...много ми е интересно как се тълкуват нещата в БФС, затова ми е интересно как ще коментирате следното : "Първото наказание в България за расизъм вече е факт - отнеха 3 точки от актива на Ботев (Пловдив). Освен това "канарчетата" са глобени с 37 500 лева. Това направи днес Дисциплинарната комисия на БФС, след като е била сезирана от Комисията УЕФА Феърплей и КОС за плакати с расистки обиди по време на мача Левски - Ботев от привърженици на пловдивския клуб. Докладът е бил придружен с убедителен доказателствен видеоматериал. Отделно от това, Ботев (Пловдив) ще играе следващия си домакински мач без публика."...и това е заради нещо, което е между феновете и президента на клуба...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли расизъм по българските стадиони ???
Collapse
X
-
Има расизъм - маймунски викове и обидни плакати към чернокожи футболисти, включително и на международни мачове. Това не е първия случай, но до сега на нашите отбори все им се разминаваше. А на снимката аз виждам пречупен кръст - фашистка свастика, вие нещо друго ли виждате ?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
-
Humppa
Реклама
Collapse
Коментар