Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за Punto I

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за Punto I

Доколкото знам, при означенията на ФИАТ, ELX означава най-високо ниво на оборудване. Възможно ли е, Punto 1.2 60 1995 ELX да е без климатик и фарове за мъгла? Защото за едни ел. стъкла да сложат ELX не ми се вярва.
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Може това ELX да е просто лепенка.А и не съм сигурен дали климатика и халогените влиза във нивата по оборудване.
    FIAT Nuova Punto 1.2 8V
    FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
    ...and justice for all

Коментар

има ли значение каква ти е лепенката ??? моето пише SOLE даже нямам ниво на оборудване ( най-базов модел съм) и неща и да имам нито ел стъкла нито ни6то според мен тия нива са доста относителна работа .... както при ФВ така и при ОПЕЛ , тук очевидно неправят изключение... но мисля че климатика е с възможност за поставяне при по високите нива на оборудване. а халогените са си задължителни така че лепенката ти е лепната допълнително мисля аз
      Ето ме вече с Фиат

Коментар

Първо да ви питам къде сте виждали лепенки? Тея надписи (FIAT, BRAVO, PUNTO, SX, ELX, 60, 75, 100 и т.н.) са пластмасови. И второ, питах, за да разбера дали не е сменена задната врата на въпросното пунто. Гледайки долния сайт, точно това си мисля. За какво му е на някой просто ей така да си сложи надпис ELX, като ги няма екстрите? Все едно на BMW 316 да му сложиш лого M Sport и да го чакаш да тръгне, е няма да стане. (иначе опитите продължават като гледам BMW-тата по улиците ) http://www.punto.hit.bg/obr.html
        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
          ...... Все едно на BMW 316 да му сложиш лого M Sport и да го чакаш да тръгне, е няма да стане.....
          В голяма заблуда си- чувал съм ,че тази лепенка удвоявала конските сили Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
          SEAT Leon Cupra 300
          Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Working...
          X