Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биг Брадър???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Милен Цветков наистина не се справя добре, поне засега. Иначе не знам дали ходите по дискотеки и нощни заведения, но девойките между 14-20 години наистина са доста ....простички и се хвърлят на всеки, който държи ключове на БМВ и пие уиски. Да, това е новото поколение и който не го знае значи е сляп за действителността. Родителите си мислят, че "моето дете не е такова", а то целия град знае всъщност какво е. Познавам доста момиченца на 15-16 дето слизат от s-класата зад ъгъла на блока и се прибират в къщи. Хубавото на Биг Брадър за продуцентите е, че всички го плюят, и вие включително, а всеки го гледа, т.е. целта е постигната.
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Незнам защо сте седнали да ги обсъждате хората - и аз ако бях на 20 и животът ми се въртеше около парите на богатото ми гадже на 60 (което според мен си е чиста измислица или нагласена история), и аз щях да искам разнообразие и да вляза в Биг Брадър. Тук не става въпрос за ценности или възпитание - по-скоро за липса на мотивация за каквото и да е (освен секс, парцалки и скъпи джунджурии). Всеки сам разполага с живота си и всеки сам взима решеният - щом са решили да правят зрелище и да изкарат пари - хубаво. Не е луд който яде баницата), а който му я дава. Та стигнахме до основния проблем на Биг Брадър - дали е пошло това, което става и виждаме, или това което става и не го виждаме. А това което виждаме не е ли част от живота: секс, интриги и скандали. Нищо страшно - вместо да гадаем, че при сърцането на леглото горе се прави секс, или счупената чиния не е изтървана а хвърлена - ние го виждаме. По-страшно е, че има хора, които се връзват на този предварително режисиран филм и пращат ли пращат смс-и.... ей това е страшното, защото едно време бабите се захласваха по сапунките и плачеха ли плачеха някой като умре, тук обаче става въпрос за манипулиране на хората. Я вижте какво става с хванати в изневяра? Някой още твърди ли, че е истинско? Тц - не. Погледнете и участниците в предишните предавания - пак ли твърдите, че не е режисирано? Иначе - много удобно замериха офиса с камък и привикаха Расате - идеално за привличане на неговите поддръжници - те и без това никога няма да гледат Биг Брадър. Все пак рейтингът е всичко ... Колкото до водещия - този човек никога не съм го харесвала. За него хората са "оня" и "оная" - достатъчно просташко... бабите и дядовците от някое забравено село имат по-изискани обноски. Него нека не го коментирам. jenshen73: не обиждай хората за това, как изглеждат. Щом те се харесват - хубаво, никой не е задължен да ги харесва или да излиза с тях. Може жената да има някакво заболяване - не винаги многото храна поражда многото тегло.
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Това е развлекателно предаване и не може да очакваме кой знае какво от него. Всъщност получаваме точно това, което се очаква: зрелища, шоу, плът, простотия, провокации... Самите участнички (само жени ли ще останат в шоуто, все си мисля, че ще им вкарат и пръчове :D ) не искам да ги коментирам. Но адски, неимоверно много ме дразни водещия Милен Цветков, както и новия глас на ББ, който освен с дразнещ тембър се е сдобил и с неизлекуван мьек акцент.
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Незнам дали забеляза, но снощи гласа на ББ бе премонтиран. Забелязах го при разясняването на тайната мисия. Изрязан ’мйекия’ глас и монтиран стария. Поне за това са се усетили.

Коментар

Да, аз го забелязах това с гласа при тайната мисия - първата вечер даже ми се стори, че ББ е Мариус Куркински :D
            Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

За мен пък Милен Цветков се справя добре, да не кажа доста добре, като изключим паразитното "Аа?" което използва често, но е нормално след, като след час ефир в "Часът на Милен Цветков" го изспипват еднага да води ББ.Колега SHB мисля да не се съглася с теб относно нагласеният гаф. Работа в телевизия от доста години и трабва да ти кажа, че за подобни случки никой не е подготвен! Нито хората в ПТС-а, нито ефирната апаратна. При подобна ситуация настава една паника... не искам да ти казвам :D Всичко опира до това, че често ръководните длъжности се заемат от недобре подготвени хора, както и да е.Спомена нещо за цирка и джуджетата. Четеш ли жълти вестници, а Нощен труд? Извини ме, но за мен телевизията е средство за забавление, информация. Как мога да се забавлявам, ако гледам една сляпа жена поставена в непривични условия? Отностно за мякащите кифли и аз съм съгласен. Май няма един, по-скоро една, която да говори нормално в този ББ? И, ако две ромки, една туркиня, една незряща, една силиконова малоумница, лесбийка с мъжко поведение, неосъзнала се психоложка и няколко истерични патки са представелна извадка от обществото, извинете ме, но това наистина е цирк!"Борисе ти си!" се чу малко преди гласът на ББ снощи да проговори в къщата. Момчето с мекото гласче определено не се връзва с представата за ББ, смехотворно е. Но поне заради непрекъснато омешаният им звук разбрахме, как се казва - Борисчо! snake и аз мисля, че ще вкарат "пръчове" в някой момент!
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Не изчетох цялата тема. Не смятам и да го направя. Не смятам и да гледам ла***ното реалити. Но не ми харесва начина, по който телевизиите се израждат и оглупяват с тези противни предавания.... Сега орпадащите участници ще почнат да ги канят по сутрешните блокове, по разни други шоута на Слави и Азизи, вестници и списания, билборди; ще стават идоли на подрастващите. Пълна промивка на мозъци.Що не показват по телевизията идиотите-убийци по пътищата, дупките, корумпираните политици, какво става със Максим, с шофьорчето на камиона-убиец от моста на Бяла, шофьора на камиона-убиец от Предела, съдийката от Перник и т.н...

Коментар

Някой знае ли защо припадна онова момиче?
                  "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                  Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
                    Някой знае ли защо припадна онова момиче?
                    Физиологична реакция - рязка промяна в кръвното налягане, водеща до колапс, припадък. Човек на майтап може и да си отиде така, ако няма кой да му помогне, защото момичето си беше глътнало езика.
                    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

М.Ц. e най-кухото парче от всички! Те циганките викат по-малко от тоя, може да ти докара главоболие ако го слуша човек.
                      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

абе хора, не сте ли разбрали още, че най-добрата телевизия е тази, която МРАЗИШ, НО ГЛЕДАШ
                        Fiat Punto S55 1.1
                        Fiat Forever!

Коментар

Humppa написа:
                          Не изчетох цялата тема. Не смятам и да го направя. Не смятам и да гледам ла***ното реалити. Но не ми харесва начина, по който телевизиите се израждат и оглупяват с тези противни предавания.... Сега орпадащите участници ще почнат да ги канят по сутрешните блокове, по разни други шоута на Слави и Азизи, вестници и списания, билборди; ще стават идоли на подрастващите. Пълна промивка на мозъци.Що не показват по телевизията идиотите-убийци по пътищата, дупките, корумпираните политици, какво става със Максим, с шофьорчето на камиона-убиец от моста на Бяла, шофьора на камиона-убиец от Предела, съдийката от Перник и т.н...
                          Приятелю , идолизирането на участници от ББ не привично само за Б-я . Всеки заслужава свойте 5 мин. слава за това че се е правил на палячо по ТВ-то. Друг е въпроса дали след тези 5мин. ще устпеят да запазят интереса към себе си. В повечето случаи отговара е НЕ, но винаги има изключения които имат какво още да покажат.А относно мъжете , аз си мисля че ако ще се придържат към сценария на Лост ( Изгубени ) най-вероятно те ще са втората група която е оцеляла "на другата част на острова" в случая някакъв подобен двор наблизо . След няколко мисии най-вероятно ще се срещтнат или нещо от сорта... :D
                          Fiat Stilo JTD ....sold
                          Volvo C 70 ....

Коментар

Punto_S написа:
                            абе хора, не сте ли разбрали още, че най-добрата телевизия е тази, която МРАЗИШ, НО ГЛЕДАШ
                            Тебе любимата ти дума е "мразя" в едно с всичките и производни....Стига се хващахте за представителни извадки...естествено че не е представителна...тези хора са избрани с конкурс именно понеже се по някакъв начин ексцентрични,за какво да гледаме обикновенни хора?
                            Спомена нещо за цирка и джуджетата. Четеш ли жълти вестници, а Нощен труд? Извини ме, но за мен телевизията е средство за забавление, информация. Как мога да се забавлявам, ако гледам една сляпа жена поставена в непривични условия? Отностно за мякащите кифли и аз съм съгласен. Май няма един, по-скоро една, която да говори нормално в този ББ? Mr. Green И, ако две ромки, една туркиня, една незряща, една силиконова малоумница, лесбийка с мъжко поведение, неосъзнала се психоложка и няколко истерични патки са представелна извадка от обществото, извинете ме, но това наистина е цирк!
                            Ми аз кво викам-цирк,ако не ти харесва гледаш денсинг старс или каквото и да е друго.Има плурализъм вече можеш да избираш.що трябва да осе ограничават другите дето го харесват да не го гледат.Като не харесваш цирк не си купуваш билет,като не харесваш жълти вестници не ги четеш,като не харесваш биг брадър не го гледаш...и те такаАз не смятам че някой си е помислил че това нещу друго освен зрелище,така че очаквам да гледам именно странни хора.И така нека се поучим от опита на олитата:"Аз излизам само с футболисти,никой друг не може да спечели сърцето ми"-той и никой не се цели в сърцето а в едни по специфични области от анатомията...Ако вие сте един от тях запомнете че трябва да се футболист(задължително) на Ботев пловдив(силно препоръчително) и да не сте особенно умен ,но пък "фйешън""Аз чета дебели книги"-(показва хари потър) Сигурно е хубава книжка ,но ако в 12 клас си тръгнал да се хвалиш че си почитател на епистоларното изкуство едва ли ще впечтлиш някого с Хари ...още повече че едва ли я е прочела."Аз имам връзка с 66 годишен албанец,виждаме се в Македония,правим нещо като секс,той се грижи добре за мен" Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Трябва обаче да отбележим,че в противовес на тези особи са двете мацки от морето-Варна и Бургас,които изглеждат наистина много добре,а не страдат от болезненото себелюбие на гореизброените...Особенно бургазлийката си е hot Milf както биха отбелязали братята американци.

Коментар

аз пък от всичките им сезони едва ли съм изгледал повече от 3 серии, случайно разбира се. тва е баси чикията
                              Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                              Fiat Bravo'97 1,6 16v
                              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

ПрегледПуснато на: 23 Сеп 2008 10:48 am Заглавие:Бррчет, ти май се чувстваш нещо виновен, че тези бълвочи те прилепят към малкия екран, а? Толкова много искаш всички да са като теб, че чак пяна ти излезе...Повтаряте темата, повтаряте и грешките си. НЕ ВСИЧКИ гледат - рейтингът никога не надхвърля 15-16%. Всъщност 16% е супер як рейтинг. Понякога, на финалните предавания, отива към 20%, което се отчита като олимпийска победа. Но не всички гледат тези глупости.Освен операта и яхтинга, има и други неща, които могат да заместят въпросните риалити плиткоумия. Не е сега времето да ги изреждам, а и не всеки би харесал това, което аз харесвам, но да ви кажа - има такива неща. Сигурен съм, че всеки от вас би изредил поне 10 такива неща...Друг е въпросът какво всеки от вас харесва. Изразът "аз ги гледам, но не ги харесвам" е доста по-претенциозен от "аз не ги гледам" - ще рече, че този, който ги гледа, но не ги харесва, има естетически критерии и може критично да оцени дадено риалити, за да определи дали става или не става. Това би било чудесно, ако не се отнасяше до напълно лишени от каквато и да е положителна естетическа стойностпростотии.
                                Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Working...
                                X