Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биг Брадър???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Sev написа:
    SHB написа:
    Аз мисля ,че турците са опасни за нас,че тяхната национална доктрина е насочена с/у нас
    я ми обясни как го реши това...също и това лого на нацистка армия като аватар...
    Ами не смятам ,че ДПС е случайно явление.Мисля като много хора,че то е било инспирирано от турската държава и че е било(може би все още) поддържано от нея.Използвана е слабостта на българската държавност за да се прокара чуждия интерес-по новините гледаме за Шишеджам,горна арда...Факта че на избори идват автобуси с етнически турци за да гласуват,факта че в родопите има места където хората не знаят български ,че на помаците се втълпява че понеже са мюсолмани ,значи са турци...Защо гърция се въоражава усилено?Ето купуват не само Натовско оръжие ами вече гледаме и руско...Ние не сме им враг,и да бяхме сме ,много слаби,Македония също,Албания също,ясно е че се страхуват от Турция.Садам Хюсеин,макар и мюсюлманин също се страхуваше от Турция.Защо мислите ,че това което се случва в Кипър не може да се случи и на нас?Тя е държава в ЕС.Но там турците обявиха независимост.Утре ДПС може да каже,родопите и делиормана са исторически турски,населени етнически с турци,ние обявяваме независимост.Убеден съм че ни мразят-ние сме неверници,наричат ни гяури...Аз от тези с които съм говорил лично си правя следните изводи-приемат нещо за вярно защото някой авторитет е решил така и не се замислят дали .Дали ще бъде бога им или Доган,няма значение всички тръгват като стадо,защото така са им казали.Защо на стотици хиляди турци има само една партия,защо ДПС няма алтернатива?Те имат само една истина и си вярват безусловно в нея...Народ който не помни историята си е осъден тя да се повтори...За аватара-сложих го като писах в темата на nikki_sixa ,общо взето идеята се крие в двуякото значение на думата Курланд.Просто така ми хрумна от нещата които имам на компютъра.Иначе да това е паметна нашивка на германската армия.Давала се е на оцелелите участници в битката за Курландия.

Коментар

SHB написа:
      Добре , като ви възмущава защо го гледате?Да няма алтернативи,ама има.Има танцуващи звезди-там есесовци няма,има го задника на азис да маа гюбеци,има също и махленски сплетни м/у Алисия и Златка ,все едно са на женския пазар...Нито едно от двете не гледам,но ако бих,то със сигутност бих избрал да да видя как все още има националисти с/у турчата,вместо да гледам мазния Азис.Националист стана мръсна дума,а да си турчин гордост.Да си толерантен е добродетел,но ако си расист си престъпник.
      Виж сега... първо не си ти човека, който да ми казва, какво да гледам. Ако искам ще гледам гнусния Азис, ако искам Слави Трифонов, ако искам Spice Platinum, каквото ми е кеф, това! Мога да гледам, как някой се излага, или как някой прави добро впечатление. Но НЕ МОЖЕ да не ме подразни изродското отношение на този гамен! Най-малкото, ако имаше капка възпитание щеше да има респект от годините на тази жена! Като е голям мъж, защо той не наби Талибана? Но срещу педерасти, баби туркини е лесно да се правиш на мъж. И мен не ме кефи, че българското в България изчезва. Дразня се, че циганите се размножават, като калинки и след време ще са мнозинство. Мразя това, което турците са причинявали на българите цели 5 века! Но да се нахъсваш от това и да се държиш неадекватно по улици, или на една маса срещу възрастна жена, за мен е меко казано дразнещо.Между другото... знаеш ли, че единият от вашите лидери за правда и ред сам нарушава закона и не му дреме!? Расате го гледах с един мотор да засича коли и да кара без каска... и това е голямо геройство, страшен протест!
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
        Между другото... знаеш ли, че единият от вашите лидери за правда и ред сам нарушава закона и не му дреме!? Расате го гледах с един мотор да засича коли и да кара без каска... и това е голямо геройство, страшен протест!
        Кои сме ние?Кои са тези "наши" лидери?Аз не участвам и не съм вземал участие в никакви организации,в БНС също.Моята пост изразяваше въпрос и учудване,никъде в него няма повелително наклонение и не бих си позволил да има.Не коментирах избора ти на предаване ,а самото предаване.Аз уважавам твоето,както и на останилет мнение(я) очаквам подобно отношение към мен.Човек си спечелва правото на уважението,не го носи по-право не го има с презумция.Възръстта не респектира сама по-себе си-респиктират мъдростта и зрелостта на които тя е преносител.

Коментар

SHB написа:
          Кои сме ние?Кои са тези "наши" лидери?Аз не участвам и не съм вземал участие в никакви организации,в БНС също...
          Така звучиш просто. И коментира избора ми на предаване. Прочети пак, какво съм написал, сети се, ако си гледал предаването поведението на този П. и ми кажи дали го одобряваш!? Германската армия също ли?

Коментар

Vladim написа:
            SHB написа:
            Кои сме ние?Кои са тези "наши" лидери?Аз не участвам и не съм вземал участие в никакви организации,в БНС също...
            Така звучиш просто. И коментира избора ми на предаване. Прочети пак, какво съм написал, сети се, ако си гледал предаването поведението на този П. и ми кажи дали го одобряваш!? Германската армия също ли?
            Не ми е била целта ,да влизам влизам в пререкания,щом смяташ че звуча "просто",така да бъде.Аз мисля ,че достатъчно добре съм прочел поста ти,но смятам че не си обърнал внимание на моя:
            Нито едно от двете не гледам,но ако бих,то със сигутност бих ...
            Смятам,също че подхождаш предубедено към думите ми и си толерантен към другите нации и религии,но не си също толкова толерантен,към чуждото мнение.Каква връзка има германската армия?Германците не мразят турците,националсоциализма не е против мюсюлманите,даже намира в тях силен съюзник-иракчани,иранци,бошняци...Аз смятам себе си за патриот,националист,шовинист ако щеш.В този смисъл ще си позволя една перифраза-"България няма вечни приятели,тя има вечни интереси"Смяташ ли че Германците са постъпили справедливо,когато са обявили кондоминиум над Добруджа?Сигурно както и аз-не.Нядявам се след този коментар да си промениш мнението за мен.

Коментар

SHB написа:
              ..Смятам,също че подхождаш предубедено към думите ми и си толерантен към другите нации и религии,но не си също толкова толерантен,към чуждото мнение...
              Не мога да подхождам предубедено към думите ти, пределно ясни са. Не съм толерантен към мнение, което смятам за грешно. И в крайна сметка не разбрах, защо се хвана за думите ми след, като дори не знаеш за, какво иде реч, не си гледал предаването!? За, какво спорим? Има разлика между партиот и националист, нали знаеш? Казах ти, че и на мен някои неща около другите етноси у нас не ми се нравят, но да скачаш на нвинна възрастна жена, която дори не те е провокирала с нищо, си е чиста малоумщина, липса не възпитание, избиване на комплекси и не знам още, какво...

Коментар

Vladim написа:
                SHB написа:
                ..Смятам,също че подхождаш предубедено към думите ми и си толерантен към другите нации и религии,но не си също толкова толерантен,към чуждото мнение...
                Не мога да подхождам предубедено към думите ти, пределно ясни са. Не съм толерантен към мнение, което смятам за грешно. И в крайна сметка не разбрах, защо се хвана за думите ми след, като дори не знаеш за, какво иде реч, не си гледал предаването!? За, какво спорим? Има разлика между партиот и националист, нали знаеш? Казах ти, че и на мен някои неща около другите етноси у нас не ми се нравят, но да скачаш на нвинна възрастна жена, която дори не те е провокирала с нищо, си е чиста малоумщина, липса не възпитание, избиване на комплекси и не знам още, какво...
                не си ти човека който ще казва кое е правилно и кое не аз също мразя турците,ти ли ще ми кажеш на кого да скачам.Ти да не би да се явяваш като закрилник на правдата,може би си новия Зоро закрилника на слабите и онеправданите.Гледай си тъпото предаване а мъжката работа остави на нас.

Коментар

nai7 написа:
                  ...Гледай си тъпото предаване а мъжката работа остави на нас.
                  Направо изгубих ума и дума! А ти, който си сложил футболен отбор на флага на България недей да ми говориш за нищо, ходи се снимай някъде! :D И понеже се имаш за мъж, затова ли имаш предупреждение? И ти ли биеш педерасти и баби туркини?

Коментар

Припомни си ги имаш нужда.само да те питам да нямаш нещо турско

Коментар

nai7 написа:
                      Припомни си ги имаш нужда.само да те питам да нямаш нещо турско
                      Ти наистина си хуморист... оставям те да твориш на воля :D

Коментар

ами баби туркини нямам но на няколко педала съм им показал кога трябва да заеме стойка ръцете пред лицето,ако иска на другия ден да вижда.Видя ли педал и няма ли хора много лошо.Да прав си остави ме а и вече си ми ясен приятна вечер ти пожелавам.

Коментар

nai7: Расизъм се сипе от теб... сексизъм и расизъм. Да ти кажа ли, кой скача на обратните? Мъжете с комплекси. Помисли по темата и отиди на психолог - накрая да не излезе, че си прикрит гей...
                          Steliyan's Life!
                          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

както искаш така го разбирай колега,може и да съм расист няма лошо във това поне за мен.И не аз съм за психолог а педалите,всеки си има мнение за тях и моето че няма място за тях под слънцето.със здраве

Коментар

Място под слънцето не би трябвало да има само за тези,които изпитват омраза към различният от тях.А иначе мога да ти дам идея къде да пребиваш обратни колкото си искаш,влизаш в Спартакус и ги почваш.То иначе е голямо мъжкарство да пребиваш немощни гейчета,когато са сами а ти вероятно с още някой твой съмишленик.

Коментар

nai7, аз не харесвам педалите, дори са ми супер неприятни, не ги приемам, защото не ми го побира ума да харесваш мъже, а не жени. Особено мразя показните педали. НО, винаги ми е било интересна тази агресия срещу тях, при положение, че те не ти правят нищо. Това наистина е признак на комплексарщина. Както каза Емил Кошлуков в "Сблъсък" преди време, защо биеш педалите, които не ти правят нищо, а не ходиш да изкарваш мутрите от джиповете и колите за милиони, защото те крадат от твоята държава, която ти с гордост казваш, че обичаш? В крайна сметка те косвено крадат и от теб. Защо не биеш тях, а слабите и беззащитните?
                                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Working...
                                X