Здравейте преди 2 месеца се сдобих с Фиат Мареа 1.6 16V 98г. комби много си я харесвам .само едно питане имам за нея понеже е SX дали е от това че на оборотомера не се появява една количка дето ти показва ако някоя врата не е затворена или наистина не работи и затва го няма.иначе е супер много ми харесва как вози и как се кара
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нов член на форума
Collapse
X
-
а може ли някой да ми поясни как точно работи лоста за чистачките.по-конкретно каква роля играе накрайника който се върти както при лоста за фаровете.ако правилно съм пробвал преди това точно има едно по тясно което също се върти но то е май за задната чистачка благодаря предварителноFIAT Marea Weekend 1.6 16V 98' SX
Коментар
-
Добре дошъл и се радваме, че си се Сдобил с една от прекрасните италиански коли. Здобиването обаче е друга тема, клоняща към поправителен по български език.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Добре дошъл градски и честита придобивка :D Лачена изглежда Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 Ако искаш може да хвърлиш и едно око на тази тема http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...1014&start=795 Да се похвалиш на живо някой пътFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
stan.s написа:Няма копче,няма алармаShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Провери все пак някой да не е слагал някаква аларма допълнително преди да тръгнеш да слагаш.Избери си най-скапаната и евтина пищялка, която ти трябва само пред застрахователите. Те и без това друга работа не вършат. И не я ползвай изобщо да малтретираш съседите Иначе колата си има надежден имобилайзер.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:Провери все пак някой да не е слагал някаква аларма допълнително преди да тръгнеш да слагаш.Избери си най-скапаната и евтина пищялка, която ти трябва само пред застрахователите. Те и без това друга работа не вършат. И не я ползвай изобщо да малтретираш съседите Иначе колата си има надежден имобилайзер.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар