Приятелката ми реши да изкара курсовете... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Та се питам дали не можете да помогнете? Има ли някой "листовките" на СД, и може ли да ми ги прати?ХЕЛП!!! HELP!!!п.с. Забравих да кажа че имам едно СД с тях, но те са поне отпреди 2, а може и 3 годинии не знам дали са актуални. Освен това мисля, че при тях имаше няколко грешни отговора.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Листовките за изпита пред КАТ
Collapse
X
-
tomazo написа:http://maverick2000.com/instructor/#VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
muf_bi4 написа:пробвай да влезеш от тукVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
аз ги имам на диск с удоволствие бих ти го дал,стига да кажеш само как ?Alfa Romeo Giulia 2.0T 280hp TI RWD '17 & Fiat Punto Evo 1.4 77hp '10
ex Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm Q-Tronic '09, ex Fiat Punto 1.2 60hp ELX '00, ex Alfa Romeo 147 1.9 JTDm '05, ex Alfa Romeo 145 1.4 TS 16v '97, ex Fiat Punto 1.1 S '95
Коментар
-
Благодаря за отзивите, но вече ги купихме на хартиен носител. За интересуващите се - 12лв. от веригата "Хеликон" - на корицата с червено (че какво друго) Ферари - те били "легитимните".VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар