///// написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на зимни гуми
Collapse
X
-
///// написа:sacheto написа:snake написа:Аз вече избрах и купих гуми за тази зима: Gislaved, 92 лв. бройката. Казаха ми, че джентълмените от Сърница и региона купували най-много такива . А какви са баири и навявания през зимата нагоре в гората - не е истина, така че на техния избор може да се вярва. Надявам се да не съм сгрешил.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Gislaved Eurofrost 3 - И аз съм с тях. Миналата година си купих 4 нови парчета...Без грешка цяла зима дори и в най-големият сняг Другия вариант беше Нордфрост, обаче те са доста меки и на сухо се изтъркват много бързо.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
snake написа:///// написа:sacheto написа:snake написа:Аз вече избрах и купих гуми за тази зима: Gislaved, 92 лв. бройката. Казаха ми, че джентълмените от Сърница и региона купували най-много такива . А какви са баири и навявания през зимата нагоре в гората - не е истина, така че на техния избор може да се вярва. Надявам се да не съм сгрешил.::::: Fiat Punto 1.2 ELX 188A4.000 :::::
::::: Subaru Impreza III Hatchback 2.0R-MT EJ204 :::::
::::: (ex) Lancia Dedra 1.8 16V LS SW 182A2.000 :::::
Коментар
-
Когато взех реното преди 4 години, първата година взех някви гуми, 65 кинта едната, не си спомням каква марка бяха, едва ме изкараха до пролетта . За следващата зима, по стечение на обстоятелствата, взех 4 мишелин втора употреба за 80 лева - изкараха ме 3 зими и можеше да изкарат още 1-2.... като се има предвид и колко е дълга зимата във Варна - най-вероятно пак ще са мишелин 2-ра употреба.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
mnpenchev
Според мен, 2-ра употреба гуми се взимат само за ги направиш сликове на някое широко място като полигон примерно, ако ти е достстъчно мил живота де
Коментар
-
mnpenchev
ele написа:mnpenchev написа:Според мен, 2-ра употреба гуми се взимат само за ги направиш сликове на някое широко място като полигон примерно, ако ти е достстъчно мил живота де
Коментар
-
Спорите,спорите ,но всичко опира до джоба на всеки потребител на гуми и това къде ще ги използва.Става дума само за нови гуми втора употреба не ги коментираме.Например аз не мога да си позволя най-евтините зимни гуми защото зимата почти всяка седмица минавам прохода Шипка къде почистен,къде затворен и нямам доверие на някакви гуми Траял,Дебица,Барум и.т.. не ,че с тях няма да премина.Сега разбира се ще възникне въпроса за веригите.Извинявам се много ама само който е поставял вериги при температура -15 градуса знае за какво става дума да не говорим ,че спреш ли на прохода всички зад теб спират и после няма тръгване.Какво следва от това затворен проход.Спрете да мислите само за себе си ,а и за останлите участници в движението.Писнало ми е да спирам и да помагам по Шипка дори да тегля закъсали коли зимата.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
pakumba написа:аз пък чух, че имало промоция в кауфланд 175/60/14 70 лвбр 185 с някой лев повече дебицаSpace Star 1.9 DID
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар