Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биг Брадър???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Единственото нещо което ме радва в тези предавания е,че точно в този момент компа е само мой Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Коментар

SHB написа:
      Тебе любимата ти дума е "мразя" в едно с всичките и производни....
      не знам откъде имаш такива дълбоки наблюдения в/у моята персона, но като цяло си прав, хейтър съм си, но в тая наш’та държава не виждам к’во друго ми остава. ама като те гледам и тебе с тия наци-аватари, май и ти не си от най-обичливите :D абе иначе, по принцип идеята е: Азис ви дразни, ББ4 ви дразни, Сървайвър ви дразни, Танцуващите ви дразнят, Слави ви дразни, фолкпевачките ви дразнят, ’сичко ви дразни, ама ги гледате ол-дъ-тайм тия простотии и като гледам тука колегите доста са в час к’во се случва в тия "реалити формати".затова най-добрата тв е тая, дето не ти харесва, дразни те, маразиш я, иска ти се да взлезеш през екрана и да утрепеш Азис, ама накрая се оказва, че си гледал, значи целта е постигната.... аз гледам само Нешоуто на Нед, като го хвана и се кефя мноо.... кажете, че съм си тъп и прост, няма да се обидя.
      Fiat Punto S55 1.1
      Fiat Forever!

Коментар

Верно, че искам да утрепя Азис хахахаххаха. Да е*а гнусния ти п*дал. Ама и аз мразя някой работи, но най-много държавата, ама то това е друга тема и сме я дискутирали вече. Между другото ме дразни всичко, което си изброил без ББ4 засега, но може би защото не съм го гледал, освен представянето на някои участнички. Има и още едно нещо, което ме дразни най-много от всичко - предаването Огледала. И на върха по дразнене е Радост Драганова.
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Аз мразя... мразя да ям, мразя да пия, мразя да мърдам... абе всичко мразя бееее! Аз за пръчовете познахме, влизат довечера!
          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

style34 написа:
            Верно, че искам да утрепя Азис хахахаххаха. Да е*а гнусния ти п*дал. Ама и аз мразя някой работи, но най-много държавата, ама то това е друга тема и сме я дискутирали вече. Между другото ме дразни всичко, което си изброил без ББ4 засега, но може би защото не съм го гледал, освен представянето на някои участнички. Има и още едно нещо, което ме дразни най-много от всичко - предаването Огледала. И на върха по дразнене е Радост Драганова.
            Евала, мислех че само мен ме дразни тая Само като и чуя превзетия глас и сменям канала или натискам MUTE :D А Нешоуто на Нед наистина има добри попадения, много се смях като гости бяха с Митьо Крикчето и Дим Дуков
            Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Нова стана нещо като чалга ТВ... А Миленчо Цветков - бе Вие какво очаквате - момчето е от Овчарци, съседно на Ресилово откъдето пък е Сашка Васева...То по-добре тя да води...
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Е тези са пълни педофили с извенение ... сляпо момиче ... сега умствено изостанало момче Квo става тука бе ? Цигани,турци
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                  Е тези са пълни педофили с извенение ... сляпо момиче ... сега умствено изостанало момче Квo става тука бе ? Цигани,турци
                  Аз си мисля че точно това е идеята, коренно различни хора по характер манталитет и т.н. да са събрани на едно.
                  Alfa Romeo 166 2,4 JTD
                  Porsche 944 S2
                  http://www.valmcrae.snimka.bg/
                  http://vbox7.com/user:val_mcrae
                  http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

Принко, напротив! Ей сега ще видим кой колко струва. Кой е по-човек, кой е по-истински. Дали слепия не е по-зрящ от зрящите? Дали олигофрена (медицински термин а не подигравка) не реагира по-адекватно от ’нормалните? Дали циганина не е по-българин от българина и дали турчина ще се окаже с повече ценности от българина?Мисля че който погледне отвъд сеира ще види страхотен експеримент. Имам чувството че хич няма да ни харесат крайните резултати.

Коментар

Това е кретения...с извинение.Но както казах преди..всичко е въпрос на много пари...а вие ГЛАСУВАЙТЕ!!!А май лудия, не е луд....
                      Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                      Punto М2 1.2 SX 2000г.
                      МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Neosi написа:
                        Това е кретения...с извинение.Но както казах преди..всичко е въпрос на много пари...а вие ГЛАСУВАЙТЕ!!!А май лудия, не е луд....
                        Къде ги видя гласуващите не можах да разбера!? - Как си, Тошко? - Пишка ми се!

Коментар

Vladim написа:
                          Neosi написа:
                          Имаше телефони за всеки участник - тъй мисля де - под тоя, дето го уцелих като сменях каналите - имаше номера за гласуване/
                          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Vladim написа:
                            Neosi написа:
                            Ами, като започва дивотията, втората дума на водещите е ГЛАСУВАЙТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ...за... :D Кое не разбра?
                            Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                            Punto М2 1.2 SX 2000г.
                            МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Neosi написа:
                              Ами, като започва дивотията, втората дума на водещите е ГЛАСУВАЙТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ...за... :D Кое не разбра?
                              Кой от нас тук би гласувал? Как мислиш?

Коментар

Добре че влезнаха мъже , да внесат малко шоу, че с ония тъпи пачи може да се умре от скука. Тошко е луд, добре играе
                                Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Working...
                                X