Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли расизъм по българските стадиони ???

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Има ли расизъм по българските стадиони ???

    ...много ми е интересно как се тълкуват нещата в БФС, затова ми е интересно как ще коментирате следното : "Първото наказание в България за расизъм вече е факт - отнеха 3 точки от актива на Ботев (Пловдив). Освен това "канарчетата" са глобени с 37 500 лева. Това направи днес Дисциплинарната комисия на БФС, след като е била сезирана от Комисията УЕФА Феърплей и КОС за плакати с расистки обиди по време на мача Левски - Ботев от привърженици на пловдивския клуб. Докладът е бил придружен с убедителен доказателствен видеоматериал. Отделно от това, Ботев (Пловдив) ще играе следващия си домакински мач без публика."...и това е заради нещо, което е между феновете и президента на клуба...
    Прикачени файлове
    Fiat Bravo, 1.6 - 103 hp

    #2
    Има расизъм - маймунски викове и обидни плакати към чернокожи футболисти, включително и на международни мачове. Това не е първия случай, но до сега на нашите отбори все им се разминаваше. А на снимката аз виждам пречупен кръст - фашистка свастика, вие нещо друго ли виждате ?
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

    Коментар


      #3
      Като е нещо между феновете и президента, да отидат на стадиона, пред кабинета му, да се видят, да си говорят, а не да се вдигнат на 200 километра, на чужд стадион и да издигат заканителни плакати.
      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

      Коментар


        #4
        Да, расизъм има! И не е само по стадионите...

        Коментар


          #5
          ...ОК, щом това е критерия за расизъм, то тогава да погледнем какво става на всички стадиони и това да е начина по който ще се наказват всички отбори...а снимки на пречупени кръстове на "Герена" и на "Българска армия" не са нещо НОВО !!!
          Fiat Bravo, 1.6 - 103 hp

          Коментар


            #6
            Кой е казал, че е нещо ново ? Лумпени има във всички агитки.
            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

            Коментар


              #7
              А, какво няма по българските стадиони? Мен ме няма всъщност, като изключим редките случаи, когато съм на работа на такова място.
              Frontera Sport, X20SE март 1998

              Коментар

              Working...
              X