Punto_S написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биг Брадър???
Collapse
X
-
Punto_S написа:SHB написа:Тебе любимата ти дума е "мразя" в едно с всичките и производни....
Коментар
-
Хм. Бе тоя Тошко... Като бях хлапе в махалата имахме един ТОЧНО като Тошко. Като гледам Тошко съм склонен да мисля че не играе... Струва ми се че тва е баси гаврата...Fiat Brava 1.6
Дядо Коледа - директно от Лапландия http://vbox7.com/play:93526954
Дядо Коледа - мерки за безопасност http://vbox7.com/play:488dccf8
Коментар
-
Само мен ли ме дразни така невъобразимо Милен Цветков ? Не знам защо този човек не говори, а вика ?! Освен това има дразнещия навик да повтаря по 3-4 пъти едно и също нещо. Има и някакви тикове с устата, все едно има чене, което намества, а така също и някакъв дразнещ жест, с който след всяко изречение си пипа часовника.Прилича ми на бабичка, която се прави на тийнейджър.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
mita написа:Хм. Бе тоя Тошко... Като бях хлапе в махалата имахме един ТОЧНО като Тошко. Като гледам Тошко съм склонен да мисля че не играе... Струва ми се че тва е баси гаврата...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Neosi написа:Това е кретения...с извинение.Но както казах преди..всичко е въпрос на много пари...а вие ГЛАСУВАЙТЕ!!!А май лудия, не е луд....
Коментар
-
BolgAryan написа:А всъщност така започва книгата "Форест Гъмп", където героя също е бавно развиващ се. П.П. Някой ще каже ли защо бе изтрита снимката Петър с целия ми пост от тази нощ?Да, знае сеМисля че и ти се досещашСнимки с подобни жестове и изобщо такова поведение не се толериратМодераторски екип на fiat-bg.orgFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
BolgAryan написа:за мен пък вдигната десница е просто древен римски поздрав... къде намесихте нацизма тук не ми е ясно аман от преднамереност :DFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Значи по улиците като ходиш има разни субекти с фланелки СССР,КГБ-still watching you,Че Гевара и с такива можеш да ходиш,а със свастика неможеш...са и във форума,може да постнеш петолъчка ,ама десница в поздрав не може...Това е просто дефиниция за дискриминация мхм...Защо според мен не се гледа Танцуващи звезди...щото със стари К*** нов бардак не става.Тодор Колев,Аня Пенчева,Андрей Баташов...сичко много хубаво ама и пържолите омръзват.Ето и обратния пример-Пей с мен беше на светлинни години по-"интелектуално " предаване от Мюзик Айдъл ,което си беше доста..."елементарно" и залагаше на скандали като този с Иван,и на разни кукувци като Тодор,но всички го гледаха.А пей с мен искара и изтупа от прахта доста забравени отдавна изпълнители които макар и много готини са изтъркани...и никой не го гледаше.За всеки влак си има пътници бре-тези дето искат да отмарят гледат Бай ви брадър,тези които искат да се обогатят духовно гледат Танцуващи звезди.То и за това изгониха Алисия,щото всички чалгари гледат Брадърите...
Коментар
-
SHB написа:Значи по улиците като ходиш има разни субекти с фланелки СССР,КГБ-still watching you,Че Гевара и с такива можеш да ходиш,а със свастика неможеш...са и във форума,може да постнеш петолъчка ,ама десница в поздрав не може...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Е как каво 24 часа в райнното...с един приятел бяхме и му правиха проблем че носи верига(в метъл стил) .Имаше по новините преди време две момчета бяха осъдили на бързо за натсистка пропаганда по интернет,някакъв сайт беха направили,което е смешно,щото от България има достъп до всички световни подобни сайтове,вкл=чително НСДАП има секция на български...Дам за това да гледаш нещастието на хората ме убеди,наистина може би не е редно да вкарват слепи,слабоумни иу прочее ,но другите са абсолютно сдрави,влезли по собствено желание,не ги мъчат,че и кинти ше им дадат накрая,така че не ги мисли,едва ли им е зле.В сървайвър да не би да са им по-добри условията?А на форт бояр,по безопасно ли беше....
Коментар
-
SHB написа:...В сървайвър да не би да са им по-добри условията?А на форт бояр,по безопасно ли беше....Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
SHB написа:Имаше по новините преди време две момчета бяха осъдили на бързо за натсистка пропаганда по интернет,някакъв сайт беха направили,което е смешно,щото от България има достъп до всички световни подобни сайтове,вкл=чително НСДАП има секция на български...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар