Vladim написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Караме на къси до 1 март! (Карайте със запалени фарове...)
Collapse
X
-
ilkor написа:Не разваляйте спора с обиди Никъде не казвам че в дъжд и сняг фаровете помагат да се забелязва автомобила по добре.Казвам че при слънце дали си на фарове или не няма значение ...И защо само зимата да караме целодневно на фарове - мигар лятото слънцето не залязва ? Или не вали дъжд ?
Коментар
-
ilkor написа:...Казвам че при слънце дали си на фарове или не няма значение ...И защо само зимата да караме целодневно на фарове - мигар лятото слънцето не залязва ? Или не вали дъжд ?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Airfan написа:Мойто момче ще казваш на синчето си.
Коментар
-
Airfan написа:Човече, доста си силен на думи. Нищо няма да ти казвам, тъй като нямам намерение да се карам с никого, но в един виц се казваше - "Ти си знаеш".Лек ден и приятно прекарване във вечния спор.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
ебаси ма...та значи излиза ,че съм кьорав само на мен ли ми е кофти в слънчев ден (лятото) към 17-18,19 часана път за София ,подбалканската където слънцето ти е на предният джам .Да виждам трудно сивите и белите коли които идват от София p.s.ако има очен лекар да го помоля за консултация освенфиатче Браво 2.0
Коментар
-
Аз съм сигурен че сега както се обиждате, ако седнете на масата, ще се надпреварвате да си викате наздраве! Нека се уважаваме. И колежката ele нека я уважаваме, и нея я нападнахте... Не ви ли се потят стъклата нещо, не се ли чудите с какви гуми да карате зимата, пуснете анкета Работят ли ви първите степени на охлаждането?Да не казвам голяма дума, обаче ако слънцето е ниско зад вас, зад колата, карането със светлини може да бъде наистина животоспасяващо. Така си мисля.
Коментар
-
ogi28b написа:Аз съм сигурен че сега както се обиждате, ако седнете на масата, ще се надпреварвате да си викате наздраве! Нека се уважаваме. И колежката ele нека я уважаваме, и нея я нападнахте... Не ви ли се потят стъклата нещо, не се ли чудите с какви гуми да карате зимата, пуснете анкета Работят ли ви първите степени на охлаждането?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Знаеш ли, че... струва ми се, клапата за външния въздух не ми работи :D А и, как да си настроя часовника на оригиналното радио? :P
Коментар
-
Dedra 2.0 написа:Кой както иска да кара само тия с ксеноните да земат да ги спират че ми писна от тях и вече ще дъня спирачки,и ако имам късмет ще покарат известно време без ксенони докато си купят нови!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар