблачна нощ направо полудявам. На такива им праскам едни дълги или вдигам догоре късите. В повечето случаи предните (т.н. халогенки) и задните фарове за мъгла са на общ бутон.
                        Alfa 159 SW 2.4 Ti
                        Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                        "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

ogi28b написа:
                          А само да питам най-праведните: Карате ли след камион, който се движи с 30-40км/ч по главен път? Невярвам, че от Сливен до Карнобат ще го изтраете!!!!!! и тука се задава въпроса: кой допуска разни гробници камиони, на които баща ми е вземал едно време книжка по такива пътища????
                          Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                          Ex.Opel Astra

Коментар

колега, ставаше въпрос за НЕрегулирани фарове, а не по принцип, аз съм твърд защитник на темата да се кара на фарове извънградско, но в София, на слънце, като карам с 40-50, не виждам много смисъл...но ако го направят целогодишно, определено съм ЗА тази идея.аз винаги карам на фарове - когато е тъмно кагото е мрачно през деняизвънградскопп а тези фарове за мъгла направо не знам колко тъп трябва да си, за да си го включиш задното
                            e30 forever!

Коментар

И аз призовавам всички да пускат светлините и да гледат да не забравят, щ’от както каза един колега преди мен - катаджиите са пришили по още един джоб и са нащрек за разсеяни шофьори!
                              Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina

Къде отиваш ти, може би?

Коментар

z_sutrov написа:
                                ogi28b написа:
                                А само да питам най-праведните: Карате ли след камион, който се движи с 30-40км/ч по главен път? Невярвам, че от Сливен до Карнобат ще го изтраете!!!!!! и тука се задава въпроса: кой допуска разни гробници камиони, на които баща ми е вземал едно време книжка по такива пътища????
                                Колега, цитираш ме, а не ми отговаряш на въпроса - Наясно ли си че при тези условия изпреварването е забранено, и осъзнаваш ли че застрашаваш живота на идващия срещу теб ?Понеже и аз те цитирам - ще ти отговоря от името на най-праведните в този контекст - Ще го изтрая ако трябва и от Бургас до София, защото не съм толкова тъп да си рискувам живота и да изпреварвам при намалена видимост. После няма да седна да пиша как разни глупаци не са си включили светлините, и е трябвало да се взирам като изпреварвам камионите на които баща ти е взел книжка. Не забравяй , че (да не дава господ ! ) ако стане нещо - какво ще кажеш - оня отсреща не беше с включени светлини, той е виновен! - Това ли ще кажеш ?ред.: Един съвет, ако искаш го следвай - карай си правилно, пък дали камионът е гробница, или насрещния не е с включени светлини - има кой да се погрижи. Ти си гледай при теб да е ок, за да няма после "Кой ми сра в гащите"

Коментар

Working...
                                X