Vladim написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биг Брадър???
Collapse
X
-
westdogg написа:Трябваше да изгонят мангала още като налетя на софииското дупе , а не да чакат да стане големия бой. Той го каза: " Някой да го изкара тоя мангал ,че ше го пребия" , ама ония тъпаци от ББ нищо не правят.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Аз ще продължа моята любима тема за Милен Цветков. Този човек толкова ме дразни, че самото му присъствие на екрана ми пречи да се наслаждавам на предаването, заредено с толкова висок интелектуален заряд . А снощи онази медуза-"тарикат" както сам се определя (единия от двамата изгонени, но не симпатичния мангал, от чието отсъствие шоуто определено ще загуби) беше толкова пиян, че не можеше да говори членоразделно. И Милен Цветков също бил тарикат , мъка, мъка...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Аз ще продължа моята любима тема за Милен Цветков. Този човек толкова ме дразни, че самото му присъствие на екрана ми пречи да се наслаждавам на предаването, заредено с толкова висок интелектуален заряд . А снощи онази медуза-"софийския тарикат" (единия от двамата изгонени, но не симпатичния мангал, от чието отсъствие шоуто определено ще загуби) беше толкова пиян, че не можеше да говори членоразделно.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:...Е... хайде без подобни епитети, че ще стане пак една мътна и кървава!Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Vladim написа:...Е... хайде без подобни епитети, че ще стане пак една мътна и кървава!The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Това биг брадър е последното нещо, което бих гледал, но хвърлям по някое око във "вбокса" абе то ще се окаже много интересен тоя брадър, първо бой, после голи мацки, остана само сръбската музика и е..нето : http://vbox7.com/play:83c5a83a а между другото я има и в сайт за запознанства мацката http://mazalo.net/search_results.php...&name=sexy_ivi а според родителите и щяла да спечели с християнски ценности и добродетел :D--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Vladim написа:BolgAryan написа:...П.П. Някой ще каже ли защо бе изтрита снимката Петър с целия ми пост от тази нощ?...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Добре , като ви възмущава защо го гледате?Да няма алтернативи,ама има.Има танцуващи звезди-там есесовци няма,има го задника на азис да маа гюбеци,има също и махленски сплетни м/у Алисия и Златка ,все едно са на женския пазар...Нито едно от двете не гледам,но ако бих,то със сигутност бих избрал да да видя как все още има националисти с/у турчата,вместо да гледам мазния Азис.Националист стана мръсна дума,а да си турчин гордост.Да си толерантен е добродетел,но ако си расист си престъпник.
Коментар
-
Не ме възмущава, безразлично ми е, намирам си приказка нещо да пиша във форума. Той (гологлавия) просто е едно надъхано, неориентирано, потиснато и глуповато момче с много сериозни проблеми. Не можеш да гледаш човек в очите и да му казваш: "Ти си турчин (или евреин например...), следователно ми мислиш лошото и аз те мразя." Това ли е национализма ? Това е простотия, расизъм и може би не съвсем осъзнат нацизъм.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Аз мисля ,че турците са опасни за нас,че тяхната национална доктрина е насочена с/у нас(и не само)и че стара европа това много добре го осъзнава и за това не желае Турция за член на ЕС,друга причина за това не е видна просто.Мисля че да кажеш на някого в очите собствената си истина е ако не друго то поне смело ,мисля че разсизма не е лошо нещо,а добродетел...Това прави ли ме глупувато, неориентирано,подтиснато и надъхано,неосъзнато натсистко момче?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар