На кои бензиностанции зареждата?! ОМВ са станали доста големи мошенници!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Газ! Къде?
Collapse
X
-
Tри пъти зареждах бензин от Шел (Ямбол, и два пъти Варна) и трита тъти колата ходи на ремонт. Последният път момчето каза: От където и да зареждаш, недей ходи там вече. Баща ми също не е доволен от газта в Шел... затова зареждаме само от Лукойл, в краен случай - ОМВ.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Колата си е била за ремонт. Аз от две години зареждам само на Шел и няма абсолютно никакъв проблем, а на Петрол е откровено най-калпавият бензин. Където и да пътувам, така си правя сметката на горивото, че да зареждам само на Шел, и то само обикновен 95. Веднъж един приятел беше катастрофирал и се наложи да ходя да го взема от мястото, та по принуда заредих на Петрол - едвам ми стигна бензинът да се прибера. Още няколко пъти по изключение съм зареждал там и то понеже бензиностанцията е до нас. Не стига, че е най-скъпият бензин там, а и най-големият боклук.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
sugarboy написа:Колата си е била за ремонт. Аз от две години зареждам само на Шел и няма абсолютно никакъв проблем, а на Петрол е откровено най-калпавият бензин. Където и да пътувам, така си правя сметката на горивото, че да зареждам само на Шел, и то само обикновен 95. Веднъж един приятел беше катастрофирал и се наложи да ходя да го взема от мястото, та по принуда заредих на Петрол - едвам ми стигна бензинът да се прибера. Още няколко пъти по изключение съм зареждал там и то понеже бензиностанцията е до нас. Не стига, че е най-скъпият бензин там, а и най-големият боклук.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:sugarboy написа:Колата си е била за ремонт. Аз от две години зареждам само на Шел и няма абсолютно никакъв проблем, а на Петрол е откровено най-калпавият бензин. Където и да пътувам, така си правя сметката на горивото, че да зареждам само на Шел, и то само обикновен 95. Веднъж един приятел беше катастрофирал и се наложи да ходя да го взема от мястото, та по принуда заредих на Петрол - едвам ми стигна бензинът да се прибера. Още няколко пъти по изключение съм зареждал там и то понеже бензиностанцията е до нас. Не стига, че е най-скъпият бензин там, а и най-големият боклук.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
И аз така правя - само и единствено на една бензиностанция ,освен ако не ме свари неволята някъде!Има една бензиностанция в Пазарджик - Рачев ,сипвам 99 само ,цената му е като на 95 и колата с него върви повече!Та така -харесвате си едно място и само от там!!!Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
ele написа:sugarboy написа:.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
ele написа:Tри пъти зареждах бензин от Шел (Ямбол, и два пъти Варна) и трита тъти колата ходи на ремонт. Последният път момчето каза: От където и да зареждаш, недей ходи там вече. Баща ми също не е доволен от газта в Шел... затова зареждаме само от Лукойл, в краен случай - ОМВ.
Коментар
-
Immortal написа:ele написа:Tри пъти зареждах бензин от Шел (Ямбол, и два пъти Варна) и трита тъти колата ходи на ремонт. Последният път момчето каза: От където и да зареждаш, недей ходи там вече. Баща ми също не е доволен от газта в Шел... затова зареждаме само от Лукойл, в краен случай - ОМВ.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар