Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биг Брадър???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

BolgAryan написа:
    SHB написа:
    Имаше по новините преди време две момчета бяха осъдили на бързо за натсистка пропаганда по интернет,някакъв сайт беха направили,което е смешно,щото от България има достъп до всички световни подобни сайтове,вкл=чително НСДАП има секция на български...
    В интерес на истината, въпросното момче имаше повече проблеми за нелицензиран софтуер от колкото за нацистка пропаганда. А ти братче къде се върна... тва беше преди 8 години
    Незнам дали става дума за същия случай...Аз говоря за две момчета,мисля даже че бяха непълнолетни още,ма не си спомням детайли от Казахлък ли беха...нещо такова...Става въпрос за миналото или по миналото лято.

Коментар

явно говорим за два отделни случая... аз имах предвид случка развила се към 2000-та година с един твой съкварталец + още един доста по виден софийски джигит :D

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Абсолютно за различни случаи говорим,аз 2000 съм бил в крехка младенческа възраст...А моят кварта л е Хиподрума ,да не се бърка с красно село

Коментар

То в тоя ББ нито щенита са хипер яки , нито мажете.От жените ме кефи само тая Бургазлииката.Наистина е много яка пичка.Другите се некви смотани, лъскави, черни и т,н,Па за тая сляпата женичка , ако не и помогнат, ще е голяма излъгация.Мъжете, под всяква критика.Само някви робокоб, гей, незнам си къв.!!!!!Голяма простоттия като цяло!!!!

Коментар

SHB написа:
            Абсолютно за различни случаи говорим,аз 2000 съм бил в крехка младенческа възраст...А моят кварта л е Хиподрума ,да не се бърка с красно село
            Я да я оспамя тази тема Моят квартал е също Хиподрума Колега я да се възползваме от предимството че срещите се организират в нашия квартал и да се видим там в неделя http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=11294След 11.30 часа ...

Коментар

SHB написа:
              Ти си анархист.
              yeah, punk’s not dead! а в отговор на колегите, които се изказаха остро с/у Нешоуто, ще кажа, че то си е простотия и идиотщина, защото е замислено пародийно. мене лично ми харесва точно това, че се е*ават с всичко. освен това мисля, че това шоу няма как да се хареса на човек, който е 35+ годишен.а по темата: още не съм дори и засичал секунда от ББ4, дано да си остане така и до края, ама не вярвам, все някога ще попадна и на тая простотия
              Fiat Punto S55 1.1
              Fiat Forever!

Коментар

Punto_S написа:
                SHB написа:
                Ти си анархист.
                yeah, punk’s not dead! а в отговор на колегите, които се изказаха остро с/у Нешоуто, ще кажа, че то си е простотия и идиотщина, защото е замислено пародийно. мене лично ми харесва точно това, че се е*ават с всичко. освен това мисля, че това шоу няма как да се хареса на човек, който е 35+ годишен.а по темата: още не съм дори и засичал секунда от ББ4, дано да си остане така и до края, ама не вярвам, все някога ще попадна и на тая простотия
                Бъди поне анархист патриот!Кажи "пънку нема умре"!Що да не се хареса на човек над 35?Кажете стига на възрастовата дискриминация!Гроши на колко беше като правиха предаванепо ММ?

Коментар

Какво не им харесвате?! Руси каки с плюшени играчки всичките, Манол или за приятелите Данчо - който е пич. От мъжката част не ги хванах, но чух, че и там има страхотни типажи Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 И за капак Милен Цветков водещ ....... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37

Коментар

Аз пак ще кажа, че Манол е велик...

Коментар

Тошко е THE BEST
                      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Леле тия се пребиха!!! Аз честно казано очаквах първо жените да се сбият.

Коментар

Inessita написа:
                          Леле тия се пребиха!!! Аз честно казано очаквах първо жените да се сбият.
                          да ве... мъжете влязоха толкова наточени... пък останаха с празни ръце - мноо ясно, че първи ще се сбият...
                          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Той Данчо ше им сипе... Само ако може да ми обясните, как така два пъти им обявиха номиниранити и двата пъти бяха изненадани!?

Коментар

Еми това е... народът иска зрелище - ето му! Малко е кърваво, ама какво от това!? Жалко, че изгониха един от най-колоритните типове от, което шоуто само ще загуби.
                              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

май тая година ,ще е провал това предаване за сметка на денсинг старс .
                                фиатче Браво 2.0

Коментар

Working...
                                X