колкото до колежката еле ,уважавам вашето мнение но не видях достатъчно аргументи. вашето ми прилича на инат който отива повече на една 60 годишна лелка кондуктор на градски транспорт отколкото на млада жена завършила най-вероятно висше образование.така че моля ви поне имайте малко уважение на вашия труд и покажете без селски остроумия и тарикатщини защо не искате да карате с включени фарове?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Караме на къси до 1 март! (Карайте със запалени фарове...)
Collapse
X
-
Vladim написа:Това пълни страницата с вече написан текст, повтаря се, пречи и дразни. Виждам, че от доста време се опитваш да си дразнител в този форум, поне с формата под, която го правиш се съобразявай! Виждам, че си се поправила в предишна тема, значи все пак си взимаш поука!Сега, като се загледах... цитираш 5 човека преди теб!!??!?!?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
donnna написа:абе само аз ли смятам, след като чета писанията й, че на колежката Еле й е нужен един мъж с голям мерак...Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Вече са изчерпа с тоя мъж, дето ми го натрисаш.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
ele написа:stenli написа:ele написа:nai7 написа:ele написа:nai7 написа:ок.забравих че то жената не е като човека особено пък жена зад волана.зареди една овца ме блъснаха миналата година.запомни това НЕГЪР СКИОР И ЖЕНА ШОФЬОР НЕМА ТАКОВА НЕЩО. само не ми каза защо не ги пускаш,може би елктромера върти.не се бой те не са към ел мрежата.няма да те спрат за неплащане.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Тая година задължително ли е още да се кара на фарове вече се чудя?! Ужасно много коли карат без вкл. фарове дори привечер към 5-6ч. И като пуснат тея габарити сякаш някой ще ги види надвечер в насрещното... Ако още е задължително карането на фарове, щото чувам от колеги и приятели, че тая година било отменено (?!!) трябва една акция "Светлина" с по-солени глоби да се усетят някои хора.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:Тая година задължително ли е още да се кара на фарове вече се чудя?! Ужасно много коли карат без вкл. фарове дори привечер към 5-6ч. И като пуснат тея габарити сякаш някой ще ги види надвечер в насрещното... Ако още е задължително карането на фарове, щото чувам от колеги и приятели, че тая година било отменено (?!!) трябва една акция "Светлина" с по-солени глоби да се усетят някои хора.фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Vladim написа:Колко станаха цитатите, колежке Ele? Изинявай, но не мога да разбера, защо идеята ти е непрекъснато да си контра на всяко мнение!? Но с това, че когато са ти сменили двата носача, вибрациите при 1500 оборота а изчезнали ме уби! Пружината си ти, защото отстояваш мнение дори да не е правилно, ако обичаш вземи мерки с цитатите, няма смисъл да пускам отделна тема и да го обсъждаме там, а пък и с теб не искам да споря за нищо, няма смисъл.А що се отнася до уважение, проявявам такова към всеки, който го е заслужил! А по принцип съм взъпитан човек, ако не забелязваш съм малкото, който не ти е дал диагноза, какво ти липсва... :DВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Аз пък си карам целогодишно със запалени фарчета...По мое мнение поне малко по-безопасно е!Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
ele написа:И то само аз в тоя форум съм го правила а? Я виж кой преди мене ги е пуснал всички тези цитати? Обаче само на мен правиш забележка??Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Както е тръгнало май скоро ще основаваме Фен клуб на колежката ele ...Но ако за да сме му "членове" трябва да караме без къси мен не ме бройте. И не виждам какво сме заспорили "на къси или не" - след нови 750 км около сватбата съм убеден, че за много шофьори тази дилема звучи по-скоро "Да слагам ли изобщо крушки на фаровете или да си спестя някой лев?"Колежке, ти си с Браво, нали? Проверявала ли си си фаровете? И знаеш ли колко от 3те крушки на всеки от задните ти стопове ( или фарове, не знам кое е по-точно ) светят?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар