Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биг Брадър???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Punto_S написа:
    SHB написа:
    Тебе любимата ти дума е "мразя" в едно с всичките и производни....
    не знам откъде имаш такива дълбоки наблюдения в/у моята персона, но като цяло си прав, хейтър съм си, но в тая наш’та държава не виждам к’во друго ми остава. ама като те гледам и тебе с тия наци-аватари, май и ти не си от най-обичливите :D абе иначе, по принцип идеята е: Азис ви дразни, ББ4 ви дразни, Сървайвър ви дразни, Танцуващите ви дразнят, Слави ви дразни, фолкпевачките ви дразнят, ’сичко ви дразни, ама ги гледате ол-дъ-тайм тия простотии и като гледам тука колегите доста са в час к’во се случва в тия "реалити формати".затова най-добрата тв е тая, дето не ти харесва, дразни те, маразиш я, иска ти се да взлезеш през екрана и да утрепеш Азис, ама накрая се оказва, че си гледал, значи целта е постигната.... аз гледам само Нешоуто на Нед, като го хвана и се кефя мноо.... кажете, че съм си тъп и прост, няма да се обидя.
    Слава богу, че няма да се засегнеш, защото иначе щях да получа пак предупреждение за бой...

Коментар

Punto_S написа:
      SHB написа:
      Тебе любимата ти дума е "мразя" в едно с всичките и производни....
      не знам откъде имаш такива дълбоки наблюдения в/у моята персона, но като цяло си прав, хейтър съм си, но в тая наш’та държава не виждам к’во друго ми остава. ама като те гледам и тебе с тия наци-аватари, май и ти не си от най-обичливите :D абе иначе, по принцип идеята е: Азис ви дразни, ББ4 ви дразни, Сървайвър ви дразни, Танцуващите ви дразнят, Слави ви дразни, фолкпевачките ви дразнят, ’сичко ви дразни, ама ги гледате ол-дъ-тайм тия простотии и като гледам тука колегите доста са в час к’во се случва в тия "реалити формати".затова най-добрата тв е тая, дето не ти харесва, дразни те, маразиш я, иска ти се да взлезеш през екрана и да утрепеш Азис, ама накрая се оказва, че си гледал, значи целта е постигната.... аз гледам само Нешоуто на Нед, като го хвана и се кефя мноо.... кажете, че съм си тъп и прост, няма да се обидя.
      Напротив,аз съмдобродушен и чистосърдечен,дори сантиментален човек... Нешоуто на Нед и аз го гледам с удоволствие ,когато го засека.Абе чисто и просто си гледам това дето ми е любопитно и не се вживявам кой знае колко в това да умувам на д въпроса-дали Биг Брадър е "стоностно" или по добре да чета 1984...ПП Чи ко ми е на аватара бре.....Ти си анархист

Коментар

Хм. Бе тоя Тошко... Като бях хлапе в махалата имахме един ТОЧНО като Тошко. Като гледам Тошко съм склонен да мисля че не играе... Струва ми се че тва е баси гаврата...
        Това ми беше мнението преди да го видя в изповедалнята, хахаха! Баси майстора честно, нямам думи...
        Fiat Brava 1.6
        Дядо Коледа - директно от Лапландия http://vbox7.com/play:93526954
        Дядо Коледа - мерки за безопасност http://vbox7.com/play:488dccf8

Коментар

Само мен ли ме дразни така невъобразимо Милен Цветков ? Не знам защо този човек не говори, а вика ?! Освен това има дразнещия навик да повтаря по 3-4 пъти едно и също нещо. Има и някакви тикове с устата, все едно има чене, което намества, а така също и някакъв дразнещ жест, с който след всяко изречение си пипа часовника.Прилича ми на бабичка, която се прави на тийнейджър.
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Такива, като него, ги наричам самодоволен простак - мисли се за първа инстанция по всички въпроси, пита, но отговор не иска и се опитва да наложи своето мнение, колкото и погрешно да е то.
            Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

mita написа:
              Хм. Бе тоя Тошко... Като бях хлапе в махалата имахме един ТОЧНО като Тошко. Като гледам Тошко съм склонен да мисля че не играе... Струва ми се че тва е баси гаврата...
              Това ми беше мнението преди да го видя в изповедалнята, хахаха! Баси майстора честно, нямам думи...
              Ммдам... дай му на българика сеир да гледа! И, както каза Сашо Диков "Не мога да разбера, защо бляскавото, красиво и носещо положителен заряд предаване Танцуващи звезди по бТВ се гледа по-малко от пълното с интриги и гнус ББ"!? Мисля, че това с Тошко също е гавра, както със сляпото момиче. Педали, роми, турци, лесбийки, каквито искат да вкарват, но да не се присмиват на хора с недъзи, това вече е грозно нищо, че Тошко само играе в случая.
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                Neosi написа:
                Това е кретения...с извинение.Но както казах преди..всичко е въпрос на много пари...а вие ГЛАСУВАЙТЕ!!!А май лудия, не е луд....
                Къде ги видя гласуващите не можах да разбера!? - Как си, Тошко? - Пишка ми се!
                А всъщност така започва книгата "Форест Гъмп", където героя също е бавно развиващ се. П.П. Някой ще каже ли защо бе изтрита снимката Петър с целия ми пост от тази нощ?Да, знае сеМисля че и ти се досещашСнимки с подобни жестове и изобщо такова поведение не се толериратМодераторски екип на fiat-bg.org

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

BolgAryan написа:
                  А всъщност така започва книгата "Форест Гъмп", където героя също е бавно развиващ се. П.П. Някой ще каже ли защо бе изтрита снимката Петър с целия ми пост от тази нощ?Да, знае сеМисля че и ти се досещашСнимки с подобни жестове и изобщо такова поведение не се толериратМодераторски екип на fiat-bg.org
                  Мисля, че в никой нормален форум не се толерират нацистки символи и жестове. Лично аз подадох сигнала, като видях снимката. А отностно темата все пак, ето една карикатура, която много добре обрисува "явлението" ББ4!
                  Прикачени файлове

Коментар

за мен пък вдигната десница е просто древен римски поздрав... къде намесихте нацизма тук не ми е ясно аман от преднамереност :D

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

BolgAryan написа:
                      за мен пък вдигната десница е просто древен римски поздрав... къде намесихте нацизма тук не ми е ясно аман от преднамереност :D
                      Абе и аз амен комбинацията от три пръста с преобладаващ среден е знак, че на някой му се яде морков, ама не знам, защо другите го възприемат за обида!

Коментар

Значи по улиците като ходиш има разни субекти с фланелки СССР,КГБ-still watching you,Че Гевара и с такива можеш да ходиш,а със свастика неможеш...са и във форума,може да постнеш петолъчка ,ама десница в поздрав не може...Това е просто дефиниция за дискриминация мхм...Защо според мен не се гледа Танцуващи звезди...щото със стари К*** нов бардак не става.Тодор Колев,Аня Пенчева,Андрей Баташов...сичко много хубаво ама и пържолите омръзват.Ето и обратния пример-Пей с мен беше на светлинни години по-"интелектуално " предаване от Мюзик Айдъл ,което си беше доста..."елементарно" и залагаше на скандали като този с Иван,и на разни кукувци като Тодор,но всички го гледаха.А пей с мен искара и изтупа от прахта доста забравени отдавна изпълнители които макар и много готини са изтъркани...и никой не го гледаше.За всеки влак си има пътници бре-тези дето искат да отмарят гледат Бай ви брадър,тези които искат да се обогатят духовно гледат Танцуващи звезди.То и за това изгониха Алисия,щото всички чалгари гледат Брадърите...

Коментар

SHB написа:
                          Значи по улиците като ходиш има разни субекти с фланелки СССР,КГБ-still watching you,Че Гевара и с такива можеш да ходиш,а със свастика неможеш...са и във форума,може да постнеш петолъчка ,ама десница в поздрав не може...
                          Ако тръгнеш с фланелка със свастика по улиците, какво ще ти се случи според теб? Отностно Мюзик айдъл и другото предаване си прав. А това, че българите вървим по стъпките на американците и се кефим да гледаме, как да някой му е гадно е неуспорим факт.

Коментар

Е как каво 24 часа в райнното...с един приятел бяхме и му правиха проблем че носи верига(в метъл стил) .Имаше по новините преди време две момчета бяха осъдили на бързо за натсистка пропаганда по интернет,някакъв сайт беха направили,което е смешно,щото от България има достъп до всички световни подобни сайтове,вкл=чително НСДАП има секция на български...Дам за това да гледаш нещастието на хората ме убеди,наистина може би не е редно да вкарват слепи,слабоумни иу прочее ,но другите са абсолютно сдрави,влезли по собствено желание,не ги мъчат,че и кинти ше им дадат накрая,така че не ги мисли,едва ли им е зле.В сървайвър да не би да са им по-добри условията?А на форт бояр,по безопасно ли беше....

Коментар

SHB написа:
                              ...В сървайвър да не би да са им по-добри условията?А на форт бояр,по безопасно ли беше....
                              Очаквах този въпрос В Сървайвър има малко повече смисъл що се отнася до борбата на всеки един идивид с условията около него. Всеки се бори да оцелява по някакъв начин в ужасните условия, сред интриги, без храна и без тайни мисии. Във Форт Боаяр (ето така е пише) най-малкото е имало медицински екип, който очевадно на откриването на ББ липсваше. Още повече, че шоуто се прави от години и ние сме им поредният клиент. В ББ седят в затворено пространство, пускат им храна и вода и чакат да се изпокарат един друг. Знаят, че са на един к-- място от тях си им дреме дали ще изкарат до края, или ще се откажат и ще си бия шута у дома. Бил съм на 12000км. от България по време на първият Сървайвър и трябва да ти кажа, че чувството за отдалеченост и изолираност е доста осезаемо. Доста теми за спорове ми се събраха. Спирам до тук А между другото по просташко шоу от Нешоуто на Нед май няма в Бг ефир. Може би предаването на Албена Вулева, но нея май я свалиха от ефир.

Коментар

SHB написа:
                                Имаше по новините преди време две момчета бяха осъдили на бързо за натсистка пропаганда по интернет,някакъв сайт беха направили,което е смешно,щото от България има достъп до всички световни подобни сайтове,вкл=чително НСДАП има секция на български...
                                В интерес на истината, въпросното момче имаше повече проблеми за нелицензиран софтуер от колкото за нацистка пропаганда. А ти братче къде се върна... тва беше преди 8 години

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Working...
                                X