Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Газ! Къде?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Газ! Къде?

На кои бензиностанции зареждата?! ОМВ са станали доста големи мошенници!
    Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...

Локойл и Газ и Нафта най-вече бензин ако имах повече пари щях да мушкам ОМВ или ШЕЛ ама нейсе ....ти защо си недоволен от ОМВ я сподели моля
    Ето ме вече с Фиат

Коментар

Всеки път различен разход дава! На една и съща бензиностанция!
      Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...

Коментар

зареждам само на петрол! и газ и бензин ммного сьм доволен! мальк постоянен разход и по добро вьрвене и ускорение
        FIAT uno 1.0Fire 45hp

Аск "Vromos"- Бургас

Коментар

bavareca написа:
          зареждам само на петрол! и газ и бензин ммного сьм доволен! мальк постоянен разход и по добро вьрвене и ускорение
          Подкрепям, верно карам само бензин, но разликата е съществена сравние с OMV и Shell...

Коментар

Tри пъти зареждах бензин от Шел (Ямбол, и два пъти Варна) и трита тъти колата ходи на ремонт. Последният път момчето каза: От където и да зареждаш, недей ходи там вече. Баща ми също не е доволен от газта в Шел... затова зареждаме само от Лукойл, в краен случай - ОМВ.
            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Колата си е била за ремонт. Аз от две години зареждам само на Шел и няма абсолютно никакъв проблем, а на Петрол е откровено най-калпавият бензин. Където и да пътувам, така си правя сметката на горивото, че да зареждам само на Шел, и то само обикновен 95. Веднъж един приятел беше катастрофирал и се наложи да ходя да го взема от мястото, та по принуда заредих на Петрол - едвам ми стигна бензинът да се прибера. Още няколко пъти по изключение съм зареждал там и то понеже бензиностанцията е до нас. Не стига, че е най-скъпият бензин там, а и най-големият боклук.
              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
                Колата си е била за ремонт. Аз от две години зареждам само на Шел и няма абсолютно никакъв проблем, а на Петрол е откровено най-калпавият бензин. Където и да пътувам, така си правя сметката на горивото, че да зареждам само на Шел, и то само обикновен 95. Веднъж един приятел беше катастрофирал и се наложи да ходя да го взема от мястото, та по принуда заредих на Петрол - едвам ми стигна бензинът да се прибера. Още няколко пъти по изключение съм зареждал там и то понеже бензиностанцията е до нас. Не стига, че е най-скъпият бензин там, а и най-големият боклук.
                Колата изобщо не беше за ремонт. След като заредих на Шел-Ямбол, колата едва вдигаше 90. Същото се случи и след 2те зареждания във Варна, трябва само да погледна кои бензиностанции. И трита пъти сменяха горивния филтър.Шел не притежава бензиностанциите. Всяка бензиностанция, след подписване на договор, може да стане част от Шел. Тези бензиностанции трябва да следват определен стандарт, обаче не всички го правят - затова на някои горивото е добро, на други - не. Същото стана и с бензиностанцията в Приселци до Варна. Преди само там зареждах. Подписаха договор с Шел и след , има-няма, 2 месеца - колата започна да не върви. Смених бензиностанцията - и чудо! - колата пак тръгна. Затова, по мое мнение - харесвате си някоя бензиностанция - и зареждате само от там.

Коментар

ele написа:
                  sugarboy написа:
                  Колата изобщо не беше за ремонт. След като заредих на Шел-Ямбол, колата едва вдигаше 90. Същото се случи и след 2те зареждания във Варна, трябва само да погледна кои бензиностанции. И трита пъти сменяха горивния филтър.Шел не притежава бензиностанциите. Всяка бензиностанция, след подписване на договор, може да стане част от Шел. Тези бензиностанции трябва да следват определен стандарт, обаче не всички го правят - затова на някои горивото е добро, на други - не. Същото стана и с бензиностанцията в Приселци до Варна. Преди само там зареждах. Подписаха договор с Шел и след , има-няма, 2 месеца - колата започна да не върви. Смених бензиностанцията - и чудо! - колата пак тръгна. Затова, по мое мнение - харесвате си някоя бензиностанция - и зареждате само от там.
                  Подкрепям напълно мнението на ele даже в друга тема за нестабилни обороти на 1.6 мотора няколко секунди след запалване на напълно студен мотор причината е именно в горивото. Миналата година и аз имах нещо подобно, пали на 1400 оборота и след малко падат за 1-2 сек. и после всичко си е наред. За сега съм най-доволен от горивото на Еко при нас, също и на Лукойл, ама тяхния защото имаме и един франчайзинг, ОМВ Благоевград също често зареждам и нямам проблеми. Така че харесвате си бензиностанция, от която сте доволни и зареждате само там, това е.
                  Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
                  Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше

Коментар

И аз така правя - само и единствено на една бензиностанция ,освен ако не ме свари неволята някъде!Има една бензиностанция в Пазарджик - Рачев ,сипвам 99 само ,цената му е като на 95 и колата с него върви повече!Та така -харесвате си едно място и само от там!!!
                    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                    Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                    EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Още един глас за ЕКО,аз само там зареждам...

Коментар

ele написа:
                        sugarboy написа:
                        .
                        Шел не притежава бензиностанциите. Всяка бензиностанция, след подписване на договор, може да стане част от Шел. Тези бензиностанции трябва да следват определен стандарт, обаче не всички го правят .
                        Същото ми се струва и при петрол, защото във ВТ газта на петрол е обиновенна, а петрол в СФ и тази след Севлиево газта е БлуФорс и е на същата цена като във ВТ, та не мога да си обесня, ако са една и съща бензаджийница, защо имат разлика в стандартите и наистина БлуФорса е по-добра от обикновенната, дава повече мощност, но може и да си внушавам. А иначе като гледам май навсякъде ми дава един и същ разход.
                        --Старата ръжда любов не хваща!--
                        156 sportwagon 1,9 jtd 115
                        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

ele написа:
                          Tри пъти зареждах бензин от Шел (Ямбол, и два пъти Варна) и трита тъти колата ходи на ремонт. Последният път момчето каза: От където и да зареждаш, недей ходи там вече. Баща ми също не е доволен от газта в Шел... затова зареждаме само от Лукойл, в краен случай - ОМВ.
                          Голяма грешка... но ти си разбрала де, жалко за последствията.Аз зареждам основно на Лукойл и съм доволен, по-рядко на ОМВ или Петрол. Като съм на път съм слагал и на Еко, и на Опет - нямам оплавания.Не съм доволен от обслужването на Петрол Ямбол - на изхода за Сливен, макар че мацките са симпатични иначе горивото е добро.

Коментар

Само на Лукойл Само бензин

Коментар

Immortal написа:
                              ele написа:
                              Голяма грешка... но ти си разбрала де, жалко за последствията.Аз зареждам основно на Лукойл и съм доволен, по-рядко на ОМВ или Петрол. Като съм на път съм слагал и на Еко, и на Опет - нямам оплавания.Не съм доволен от обслужването на Петрол Ямбол - на изхода за Сливен, макар че мацките са симпатични иначе горивото е добро.
                              Като съм в Ямбол зареждам от Лукойл. Понякога от ОМВ, обаче там брада ще ти поникне докато някой от момчетата се затътри да зареди. И на касата са леко разсеяни - затова ги избягвам когато мога... За другите - нямам идея - много са ми далеч

Коментар

Working...
                              X