Доколкото знам, при означенията на ФИАТ, ELX означава най-високо ниво на оборудване. Възможно ли е, Punto 1.2 60 1995 ELX да е без климатик и фарове за мъгла? Защото за едни ел. стъкла да сложат ELX не ми се вярва.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за Punto I
Collapse
X
-
има ли значение каква ти е лепенката ??? моето пише SOLE даже нямам ниво на оборудване ( най-базов модел съм) и неща и да имам нито ел стъкла нито ни6то според мен тия нива са доста относителна работа .... както при ФВ така и при ОПЕЛ , тук очевидно неправят изключение... но мисля че климатика е с възможност за поставяне при по високите нива на оборудване. а халогените са си задължителни така че лепенката ти е лепната допълнително мисля азЕто ме вече с Фиат
Коментар
-
Първо да ви питам къде сте виждали лепенки? Тея надписи (FIAT, BRAVO, PUNTO, SX, ELX, 60, 75, 100 и т.н.) са пластмасови. И второ, питах, за да разбера дали не е сменена задната врата на въпросното пунто. Гледайки долния сайт, точно това си мисля. За какво му е на някой просто ей така да си сложи надпис ELX, като ги няма екстрите? Все едно на BMW 316 да му сложиш лого M Sport и да го чакаш да тръгне, е няма да стане. (иначе опитите продължават като гледам BMW-тата по улиците ) http://www.punto.hit.bg/obr.html
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар