Тебе любимата ти дума е "мразя" в едно с всичките и производни....
не знам откъде имаш такива дълбоки наблюдения в/у моята персона, но като цяло си прав, хейтър съм си, но в тая наш’та държава не виждам к’во друго ми остава. ама като те гледам и тебе с тия наци-аватари, май и ти не си от най-обичливите :D абе иначе, по принцип идеята е: Азис ви дразни, ББ4 ви дразни, Сървайвър ви дразни, Танцуващите ви дразнят, Слави ви дразни, фолкпевачките ви дразнят, ’сичко ви дразни, ама ги гледате ол-дъ-тайм тия простотии и като гледам тука колегите доста са в час к’во се случва в тия "реалити формати".затова най-добрата тв е тая, дето не ти харесва, дразни те, маразиш я, иска ти се да взлезеш през екрана и да утрепеш Азис, ама накрая се оказва, че си гледал, значи целта е постигната.... аз гледам само Нешоуто на Нед, като го хвана и се кефя мноо.... кажете, че съм си тъп и прост, няма да се обидя.
Верно, че искам да утрепя Азис хахахаххаха. Да е*а гнусния ти п*дал. Ама и аз мразя някой работи, но най-много държавата, ама то това е друга тема и сме я дискутирали вече. Между другото ме дразни всичко, което си изброил без ББ4 засега, но може би защото не съм го гледал, освен представянето на някои участнички. Има и още едно нещо, което ме дразни най-много от всичко - предаването Огледала. И на върха по дразнене е Радост Драганова.
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Верно, че искам да утрепя Азис хахахаххаха. Да е*а гнусния ти п*дал. Ама и аз мразя някой работи, но най-много държавата, ама то това е друга тема и сме я дискутирали вече. Между другото ме дразни всичко, което си изброил без ББ4 засега, но може би защото не съм го гледал, освен представянето на някои участнички. Има и още едно нещо, което ме дразни най-много от всичко - предаването Огледала. И на върха по дразнене е Радост Драганова.
Евала, мислех че само мен ме дразни тая Само като и чуя превзетия глас и сменям канала или натискам MUTE :D А Нешоуто на Нед наистина има добри попадения, много се смях като гости бяха с Митьо Крикчето и Дим Дуков
Нова стана нещо като чалга ТВ... А Миленчо Цветков - бе Вие какво очаквате - момчето е от Овчарци, съседно на Ресилово откъдето пък е Сашка Васева...То по-добре тя да води...
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Е тези са пълни педофили с извенение ... сляпо момиче ... сега умствено изостанало момче Квo става тука бе ? Цигани,турци
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Принко, напротив! Ей сега ще видим кой колко струва. Кой е по-човек, кой е по-истински. Дали слепия не е по-зрящ от зрящите? Дали олигофрена (медицински термин а не подигравка) не реагира по-адекватно от ’нормалните? Дали циганина не е по-българин от българина и дали турчина ще се окаже с повече ценности от българина?Мисля че който погледне отвъд сеира ще види страхотен експеримент. Имам чувството че хич няма да ни харесат крайните резултати.
Коментар