Милен Цветков наистина не се справя добре, поне засега. Иначе не знам дали ходите по дискотеки и нощни заведения, но девойките между 14-20 години наистина са доста ....простички и се хвърлят на всеки, който държи ключове на БМВ и пие уиски. Да, това е новото поколение и който не го знае значи е сляп за действителността. Родителите си мислят, че "моето дете не е такова", а то целия град знае всъщност какво е. Познавам доста момиченца на 15-16 дето слизат от s-класата зад ъгъла на блока и се прибират в къщи. Хубавото на Биг Брадър за продуцентите е, че всички го плюят, и вие включително, а всеки го гледа, т.е. целта е постигната.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биг Брадър???
Collapse
X
-
Незнам защо сте седнали да ги обсъждате хората - и аз ако бях на 20 и животът ми се въртеше около парите на богатото ми гадже на 60 (което според мен си е чиста измислица или нагласена история), и аз щях да искам разнообразие и да вляза в Биг Брадър. Тук не става въпрос за ценности или възпитание - по-скоро за липса на мотивация за каквото и да е (освен секс, парцалки и скъпи джунджурии). Всеки сам разполага с живота си и всеки сам взима решеният - щом са решили да правят зрелище и да изкарат пари - хубаво. Не е луд който яде баницата), а който му я дава. Та стигнахме до основния проблем на Биг Брадър - дали е пошло това, което става и виждаме, или това което става и не го виждаме. А това което виждаме не е ли част от живота: секс, интриги и скандали. Нищо страшно - вместо да гадаем, че при сърцането на леглото горе се прави секс, или счупената чиния не е изтървана а хвърлена - ние го виждаме. По-страшно е, че има хора, които се връзват на този предварително режисиран филм и пращат ли пращат смс-и.... ей това е страшното, защото едно време бабите се захласваха по сапунките и плачеха ли плачеха някой като умре, тук обаче става въпрос за манипулиране на хората. Я вижте какво става с хванати в изневяра? Някой още твърди ли, че е истинско? Тц - не. Погледнете и участниците в предишните предавания - пак ли твърдите, че не е режисирано? Иначе - много удобно замериха офиса с камък и привикаха Расате - идеално за привличане на неговите поддръжници - те и без това никога няма да гледат Биг Брадър. Все пак рейтингът е всичко ... Колкото до водещия - този човек никога не съм го харесвала. За него хората са "оня" и "оная" - достатъчно просташко... бабите и дядовците от някое забравено село имат по-изискани обноски. Него нека не го коментирам. jenshen73: не обиждай хората за това, как изглеждат. Щом те се харесват - хубаво, никой не е задължен да ги харесва или да излиза с тях. Може жената да има някакво заболяване - не винаги многото храна поражда многото тегло.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Това е развлекателно предаване и не може да очакваме кой знае какво от него. Всъщност получаваме точно това, което се очаква: зрелища, шоу, плът, простотия, провокации... Самите участнички (само жени ли ще останат в шоуто, все си мисля, че ще им вкарат и пръчове :D ) не искам да ги коментирам. Но адски, неимоверно много ме дразни водещия Милен Цветков, както и новия глас на ББ, който освен с дразнещ тембър се е сдобил и с неизлекуван мьек акцент.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
За мен пък Милен Цветков се справя добре, да не кажа доста добре, като изключим паразитното "Аа?" което използва често, но е нормално след, като след час ефир в "Часът на Милен Цветков" го изспипват еднага да води ББ.Колега SHB мисля да не се съглася с теб относно нагласеният гаф. Работа в телевизия от доста години и трабва да ти кажа, че за подобни случки никой не е подготвен! Нито хората в ПТС-а, нито ефирната апаратна. При подобна ситуация настава една паника... не искам да ти казвам :D Всичко опира до това, че често ръководните длъжности се заемат от недобре подготвени хора, както и да е.Спомена нещо за цирка и джуджетата. Четеш ли жълти вестници, а Нощен труд? Извини ме, но за мен телевизията е средство за забавление, информация. Как мога да се забавлявам, ако гледам една сляпа жена поставена в непривични условия? Отностно за мякащите кифли и аз съм съгласен. Май няма един, по-скоро една, която да говори нормално в този ББ? И, ако две ромки, една туркиня, една незряща, една силиконова малоумница, лесбийка с мъжко поведение, неосъзнала се психоложка и няколко истерични патки са представелна извадка от обществото, извинете ме, но това наистина е цирк!"Борисе ти си!" се чу малко преди гласът на ББ снощи да проговори в къщата. Момчето с мекото гласче определено не се връзва с представата за ББ, смехотворно е. Но поне заради непрекъснато омешаният им звук разбрахме, как се казва - Борисчо! snake и аз мисля, че ще вкарат "пръчове" в някой момент!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Humppa
Не изчетох цялата тема. Не смятам и да го направя. Не смятам и да гледам ла***ното реалити. Но не ми харесва начина, по който телевизиите се израждат и оглупяват с тези противни предавания.... Сега орпадащите участници ще почнат да ги канят по сутрешните блокове, по разни други шоута на Слави и Азизи, вестници и списания, билборди; ще стават идоли на подрастващите. Пълна промивка на мозъци.Що не показват по телевизията идиотите-убийци по пътищата, дупките, корумпираните политици, какво става със Максим, с шофьорчето на камиона-убиец от моста на Бяла, шофьора на камиона-убиец от Предела, съдийката от Перник и т.н...
Коментар
-
tyson написа:Някой знае ли защо припадна онова момиче?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Humppa написа:Не изчетох цялата тема. Не смятам и да го направя. Не смятам и да гледам ла***ното реалити. Но не ми харесва начина, по който телевизиите се израждат и оглупяват с тези противни предавания.... Сега орпадащите участници ще почнат да ги канят по сутрешните блокове, по разни други шоута на Слави и Азизи, вестници и списания, билборди; ще стават идоли на подрастващите. Пълна промивка на мозъци.Що не показват по телевизията идиотите-убийци по пътищата, дупките, корумпираните политици, какво става със Максим, с шофьорчето на камиона-убиец от моста на Бяла, шофьора на камиона-убиец от Предела, съдийката от Перник и т.н...Fiat Stilo JTD ....sold
Volvo C 70 ....
Коментар
-
Punto_S написа:абе хора, не сте ли разбрали още, че най-добрата телевизия е тази, която МРАЗИШ, НО ГЛЕДАШСпомена нещо за цирка и джуджетата. Четеш ли жълти вестници, а Нощен труд? Извини ме, но за мен телевизията е средство за забавление, информация. Как мога да се забавлявам, ако гледам една сляпа жена поставена в непривични условия? Отностно за мякащите кифли и аз съм съгласен. Май няма един, по-скоро една, която да говори нормално в този ББ? Mr. Green И, ако две ромки, една туркиня, една незряща, една силиконова малоумница, лесбийка с мъжко поведение, неосъзнала се психоложка и няколко истерични патки са представелна извадка от обществото, извинете ме, но това наистина е цирк!
Коментар
-
ПрегледПуснато на: 23 Сеп 2008 10:48 am Заглавие:Бррчет, ти май се чувстваш нещо виновен, че тези бълвочи те прилепят към малкия екран, а? Толкова много искаш всички да са като теб, че чак пяна ти излезе...Повтаряте темата, повтаряте и грешките си. НЕ ВСИЧКИ гледат - рейтингът никога не надхвърля 15-16%. Всъщност 16% е супер як рейтинг. Понякога, на финалните предавания, отива към 20%, което се отчита като олимпийска победа. Но не всички гледат тези глупости.Освен операта и яхтинга, има и други неща, които могат да заместят въпросните риалити плиткоумия. Не е сега времето да ги изреждам, а и не всеки би харесал това, което аз харесвам, но да ви кажа - има такива неща. Сигурен съм, че всеки от вас би изредил поне 10 такива неща...Друг е въпросът какво всеки от вас харесва. Изразът "аз ги гледам, но не ги харесвам" е доста по-претенциозен от "аз не ги гледам" - ще рече, че този, който ги гледа, но не ги харесва, има естетически критерии и може критично да оцени дадено риалити, за да определи дали става или не става. Това би било чудесно, ако не се отнасяше до напълно лишени от каквато и да е положителна естетическа стойностпростотии.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар