Единственото нещо което ме радва в тези предавания е,че точно в този момент компа е само мой Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биг Брадър???
Collapse
X
-
SHB написа:Тебе любимата ти дума е "мразя" в едно с всичките и производни....Fiat Punto S55 1.1
Fiat Forever!
Коментар
-
Верно, че искам да утрепя Азис хахахаххаха. Да е*а гнусния ти п*дал. Ама и аз мразя някой работи, но най-много държавата, ама то това е друга тема и сме я дискутирали вече. Между другото ме дразни всичко, което си изброил без ББ4 засега, но може би защото не съм го гледал, освен представянето на някои участнички. Има и още едно нещо, което ме дразни най-много от всичко - предаването Огледала. И на върха по дразнене е Радост Драганова.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Верно, че искам да утрепя Азис хахахаххаха. Да е*а гнусния ти п*дал. Ама и аз мразя някой работи, но най-много държавата, ама то това е друга тема и сме я дискутирали вече. Между другото ме дразни всичко, което си изброил без ББ4 засега, но може би защото не съм го гледал, освен представянето на някои участнички. Има и още едно нещо, което ме дразни най-много от всичко - предаването Огледала. И на върха по дразнене е Радост Драганова.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Нова стана нещо като чалга ТВ... А Миленчо Цветков - бе Вие какво очаквате - момчето е от Овчарци, съседно на Ресилово откъдето пък е Сашка Васева...То по-добре тя да води...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Е тези са пълни педофили с извенение ... сляпо момиче ... сега умствено изостанало момче Квo става тука бе ? Цигани,турциAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:Е тези са пълни педофили с извенение ... сляпо момиче ... сега умствено изостанало момче Квo става тука бе ? Цигани,турциAlfa Romeo 166 2,4 JTD
Porsche 944 S2
http://www.valmcrae.snimka.bg/
http://vbox7.com/user:val_mcrae
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
Коментар
-
Принко, напротив! Ей сега ще видим кой колко струва. Кой е по-човек, кой е по-истински. Дали слепия не е по-зрящ от зрящите? Дали олигофрена (медицински термин а не подигравка) не реагира по-адекватно от ’нормалните? Дали циганина не е по-българин от българина и дали турчина ще се окаже с повече ценности от българина?Мисля че който погледне отвъд сеира ще види страхотен експеримент. Имам чувството че хич няма да ни харесат крайните резултати.
Коментар
-
Vladim написа:Neosi написа:Това е кретения...с извинение.Но както казах преди..всичко е въпрос на много пари...а вие ГЛАСУВАЙТЕ!!!А май лудия, не е луд....Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Vladim написа:Neosi написа:Това е кретения...с извинение.Но както казах преди..всичко е въпрос на много пари...а вие ГЛАСУВАЙТЕ!!!А май лудия, не е луд....Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар