Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Универсален багажник за таван...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Универсален багажник за таван...

...на автомобил без напречни греди и то само за 28лв... дали може да е реално това?!!! Някой да има наблюдения от този или подобен продукт? Нещо не се ползва с пълното ми доверие... Ето къде го намерих - http://www.shopping.bg/article.php?aid=10612
    M-Benz E 250 TD 150hp
    M-Benz 200d 75 hp
    Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

От снимката не може да се каже до колко е качествен багажникът. Иначе цената е странно ниска. Сигурен съм, че ако се види наживо ще се разбере защо.
    преди - TIPO
    сега - VOLVO XC60

Коментар

Това ми прилича на багажник за стари автомобили с метални лайстни по борда на тавана.
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Може би въпросът ми не е за тази тема, за което се извинявам. Та искам да попитам на фиат брава визможно ли е монтирането на багажник, и ако да как става това?

Коментар

от снимката не се вижда добреприлича на моя багажникзахващането за Брава/Марея е много подобно на това което си вижда на снимкатаобаче не е сигурно дали ще станебез проба е рискована покупкацената наистина е ниска
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

пу,подобен купих за 40 лв,пак се минах,става въпрос за типо над вратите има едни надебелени планки под гумата (уплътнителната на вратата) ,вероятно е същия ,върши работа но много нежно трябва да се товари,че може да се огъне,но трябва да се види че имаше подобни ама не ставаха ,ами питай ги дали става за твойта кола.
            типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
            хюндай акцент 1.5 CNG
            киа каренс +метан

Коментар

dan4o написа:
              пу,подобен купих за 40 лв,пак се минах,става въпрос за типо над вратите има едни надебелени планки под гумата (уплътнителната на вратата) ,вероятно е същия ,върши работа но много нежно трябва да се товари,че може да се огъне,но трябва да се види че имаше подобни ама не ставаха ,ами питай ги дали става за твойта кола.
              Именно за такъв тип захващане става въпрос, имам две подобни на тези греди в килера и бих ги дал на някой, ако му свършат работа за десет лева двете. В интерес на истината на старият ми Кадет ми вършеха работа, но на бравата просто няма, как да се закачи. За нея трябва по-сложно и финно захващане, именно за това за нашите коли такъв тип багажник е около стотина лева.
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Има такива, които се захващат за лайсната на тавана и за мястото м/у купето и вратата, но не знам доколко са сигурни... Аз не че качвам кой знае какво, но пък искам да си имам за всеки случай Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                M-Benz E 250 TD 150hp
                M-Benz 200d 75 hp
                Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Working...
                X