Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Караме на къси до 1 март! (Карайте със запалени фарове...)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

КИМИ написа:
    Аз няма да си пускам фарове преди 1 ноември- за мен е подигравка да светя с фарове посред обед по улиците като олигофрен.
    Днес пътувах от София за В. Търново. Доста са като теб. До един отнесоха по една ... Голям си мъж като не си пускаш фаровете, нали?И спестяваш много? Айде кажи колко даваш за бензин на месец, дай си сметката, аз всеки месец ще ти превеждам 1,5% от твоите разходи за гориво + 15 лв годишно за крушки, само карай на фарове, моля те. Защото фаровете са могат другите да виждат ТЕБ, а не ТИ да виждаш ТЯХ. И не искам да ми изскочиш в дъжда без фарове...
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

КИМИ написа:
      Аз няма да си пускам фарове преди 1 ноември- за мен е подигравка да светя с фарове посред обед по улиците като олигофрен.
      Голям си мъж като не си пускаш фаровете, нали?
      A като ги пускаш по-голям мъж ли си?
      Защото фаровете са могат другите да виждат ТЕБ, а не ТИ да виждаш ТЯХ.
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
        КИМИ написа:
        ей зареди такива като теб стават ПТП понеже си много отворен,или може би пестиш от крушки та белким си вземеш по хубава кола.само ми кажи едно какво ще ти стане ако си пускаш фаровете?много ми е интересно да знам

Коментар

nai7 написа:
          ele написа:
          КИМИ написа:
          ей зареди такива като теб стават ПТП понеже си много отворен,или може би пестиш от крушки та белким си вземеш по хубава кола.само ми кажи едно какво ще ти стане ако си пускаш фаровете?много ми е интересно да знам
          Айде ако обичаш да се дървиш пред някоя друга. Аз фаровете ги пускам когато трябва. Заради мен не е станало ПТП пък и за какво спестявам пари си е моя работа - да не обиждаш фиат, по-хубави коли няма. А тая тема беше обсъждана, тъпкана... и пак се върнахме в началната точка, за която УЖ всички се съгласихме.

Коментар

ele написа:
            nai7 написа:
            ele написа:
            КИМИ написа:
            Айде ако обичаш да се дървиш пред някоя друга. Аз фаровете ги пускам когато трябва. Заради мен не е станало ПТП пък и за какво спестявам пари си е моя работа - да не обиждаш фиат, по-хубави коли няма. А тая тема беше обсъждана, тъпкана... и пак се върнахме в началната точка, за която УЖ всички се съгласихме.
            Шшшш алооо, я никой да не противоречи на колежката!!! Като станете някога и наполовина добри шофьори като нея, тогава ще си казвате некомпетентното мнение
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Lane Staley написа:
              КИМИ написа:
              Днес пътувах от София за В. Търново. Доста са като теб. ...
              За извънградско- да и по обяд, и през лятото и винаги, но за града е пълен кретенизъм фарове по обяд.СМЕХ! :D
              Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

Що ми се струва, че темата се изчерпа отдавна и вече се завъртя на 360 градуса, т.е. е в начално положение :D ? Фарове, без фарове, карайте внимателно, не бъдете агресивни и арогантни, спазвайте ЗДП и ППЗДП (или поне това, което си спомняте от тях) и катастрофи няма да има. Разбира се, както вече казах, когато колите са повече от капацитета на съответния път, е неизбежно някоя и друга кола да излети встрани, независимо дали е с фарове или не.
                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Аз и да включвам фаровете и да не ги включвам... няма да стана голям мъж.... баси... лоша работа...

Коментар

ок.забравих че то жената не е като човека особено пък жена зад волана.зареди една овца ме блъснаха миналата година.запомни това НЕГЪР СКИОР И ЖЕНА ШОФЬОР НЕМА ТАКОВА НЕЩО. само не ми каза защо не ги пускаш,може би елктромера върти.не се бой те не са към ел мрежата.няма да те спрат за неплащане.

Коментар

nai7 написа:
                      ок.забравих че то жената не е като човека особено пък жена зад волана.зареди една овца ме блъснаха миналата година.запомни това НЕГЪР СКИОР И ЖЕНА ШОФЬОР НЕМА ТАКОВА НЕЩО. само не ми каза защо не ги пускаш,може би елктромера върти.не се бой те не са към ел мрежата.няма да те спрат за неплащане.
                      Аз пък се блъснах преди 3 месеца заради един идиот, дето се правеше на мъж (някой като теб може би). Що неща да ги пускам - както вече казах - пускам ги когато трябва (да преброя ли колко пъти го написах това???) . Вече започвам да се съмнявам, че не четете какво пиша... а по-скоро започнах да се съмнявам в багажа, който носите. Идиотски е шофьорите да се делят на мъже и жени, вместо на добри и лоши. Може би защото мъжкото съсловие ще остане разочаровано от това в коя категория ще попадне. Баси дискриминацията

Коментар

ele написа:
                        nai7 написа:
                        Аз пък се блъснах преди 3 месеца заради един идиот, дето се правеше на мъж (някой като теб може би). Що неща да ги пускам - както вече казах - пускам ги когато трябва (да преброя ли колко пъти го написах това???) . Вече започвам да се съмнявам, че не четете какво пиша... а по-скоро започнах да се съмнявам в багажа, който носите. Идиотски е шофьорите да се делят на мъже и жени, вместо на добри и лоши. Може би защото мъжкото съсловие ще остане разочаровано от това в коя категория ще попадне. Баси дискриминацията
                        да каза го но не каза защо не искаш,каква е причината за да не го правиш.много пари за крушки ли даваш много ти е трудно да намираш от къде се пускат ли какво.онази вечер се прибирам и карам зад една Шкода Фабия ама тя кара със 50 км.при разрешени 90 км.та както и да е задминавам я и какво да видя жена зад волана,ама не е във това проблема ами горката едвам вижда пътя понеже кара на халогени неможе да си пусне фаровете,милата тя ама се изправила на волана ще го счупи.

Коментар

nai7 написа:
                          ele написа:
                          nai7 написа:
                          да каза го но не каза защо не искаш,каква е причината за да не го правиш.много пари за крушки ли даваш много ти е трудно да намираш от къде се пускат ли какво.онази вечер се прибирам и карам зад една Шкода Фабия ама тя кара със 50 км.при разрешени 90 км.та както и да е задминавам я и какво да видя жена зад волана,ама не е във това проблема ами горката едвам вижда пътя понеже кара на халогени неможе да си пусне фаровете,милата тя ама се изправила на волана ще го счупи.
                          Колко пъти трябва да повторя : ВКЛЮЧВАМ ФАРОВЕТЕ КОГАТО ТРЯБВА. Не ги пускам винаги щото нищо не може да ме задължи да го направя в момента (не разбирай 20:45 мин., говоря по принцип) - нито закона, нито времето. Пък и нали тръбим за замърсяването на околната среда.... по-малко използване на крушките - по-чиста планета.

Коментар

200гр. бензин горят фаровете на 100км.- това за година са 2 надници.А?Мислите, че на кретена срещу вас, който е взел книжка с 24 часа кормуване и още не знае къде е лоста за скоростите и го търси из купето,му е все едно дали ще се натресе във включени или изключени фарове...Истината е че 25% от шофьорите не могат да карат кола.
                            Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

КИМИ написа:
                              200гр. бензин горят фаровете на 100км.- това за година са 2 надници.А?Мислите, че на кретена срещу вас, който е взел книжка с 24 часа кормуване и още не знае къде е лоста за скоростите и го търси из купето,му е все едно дали ще се натресе във включени или изключени фарове...Истината е че 25% от шофьорите не могат да карат кола.
                              да добавя - щото са си купили книжките

Коментар

kazan написа:
                                И ако нямах намерение да слагам ксенон и на дългите щях да съм първи ...
                                Нямаше да си първи. DRL Low Beam + Fog Lights Някой някога задавал ли си е въпроса защо няма заводски ксенон и заводски фар с лупа на дългата светлина? Не е случайно! Остави си ги халогенните лампи на дългите.

Коментар

Working...
                                X