...и тук веселба, а?!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Караме на къси до 1 март! (Карайте със запалени фарове...)
Collapse
X
-
Lane Staley написа:Колежке, ти си с Браво, нали? Проверявала ли си си фаровете? И знаеш ли колко от 3те крушки на всеки от задните ти стопове ( или фарове, не знам кое е по-точно ) светят?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Не съм чел цялата тема, но от опит мога да кажа, че в по-мрачните дни фаровете помагат, последните 8 месеца ми се налагаше всеки ден да пЪтувам по доста км. и ви гарантирам, че кола с пуснати фарове се забелязва от по-далеч, няма го момента на изненада, когато изведнъж на 50-тина метра пред теб изкочи някакъв автомобил, който не се е виждал до този момент (става дума за права отсечка, мъглив район).Но не подкрепям ползването на фарове през лятото, бях в чехия известно време и там целогодишно се кара на фарове, през деня не допринасят с нищо, освен да се хабят и в последствие да горят.Винаги се цели в луната, така и да не уцелиш, пак ще си сред звездите!
Коментар
-
Zlobcho написа:...Но не подкрепям ползването на фарове през лятото, бях в чехия известно време и там целогодишно се кара на фарове, през деня не допринасят с нищо, освен да се хабят и в последствие да горят.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Esper написа:Ало, Чъпкачев! Нищо не разбираш ти - сега идва най-сладкото!Всяка минута със ЗАГАСЕНИ фарове от утре е куршум в гнилото тяло на капитализма!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Не разбрах с какво днес - 1 ноември (прекрасен слънчев ден) е по подходящ ден, за каране нонстоп на фарове от вчера 31 октомври, когато си ги пусках само на здрачаване ?И как допринесе това каране на фарове за безопастността Има една приказка че покрай сухото гори и мокрото - този правилник я олицетворява ...
Коментар
-
Ами честно казано тук (село), днес деня не е по-различен с абсолютно нищо.И преди днешната "светла" дата имаше ентусиасти на идеята за светлинна безопасност но днес определено не забелязах да са повече.Забелязах и няколко патрулки.Едните белеха семки и хич не ги беше еня колко двадесетолевки щъкаме на пътя.Другара патрулка която видях беше в движение. Без фарове А може би има поправка в закона, която отменя задължителното ползване на светлини в светлата част на денонощието?Тюх, ще ми се развали удоволствието ако е така А, още нещо - то е малко офтопик Пред очите ми днес на един селски светофар (Кауфланд) стана много глупашка катастрофа.Единия тръгна доста рано - с жълтото, другия явно мина на червено.Две неща ми направиха впечатление.Едното е, че единия участник беше със SAAB 900 - много ги харесвам тези модели.Другото: Бяха от "вашата" партия - с чинно запалени фарове, конкуриращи се с яркото, препичащо есенно слънчице.На СААБ-а отцеляха защото беше нацелен странично, в лявата колкона, централно между вратите.На Пасатор-а обаче угаснаха.Или от срам, че никаква работа не свършиха, или просто от удара - пасатора отнесе брутален и откровен челен удар, който скъси от общата му дължина поне 30 санта... :DI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
И аз съм от тези дето не вярват, че с включени светлини ще намалят изведнъж катастрофите. То гаменчетата като включат късите и кво ще им дохде акъла ли? Айде малко по-сериозно...Има други проблеми които са далеч по-значими когато става въпрос за избягване на катастрофи - всички знаем как се взимат книжки, как се минава ГТП, какви са ни пътищата и колите и най-вече какъв ни е манталитета.N.Y. State of Mind
Коментар
-
ilkor написа:Не разбрах с какво днес - 1 ноември (прекрасен слънчев ден) е по подходящ ден, за каране нонстоп на фарове от вчера 31 октомври, когато си ги пусках само на здрачаване ?И как допринесе това каране на фарове за безопастността Има една приказка че покрай сухото гори и мокрото - този правилник я олицетворява ...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар