Още един глас за Клебера! Точно тази на снимката е невероятна гума за сняг! Миналата година обух Пунтото с 4 точно такива Клеберки ,невероятно проходими в сняг,а при нас е доста! :D А за Мареята имам 4 Гиславед
Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС
Колега...Ако не си разбрал, тук никой не се опитва да каже, че едната е по-добра от другата.По-тънкия момент е човека да избере подходящия профил/гума според това, в какви условия ще я кара най-често той конкретно.Гумата с най-добри параметри на сняг далеч не е най-подходящия вариант да фучиш по магистралата със сто и отгоре...Профила на Гиславед и Клебера от този пример е точно оптимизиран за сняг.То и аз карам с Гиславед но определено мога да кажа, че купуването им беше грешка.А беше грешка, щото в 98% от времето тази гума на вижда сняг - мястото, където е силата и.Не забравяй, че не всички живеем в планината.Тук снега стана рядкост... Голяма рядкост и аз искрено се радвам когато го има.
I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Май го обърнахте на спам поне повечето от вас. Не мисля да хвърча по магистралата с 200, но не съм от хората който карат с 120 в дясна лента! Мисля да се движа само на асфалт (ако това е възможно разбира се). За сега съм си харесал такъв грайфер, който мисля че е подходяш за мен. БЛАГОДАРЯ НА ХОРАТА КОИТО МИ ПОМОГНАХА.
Semperit-не много добре;Barum Polaris-перфектни и на "черен"асфалт и на сняг до кръста;за Гудрича не знам,не съм карал.Това е мое виждане и не искам да налагам мнение :D
===============================
// ..."Денят не си личи по сутринта"... //
===============================
Коментар