Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ за кола в Русе!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Помощ за кола в Русе!

Колеги от Русе,има ли кой да иде да погледне една кола в Русе:http://www.mobile.bg/pcgi/printdet.c...ересува ме какво е състоянието й - отвън виждам че има забележки - това не ме притеснява - важното е как е вътре.Ако можете да направите някоя снимка и да ми я пратите.И общо - да се чуе как работи колата - тя е бензинова - ако има съществени проблеми като се запали студена ще е ясно...Харесва ми и като цвят и като стойка, ама ако е някоя коруба вътре - да не тръгвам за Русе.Дайте ми телефон - аз ще ви се обадя.
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Колега чак сега виждам темата!Ако все още имаш желание да се види колицата мога да се помъча в понеделник да я видя. Там където се продава колата между другото е морга и автокъща 2 в 1 От там купихме едно Купе за колега от Варна и не се оказа много лошо Пиши ми на ЛС ако имаш още желание .........

Коментар

Ами аз също бих отишла да я видя, но не знам дали ще сам ти особено полезна, т.е не сам от най-разбиращите. Иначе за външен вид нямаш грижи там съм специалист, но за двигателя sorry. Ако решиш все пак няма проблем да отида.

Коментар

Working...
      X