Sev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биг Брадър???
Collapse
X
-
-
SHB написа:Добре , като ви възмущава защо го гледате?Да няма алтернативи,ама има.Има танцуващи звезди-там есесовци няма,има го задника на азис да маа гюбеци,има също и махленски сплетни м/у Алисия и Златка ,все едно са на женския пазар...Нито едно от двете не гледам,но ако бих,то със сигутност бих избрал да да видя как все още има националисти с/у турчата,вместо да гледам мазния Азис.Националист стана мръсна дума,а да си турчин гордост.Да си толерантен е добродетел,но ако си расист си престъпник.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Между другото... знаеш ли, че единият от вашите лидери за правда и ред сам нарушава закона и не му дреме!? Расате го гледах с един мотор да засича коли и да кара без каска... и това е голямо геройство, страшен протест!
Коментар
-
SHB написа:Кои сме ние?Кои са тези "наши" лидери?Аз не участвам и не съм вземал участие в никакви организации,в БНС също...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:SHB написа:Кои сме ние?Кои са тези "наши" лидери?Аз не участвам и не съм вземал участие в никакви организации,в БНС също...Нито едно от двете не гледам,но ако бих,то със сигутност бих ...
Коментар
-
SHB написа:..Смятам,също че подхождаш предубедено към думите ми и си толерантен към другите нации и религии,но не си също толкова толерантен,към чуждото мнение...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:SHB написа:..Смятам,също че подхождаш предубедено към думите ми и си толерантен към другите нации и религии,но не си също толкова толерантен,към чуждото мнение...
Коментар
-
nai7 написа:...Гледай си тъпото предаване а мъжката работа остави на нас.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
nai7: Расизъм се сипе от теб... сексизъм и расизъм. Да ти кажа ли, кой скача на обратните? Мъжете с комплекси. Помисли по темата и отиди на психолог - накрая да не излезе, че си прикрит гей...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Място под слънцето не би трябвало да има само за тези,които изпитват омраза към различният от тях.А иначе мога да ти дам идея къде да пребиваш обратни колкото си искаш,влизаш в Спартакус и ги почваш.То иначе е голямо мъжкарство да пребиваш немощни гейчета,когато са сами а ти вероятно с още някой твой съмишленик.
Коментар
-
nai7, аз не харесвам педалите, дори са ми супер неприятни, не ги приемам, защото не ми го побира ума да харесваш мъже, а не жени. Особено мразя показните педали. НО, винаги ми е било интересна тази агресия срещу тях, при положение, че те не ти правят нищо. Това наистина е признак на комплексарщина. Както каза Емил Кошлуков в "Сблъсък" преди време, защо биеш педалите, които не ти правят нищо, а не ходиш да изкарваш мутрите от джиповете и колите за милиони, защото те крадат от твоята държава, която ти с гордост казваш, че обичаш? В крайна сметка те косвено крадат и от теб. Защо не биеш тях, а слабите и беззащитните?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар