КИМИ написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Караме на къси до 1 март! (Карайте със запалени фарове...)
Collapse
X
-
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
-
КИМИ написа:Аз няма да си пускам фарове преди 1 ноември- за мен е подигравка да светя с фарове посред обед по улиците като олигофрен.Голям си мъж като не си пускаш фаровете, нали?Защото фаровете са могат другите да виждат ТЕБ, а не ТИ да виждаш ТЯХ.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:КИМИ написа:Аз няма да си пускам фарове преди 1 ноември- за мен е подигравка да светя с фарове посред обед по улиците като олигофрен.Голям си мъж като не си пускаш фаровете, нали?Защото фаровете са могат другите да виждат ТЕБ, а не ТИ да виждаш ТЯХ.
Коментар
-
nai7 написа:ele написа:КИМИ написа:Аз няма да си пускам фарове преди 1 ноември- за мен е подигравка да светя с фарове посред обед по улиците като олигофрен.Голям си мъж като не си пускаш фаровете, нали?Защото фаровете са могат другите да виждат ТЕБ, а не ТИ да виждаш ТЯХ.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:nai7 написа:ele написа:КИМИ написа:Аз няма да си пускам фарове преди 1 ноември- за мен е подигравка да светя с фарове посред обед по улиците като олигофрен.Голям си мъж като не си пускаш фаровете, нали?Защото фаровете са могат другите да виждат ТЕБ, а не ТИ да виждаш ТЯХ.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Lane Staley написа:КИМИ написа:Аз няма да си пускам фарове преди 1 ноември- за мен е подигравка да светя с фарове посред обед по улиците като олигофрен.Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
Що ми се струва, че темата се изчерпа отдавна и вече се завъртя на 360 градуса, т.е. е в начално положение :D ? Фарове, без фарове, карайте внимателно, не бъдете агресивни и арогантни, спазвайте ЗДП и ППЗДП (или поне това, което си спомняте от тях) и катастрофи няма да има. Разбира се, както вече казах, когато колите са повече от капацитета на съответния път, е неизбежно някоя и друга кола да излети встрани, независимо дали е с фарове или не.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
ок.забравих че то жената не е като човека особено пък жена зад волана.зареди една овца ме блъснаха миналата година.запомни това НЕГЪР СКИОР И ЖЕНА ШОФЬОР НЕМА ТАКОВА НЕЩО. само не ми каза защо не ги пускаш,може би елктромера върти.не се бой те не са към ел мрежата.няма да те спрат за неплащане.
Коментар
-
nai7 написа:ок.забравих че то жената не е като човека особено пък жена зад волана.зареди една овца ме блъснаха миналата година.запомни това НЕГЪР СКИОР И ЖЕНА ШОФЬОР НЕМА ТАКОВА НЕЩО. само не ми каза защо не ги пускаш,може би елктромера върти.не се бой те не са към ел мрежата.няма да те спрат за неплащане.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:nai7 написа:ок.забравих че то жената не е като човека особено пък жена зад волана.зареди една овца ме блъснаха миналата година.запомни това НЕГЪР СКИОР И ЖЕНА ШОФЬОР НЕМА ТАКОВА НЕЩО. само не ми каза защо не ги пускаш,може би елктромера върти.не се бой те не са към ел мрежата.няма да те спрат за неплащане.
Коментар
-
nai7 написа:ele написа:nai7 написа:ок.забравих че то жената не е като човека особено пък жена зад волана.зареди една овца ме блъснаха миналата година.запомни това НЕГЪР СКИОР И ЖЕНА ШОФЬОР НЕМА ТАКОВА НЕЩО. само не ми каза защо не ги пускаш,може би елктромера върти.не се бой те не са към ел мрежата.няма да те спрат за неплащане.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
200гр. бензин горят фаровете на 100км.- това за година са 2 надници.А?Мислите, че на кретена срещу вас, който е взел книжка с 24 часа кормуване и още не знае къде е лоста за скоростите и го търси из купето,му е все едно дали ще се натресе във включени или изключени фарове...Истината е че 25% от шофьорите не могат да карат кола.Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
КИМИ написа:200гр. бензин горят фаровете на 100км.- това за година са 2 надници.А?Мислите, че на кретена срещу вас, който е взел книжка с 24 часа кормуване и още не знае къде е лоста за скоростите и го търси из купето,му е все едно дали ще се натресе във включени или изключени фарове...Истината е че 25% от шофьорите не могат да карат кола.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
kazan написа:И ако нямах намерение да слагам ксенон и на дългите щях да съм първи ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар