...на автомобил без напречни греди и то само за 28лв... дали може да е реално това?!!! Някой да има наблюдения от този или подобен продукт? Нещо не се ползва с пълното ми доверие... Ето къде го намерих - http://www.shopping.bg/article.php?aid=10612
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Универсален багажник за таван...
Collapse
X
-
fihi
Може би въпросът ми не е за тази тема, за което се извинявам. Та искам да попитам на фиат брава визможно ли е монтирането на багажник, и ако да как става това?
Коментар
-
пу,подобен купих за 40 лв,пак се минах,става въпрос за типо над вратите има едни надебелени планки под гумата (уплътнителната на вратата) ,вероятно е същия ,върши работа но много нежно трябва да се товари,че може да се огъне,но трябва да се види че имаше подобни ама не ставаха ,ами питай ги дали става за твойта кола.типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
хюндай акцент 1.5 CNG
киа каренс +метан
Коментар
-
dan4o написа:пу,подобен купих за 40 лв,пак се минах,става въпрос за типо над вратите има едни надебелени планки под гумата (уплътнителната на вратата) ,вероятно е същия ,върши работа но много нежно трябва да се товари,че може да се огъне,но трябва да се види че имаше подобни ама не ставаха ,ами питай ги дали става за твойта кола.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Има такива, които се захващат за лайсната на тавана и за мястото м/у купето и вратата, но не знам доколко са сигурни... Аз не че качвам кой знае какво, но пък искам да си имам за всеки случай Yellow_Flash_Colorz_PDT_05M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар