Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Честит Национален Празник

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Честит Национален Празник

Честит Национален Празник на всички които се чувстват БЪЛГАРИ и се ГОРДЕЯТ с това. Не му е днес времето, ама 99% от Българите се "гордеят с историята си", нищо че не я познават (Като дават интервю-та по телевизията това е израз който излиза на всеки 2-ри от устата...) И все пак Честит Празник ! П.С. Един сайт който ще припомни на всички за кой празник става дума. http://nezavisimost.eu/ Доста сполучливо направен Харесва ми.

честит и от мен
    Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Честит празник и от мен.Пожелавам на всички българи светли и изпълненеи с щастие и любов дни.Нека спрем омразата, дребнотемието, завистта и злобата и да покажем на света лицето, което си заслужава да се види от българския род!
      == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Честит и от мен!!!
        Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
        Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

Честито на всички българи
          FIAT Marea Weekend 1.6 16V 98' SX

Коментар

МАНИФЕСТ НА КНЯЗ ФЕРДИНАНД ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА ДЪРЖАВНАТА НЕЗАВИСИМОСТ НА БЪЛГАРИЯ По волята на незабвeния цар-освободител, великият братски руски народ, подпомогнат от добрите ни съседи, поданиците на Негово Величество румънския крал, и от юначните българи, на 19 февруарий 1878 година (се) сломиха робските вериги, що през векове сковаваха България, някога тъй велика и славна. Оттогава до днес, цели тридесет години, българският народ, непоколебимо верен към паметта на народните дейци за своята свобода и въодушевяван от техните завети, неуморно работи за уреждането на хубавата си земя и създаде от нея под мое ръководство и онова на о’ бозе почившия княз Александър държава, достойна да бъде равноправен член в семейството на цивилизованите народи. Винаги миролюбив, моят народ днес копнее за културен и икономически напредък; в това отношение нищо не бива да спъва България; нищо не трябва да пречи за преуспяването й. Такова е желанието на народа ни, такава е неговата воля. Да бъде според както той иска. Българският народ и държавният му глава не могат освен еднакво да мислят и еднакво да желаят. Фактически независимата ми държава се спъва в своя нормален и спокоен развой от едни узи (вериги -- бел. съст.), с формалното разкъсване на които ще се отстрани и настаналото охлаждане между България и Турция. Аз и народът ми искрено се радваме на политическото възраждане на Турция; тя и България -- свободни и напълно независими една от друга, ще имат всички условия да създадат и уякчат приятелските си връзки и да се предадат на мирно вътрешно развитие. Въодушевен от това светло дело и да отговоря на държавните нужди и народно желание, с благословението на Всевишния прогласявам съединената на 6 септемврий 1885 година България за независимо Българско царство и заедно с народа си дълбоко вярвам, че този ни акт ще намери одобрението на великите сили и съчувствието на целия просветен свят. Да живее свободна и независима България! Да живее българският народ! 22 септемврий 1908 год. Фердинанд I Честит пеазник!

Коментар

Честит Празник ! http://www.zazz.bg/play:40716ce6
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Денят на независимостта е празник, защото на този ден преди 100 години сме осъзнали, че от нас нищо не зависи и никога няма да зависи. Осъзнали сме, че без някоя империя над нас сме загубени. Затова мъдрият Фердинант е решил да обяви независимост, за да можем поне сами да избираме към коя империя да се прилепим. Това решение е повод за национална гордост, защото показва, че сме осъзнали собствената си незначителност и невъзможността на т. нар. български народ да се справя сам с проблемите, които така усърдно създава. Сами сме се заели с трудната задача да внесем ноу-хау по въпросите, свързани с управленето на държавата, подлагайки топъл задник на силните на деня.За съжаление към която и империя и да се прилепим, тя все се сгромолясва... И никакво вносно ноу-хау не е в състояние да се пребори с нашенското колосално донт-ноу. Затова - взимай парите и бягай, братче... Да му мислят НАТО и ЕС.
                Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

nikki_sixx написа:
                  Денят на независимостта е празник, защото на този ден преди 100 години сме осъзнали, че от нас нищо не зависи и никога няма да зависи...
                  Ххх, това ми хареса :D . За мен вчера беше празник, защото не бях на работа, даже и не съм се замислил какво точно празнуваме. Както съм казвал и друг път, аз признавам единствено Нова година за празник .
                  Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Ники е непоправим оптимист :D Общо взето това дето каза го споделям,ама не баш с тоя тон и в този контекст.На световната политическа е сцена е я сно че нещата зависят от много малко държави.В този смисъл България е просто част от останалите,които всъщност са мнозинство.Но по времето на третата Българска държава сме били сила с локално значение,малка сила...за разлика от сега.Така че можем поне с историята,да се гордеем и да се поучим от нея,а не както колегата да не се сетим на какво се е случило вчера преди 100 години.

Коментар

Благодаря!Честит ден на независимостта и от мен, на всички, които се чувстват българи!Поздрав (Slavi show - Iovana (live) пълна версия с монолога):http://www.youtube.com/watch?v=pYXNrErglDQ
                      Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                      http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

4естит празник колеги
                        Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
                        Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

Честит празник.
                          CSI in the CAR !!!
                          Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.

ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"

Коментар

Честит Празник !

Коментар

Честит празник !
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Working...
                              X