КИМИ, от толкова състезания в Ф1 не ти остана време да хвърлиш 1 око на закона От 1-ви ноември. Наистина - темата започна със съвсем друга цел, не помните ли ? Моля който я извъртя да си признае и да купи 1 каса бира и да я донесе в неделя на срещата!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Караме на къси до 1 март! (Карайте със запалени фарове...)
Collapse
X
-
фарчетата
Lane Staley написа:... И не мислете само за вас, фаровете са сигнал и за пешеходци, велосипедисти, за всички участници в движението!Дори един спасен човешки живот си струва всички сменени крушки в България.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Re: с
ele написа:style34 написа:ele написа:Все пак много се съмнявам някой да има повече опит в карането в зимни условия от мен.
Коментар
-
Re: с
stenli написа:ele написа:style34 написа:ele написа:Все пак много се съмнявам някой да има повече опит в карането в зимни условия от мен.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Lane Staley написа:snake написа:Аз не съм най-добрия пример за добро държане във форума, тъй като с немалко хора съм обменял остри реплики. Но трябва да ви кажа, че с хора, с които съм се видял наживо (вече съм бил на 2 форумски срещи), никога не бих си позволил иронични, остри или обидни реплики. Така че изводът е: посещавайте форумските срещи .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Ето ви едно доказателство на това което казах в предното си мнение,че докато по улиците се движат автомобили със шофьори мислещи се за безсмъртни,а в действителност са си просто говеда,никакви фарове няма да намалят катастрофите по пътищата ни. http://www.dnes.bg/article.php?id=57878 Тази линейка дали не е била с фарове и със специална сигнализация,че и специално оцветена и със надписи по нея.Всичко това спасило ли я е от катастрофа?Всичко това с тези фарове посред бял ден си е едно измиване на ръцете от страна на управляващите,че видите ли те създават закони с които се грижат за хората.И пак да кажа за да не бъда разбран погрешно,никой в темата не казва че при намалена видимост не трябва да се кара на фарове само защото това е през деня.
Коментар
-
Добре е, че все пак стигаме до единение.Може и това да стане след шестата страница от мнения в темата но важен е резултата BTW...Чудя се аз дали пък закона няма да стане по-ефективен, ако ни принудят да си монтираме модулатори на фаровете, такива каквито слагат на моторите?Това е една джаджа, която кара светлината на фара да пулсира през деня.Ама само през деня - през нощта не го прави заради вградения фото-датчик.Щото вижда се, че и сигналната ламБа не върши работа...Е те тогава ако не свалим катастрофите с барем 50% - нищо не става от нас !I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Другата джаджа която може да си монтираме е една машинка която е за двусекционни фарове ... та тя е свързана с дългите и ги кара да светят на 50% от мощността на фаровете. А когато се включат късите въпросната машинка изключва дългите. Идеята е като на новите коли на които светят отслабено крушките на дългите и нищо друго .. така не се натоварва системата с други крушки като задните .. на таблото и т.н. .. светят единствено дългите и то на 50% .. за сега поне успях да намеря такава машинка за около 70-80 лева. И ако нямах намерение да слагам ксенон и на дългите щях да съм първи ... а за сега си карам само на халогени през деня и ако е хубаво времето .. но ако завали или стане кофти време ... включвам късите и спирам халогените ... идеята е че поне няма да светят кой знае колко много през деня и няма да дразнят и другото е колкото и малко да прави впечетление важното е да се вижда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар