Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Караме на къси до 1 март! (Карайте със запалени фарове...)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

колкото до колежката еле ,уважавам вашето мнение но не видях достатъчно аргументи. вашето ми прилича на инат който отива повече на една 60 годишна лелка кондуктор на градски транспорт отколкото на млада жена завършила най-вероятно висше образование.така че моля ви поне имайте малко уважение на вашия труд и покажете без селски остроумия и тарикатщини защо не искате да карате с включени фарове?
    абе само аз ли смятам, след като чета писанията й, че на колежката Еле й е нужен един мъж с голям мерак...
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Vladim написа:
      Това пълни страницата с вече написан текст, повтаря се, пречи и дразни. Виждам, че от доста време се опитваш да си дразнител в този форум, поне с формата под, която го правиш се съобразявай! Виждам, че си се поправила в предишна тема, значи все пак си взимаш поука!Сега, като се загледах... цитираш 5 човека преди теб!!??!?!?
      Не си взимам поука, проявявам уважение, което не може да се каже за теб. Човек, който изказва мнение според теб е дразнител, може би защото твоето мнение не съвпада с моето. За което не ми пука - ако всички пеехме с една нота - голяма песен щяхме да направим. Пък и аз не те дразня - те сам се дразниш и си навиваш пружината. Кви 5 човека преди мен цитирам?
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

donnna написа:
        абе само аз ли смятам, след като чета писанията й, че на колежката Еле й е нужен един мъж с голям мерак...
        Теб пък кой те натиска, че звъниш? Вече са изчерпа с тоя мъж, дето ми го натрисаш. Може да съм лесбийка... ко не ви харесва моето мнение - недейте да го четете

Коментар

Вече са изчерпа с тоя мъж, дето ми го натрисаш.
          ама той е убавец - тип Джони Деп - шти умекнат кръкътъ зведнъж!!!Оф топик - Синята птица щото е синя, тъмно синя, винаги гледа със запалени фарове - да я виждат отдалеч!
          Fiat Punto 1.1-Синята птица
          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

ейй ама много сте и мераклии на тая колежка цък цък
            фиатче Браво 2.0

Коментар

ele написа:
              stenli написа:
              ele написа:
              nai7 написа:
              ele написа:
              nai7 написа:
              ок.забравих че то жената не е като човека особено пък жена зад волана.зареди една овца ме блъснаха миналата година.запомни това НЕГЪР СКИОР И ЖЕНА ШОФЬОР НЕМА ТАКОВА НЕЩО. само не ми каза защо не ги пускаш,може би елктромера върти.не се бой те не са към ел мрежата.няма да те спрат за неплащане.
              Аз пък се блъснах преди 3 месеца заради един идиот, дето се правеше на мъж (някой като теб може би). Що неща да ги пускам - както вече казах - пускам ги когато трябва (да преброя ли колко пъти го написах това???) . Вече започвам да се съмнявам, че не четете какво пиша... а по-скоро започнах да се съмнявам в багажа, който носите. Идиотски е шофьорите да се делят на мъже и жени, вместо на добри и лоши. Може би защото мъжкото съсловие ще остане разочаровано от това в коя категория ще попадне. Баси дискриминацията
              да каза го но не каза защо не искаш,каква е причината за да не го правиш.много пари за крушки ли даваш много ти е трудно да намираш от къде се пускат ли какво.онази вечер се прибирам и карам зад една Шкода Фабия ама тя кара със 50 км.при разрешени 90 км.та както и да е задминавам я и какво да видя жена зад волана,ама не е във това проблема ами горката едвам вижда пътя понеже кара на халогени неможе да си пусне фаровете,милата тя ама се изправила на волана ще го счупи.
              Колко пъти трябва да повторя : ВКЛЮЧВАМ ФАРОВЕТЕ КОГАТО ТРЯБВА. Не ги пускам винаги щото нищо не може да ме задължи да го направя в момента (не разбирай 20:45 мин., говоря по принцип) - нито закона, нито времето. Пък и нали тръбим за замърсяването на околната среда.... по-малко използване на крушките - по-чиста планета.
              Колежке ами лятото не пускай климатика знаеш ли с колко увеличава разхода на гориво в сравнение с включени фарове или пък зимата не си пускай вентилатора на парното - той консумира повече от фаровете така съвсем няма да замърсяваш околната среда и не усилвай много музиката - един добър СД плеър при 60 % от усилването харчи повече от единия фар да не говорим за допълнителни усилватели и т.н. Едва ли ще се лишиш от тези неща нали.
              Nи парното, ни климатика бачкат в момента, CD плайър няма, даже радиото не бачка добре...тъй че спокоЩе му мисля, като ги оправя
              Колко станаха цитатите, колежке Ele? Изинявай, но не мога да разбера, защо идеята ти е непрекъснато да си контра на всяко мнение!? Но с това, че когато са ти сменили двата носача, вибрациите при 1500 оборота а изчезнали ме уби! Пружината си ти, защото отстояваш мнение дори да не е правилно, ако обичаш вземи мерки с цитатите, няма смисъл да пускам отделна тема и да го обсъждаме там, а пък и с теб не искам да споря за нищо, няма смисъл.А що се отнася до уважение, проявявам такова към всеки, който го е заслужил! А по принцип съм взъпитан човек, ако не забелязваш съм малкото, който не ти е дал диагноза, какво ти липсва... :D
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Тая година задължително ли е още да се кара на фарове вече се чудя?! Ужасно много коли карат без вкл. фарове дори привечер към 5-6ч. И като пуснат тея габарити сякаш някой ще ги види надвечер в насрещното... Ако още е задължително карането на фарове, щото чувам от колеги и приятели, че тая година било отменено (?!!) трябва една акция "Светлина" с по-солени глоби да се усетят някои хора.
                Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

spark написа:
                  Тая година задължително ли е още да се кара на фарове вече се чудя?! Ужасно много коли карат без вкл. фарове дори привечер към 5-6ч. И като пуснат тея габарити сякаш някой ще ги види надвечер в насрещното... Ако още е задължително карането на фарове, щото чувам от колеги и приятели, че тая година било отменено (?!!) трябва една акция "Светлина" с по-солени глоби да се усетят някои хора.
                  От 1-ви ноември
                  фиатче Браво 2.0

Коментар

Vladim написа:
                    Колко станаха цитатите, колежке Ele? Изинявай, но не мога да разбера, защо идеята ти е непрекъснато да си контра на всяко мнение!? Но с това, че когато са ти сменили двата носача, вибрациите при 1500 оборота а изчезнали ме уби! Пружината си ти, защото отстояваш мнение дори да не е правилно, ако обичаш вземи мерки с цитатите, няма смисъл да пускам отделна тема и да го обсъждаме там, а пък и с теб не искам да споря за нищо, няма смисъл.А що се отнася до уважение, проявявам такова към всеки, който го е заслужил! А по принцип съм взъпитан човек, ако не забелязваш съм малкото, който не ти е дал диагноза, какво ти липсва... :D
                    И то само аз в тоя форум съм го правила а? Я виж кой преди мене ги е пуснал всички тези цитати? Обаче само на мен правиш забележка??

Коментар

Аз пък си карам целогодишно със запалени фарчета...По мое мнение поне малко по-безопасно е!
                      Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                      Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                      EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Прекалявате Моля, шофирайте със запалени фарове на автомобилите си

Коментар

ogi28b написа:
                          Моля, шофирайте със запалени фарове на автомобилите си
                          от 1-ви

Коментар

ele написа:
                            И то само аз в тоя форум съм го правила а? Я виж кой преди мене ги е пуснал всички тези цитати? Обаче само на мен правиш забележка??
                            Погледни предишната тема в, която правих забележка, че не се обръщам само към теб! А между другото бях прав за 5-те цитата, нали??? Хайде продължавай да се фръцкаш! Комуникацията с теб не води до нищо, пак се убеждавам и спирам.

Коментар

Както е тръгнало май скоро ще основаваме Фен клуб на колежката ele ...Но ако за да сме му "членове" трябва да караме без къси мен не ме бройте. И не виждам какво сме заспорили "на къси или не" - след нови 750 км около сватбата съм убеден, че за много шофьори тази дилема звучи по-скоро "Да слагам ли изобщо крушки на фаровете или да си спестя някой лев?"Колежке, ти си с Браво, нали? Проверявала ли си си фаровете? И знаеш ли колко от 3те крушки на всеки от задните ти стопове ( или фарове, не знам кое е по-точно ) светят?
                              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley... как е, младоженец? Светна ли ти, или с пълна тъмница след уикенда? :P

Коментар

Working...
                                X