Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Караме на къси до 1 март! (Карайте със запалени фарове...)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Vladim написа:
    Airfan написа:
    Ти верно си като латерна обаче. Някой тук да си забелязал да твърди, че при лошо време, дъжд, сняг, сумрак не трябва да се кара със запалени фарове? Аз също карам със светлини и повярвай, аз рано ги включвам, но... колко дни от зимата са с условия, изискващи включването на светлини целодневно? Как пък до преди 2 години го нямаше този проблем и хората виждаха колите, а сега взеха да не виждат. Просто мисленето ви е манипулирано достатъчно успешно. Автомобилите в ясно време, особено през зимата се виждат и без фарове на достатъчно добра дистанция, за да се вземат правилни решения. Ако не ги виждате, то имате нужда от офталмолог.Поздрави и не искам да засегна никого.
    Виж, че си противоречиш в собствените писаници! Нямам манипулирано мнение, а опит за волана, мойто момче. И, ако обичаш по-внимателно с епитетите - те са присъщи на слабите хора, които след, като видят, че губят започват да обиждат.
    Мойто момче ще казваш на синчето си.

Коментар

Не разваляйте спора с обиди Никъде не казвам че в дъжд и сняг фаровете помагат да се забелязва автомобила по добре.Казвам че при слънце дали си на фарове или не няма значение ...И защо само зимата да караме целодневно на фарове - мигар лятото слънцето не залязва ? Или не вали дъжд ?

Коментар

Airfan написа:
        А ти латерна на майка си ще викаш, моето момче! :D
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

ilkor написа:
          Не разваляйте спора с обиди Никъде не казвам че в дъжд и сняг фаровете помагат да се забелязва автомобила по добре.Казвам че при слънце дали си на фарове или не няма значение ...И защо само зимата да караме целодневно на фарове - мигар лятото слънцето не залязва ? Или не вали дъжд ?
          Е това се опитвам да кажа за 4-ти или 5-ти път, ама не би...

Коментар

ilkor написа:
            ...Казвам че при слънце дали си на фарове или не няма значение ...И защо само зимата да караме целодневно на фарове - мигар лятото слънцето не залязва ? Или не вали дъжд ?
            Илко, така е разбира се! И затова е записано в закона, който Оги цитира. Дайде да не се въртим около едно и също нещо.

Коментар

Vladim написа:
              Airfan написа:
              А ти латерна на майка си ще викаш, моето момче! :D
              Човече, доста си силен на думи. Нищо няма да ти казвам, тъй като нямам намерение да се карам с никого, но в един виц се казваше - "Ти си знаеш".Лек ден и приятно прекарване във вечния спор.

Коментар

Airfan написа:
                Човече, доста си силен на думи. Нищо няма да ти казвам, тъй като нямам намерение да се карам с никого, но в един виц се казваше - "Ти си знаеш".Лек ден и приятно прекарване във вечния спор.
                И на дела съм силен, човече! :D Ти си знаеш по-добре от мен, лек ден и карай да фарове! :D

Коментар

ебаси ма...та значи излиза ,че съм кьорав само на мен ли ми е кофти в слънчев ден (лятото) към 17-18,19 часана път за София ,подбалканската където слънцето ти е на предният джам .Да виждам трудно сивите и белите коли които идват от София p.s.ако има очен лекар да го помоля за консултация освен
                  фиатче Браво 2.0

Коментар

Ами освен да предложиш в закона да се запише всички сиви и бели коли които излизат от София вечер - на фарове ! Ако не друго то поне със сигурност ще знаеш че колата която идва срещу теб е или бяла и или сива понеже ако сравниш фаровете със слънцето то те нямат никакъв шанс

Коментар

Аз съм сигурен че сега както се обиждате, ако седнете на масата, ще се надпреварвате да си викате наздраве! Нека се уважаваме. И колежката ele нека я уважаваме, и нея я нападнахте... Не ви ли се потят стъклата нещо, не се ли чудите с какви гуми да карате зимата, пуснете анкета Работят ли ви първите степени на охлаждането?Да не казвам голяма дума, обаче ако слънцето е ниско зад вас, зад колата, карането със светлини може да бъде наистина животоспасяващо. Така си мисля.

Коментар

ogi28b написа:
                        Аз съм сигурен че сега както се обиждате, ако седнете на масата, ще се надпреварвате да си викате наздраве! Нека се уважаваме. И колежката ele нека я уважаваме, и нея я нападнахте... Не ви ли се потят стъклата нещо, не се ли чудите с какви гуми да карате зимата, пуснете анкета Работят ли ви първите степени на охлаждането?
                        Честно казано не знам, защо мине не мине и някой започва да обижда... Всъщност знам, но ще си затрая. А, когато някой ме обижда, да седя и са си трая ли - еми няма да стане, на никого не съм длъжен! :D Знаеш ли, че... струва ми се, клапата за външния въздух не ми работи :D А и, как да си настроя часовника на оригиналното радио? :P

Коментар

Владимчо моето момче ,що за възпитание подложи си и другата буза ,не са ли те учили в училище
                          фиатче Браво 2.0

Коментар

Vladim написа:
                            Знаеш ли, че... струва ми се, клапата за външния въздух не ми работи :D А и, как да си настроя часовника на оригиналното радио? :P
                            За първото - това си е фабричен дефект на всички фиати, вземи си голф 2, там клапа няма, отвсякъде духа и дори и да искаш - нищо не може да се изпоти. За второто - изчакай да стане полунощ, и тогава свали клемата на акумулатора, и пак я сложи, и часовника автоматично се настройва на полунощ. После мига, ама кво... Сега като се прибирах, и вали лекичко, и времето като цяло е едно такова сиво, дъждовно. карам си карам си , и изведнъж срещу мен се появи някакъв джип - сив на цвят. Тъмен. В смисъл не свети. Еми честно ви казвам - падна голямо псуване! Пропуснал съм да отбележа, но именно защото колата ми е сива и в такова време се губи на фона на мъглата и дъжда, това е още една причина да карам с включени светлини, каквито и да е, някакви.

Коментар

Кой както иска да кара само тия с ксеноните да земат да ги спират че ми писна от тях и вече ще дъня спирачки,и ако имам късмет ще покарат известно време без ксенони докато си купят нови!

Коментар

Dedra 2.0 написа:
                                Кой както иска да кара само тия с ксеноните да земат да ги спират че ми писна от тях и вече ще дъня спирачки,и ако имам късмет ще покарат известно време без ксенони докато си купят нови!
                                Когато са настроени, както трябва не заслепяват и не биха ти пречили! Когато си ги е настройвал Сульо... това е друг въпрос.tomazo мислих направо друго да подложа, ама после казат, че срамът бил много по-голям от болката! ogi28b мисля да си купя Голф, ама двойка, че е с по-як дизайн! :D Относно часовника... знаеш ли едно време, колко съм висял до 12 за да мушна микровълновата и видеото в контакта!? :P Накрая дойде един приятел и залепи по едно черно тиксо на диспеите и ми реши проблема!

Коментар

Working...
                                X