Днес ми предложиха зимни гуми Dayton 185x65 R14 , цена 85 лв. Имаше на подобна цена (+-2-3 лв.) и Корморан и Клебер. Dayton ми харесаха най-много :D . Утре току виж съм купил 2 бр.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на зимни гуми
Collapse
X
-
Според пробега и градът на местошофиране - такива гуми. Ако примерно от "дългата" едноседмична зима във Варна се ръководех какви гуми да си купя за "зимата" - все щях да си купувам всесезонни. Дори и в момента съм с такива. И не искам реплики и дуплики, че такива гуми няма - който иска да дава грешни пари за сезонни гуми, за гуми за сухо и горещо и за "дъждовни" гуми. Аз карам с VREDESTEIN Quatrac 2 и текущо на Мареа-та със MAXXIS All Season... За Родопите примерно - силно бих се замислил за едни абсолютно зимни гуми като онея Snow... ненам си ко..Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
snake написа:Днес ми предложиха зимни гуми Dayton 185x65 R14 , цена 85 лв. Имаше на подобна цена (+-2-3 лв.) и Корморан и Клебер. Dayton ми харесаха най-много :D . Утре току виж съм купил 2 бр.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
hwarang написа:Има ли смисъл да си купя зимни гуми втора употреба или е по-добре да си купя поне 2 нови за предните колела?Steliyan's Life!
Коментар
-
u_bo
Tornado написа:snake написа:Днес ми предложиха зимни гуми Dayton 185x65 R14 , цена 85 лв. Имаше на подобна цена (+-2-3 лв.) и Корморан и Клебер. Dayton ми харесаха най-много :D . Утре току виж съм купил 2 бр.
Коментар
-
Vladim написа:От опит бих ви посъветвал да купите 4 зимни гуми! Ако щете купете две нови и две втора употреба. Ако пук купите две нови не съм напълно убеден, че най-доброто им място е на предния мост...Steliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:hwarang написа:Има ли смисъл да си купя зимни гуми втора употреба или е по-добре да си купя поне 2 нови за предните колела?Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
hwarang написа:не би ли следвало след като колата е с предно , зимните гуми да са на предните колела или се бъркамFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
jenshen73 написа:hwarang написа:Има ли смисъл да си купя зимни гуми втора употреба или е по-добре да си купя поне 2 нови за предните колела?
Коментар
-
Neosi написа:jenshen73 написа:hwarang написа:Има ли смисъл да си купя зимни гуми втора употреба или е по-добре да си купя поне 2 нови за предните колела?BolgAryan написа:jenshen73 написа:hwarang написа:Има ли смисъл да си купя зимни гуми втора употреба или е по-добре да си купя поне 2 нови за предните колела?Steliyan's Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар