Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнението ви за Ауто Италия

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мнението ви за Ауто Италия

Здравейте колеги,нов съм във форума и нещо не мога да се оправя с търсачката. Затова прощавайте, ако вече има подобна тема.Интересувам се от Фиат Линеа и колата много ми харесва като дизайн, ТТ данни, цена, отзиви.обаче много важно за мен е и сервизното обслужване. Така че моля за вашите мнения относно качеството на обслужване на Ауто Италия. Всякаква информация ще ми е от полза

Пробвай google търсенето във форума,обикновенната търсачка не фелаИнче ето какво са казали запознатите с въпроса ти:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...light=Айде и успех с покупката!

Коментар

Колега, а ние от къде да знаем, че не си агент под прикритие?! Това е в кръга на шегата.... абе не е в кръга на шегата, ама бях длъжен да го напиша Под всякаква критика е сервизното обслужване на АутоИталия, не защото не могат, а защото не искат да работят както трябва Колкото ми е приятно да си бъбря с продавачите в шоурума, толкова ми е неприятно да се занимавам със сервиза - мърлява работа Купуваш си колата от АутоИталия и после обслужване/ремонти само в Гърция!А моя съвет (за пореден път) е изобщо да не си купуваш "ГрандеПунто" или "Линеа", събери пари минимум за "500" или "Браво" Иначе данни, цени и прочие има на официалния сайт www.fiat.bg - УСПЕХ!!!

Коментар

Kuku написа:
        Колега, а ние от къде да знаем, че не си агент под прикритие?! Това е в кръга на шегата.... абе не е в кръга на шегата, ама бях длъжен да го напиша Под всякаква критика е сервизното обслужване на АутоИталия, не защото не могат, а защото не искат да работят както трябва Колкото ми е приятно да си бъбря с продавачите в шоурума, толкова ми е неприятно да се занимавам със сервиза - мърлява работа Купуваш си колата от АутоИталия и после обслужване/ремонти само в Гърция!А моя съвет (за пореден път) е изобщо да не си купуваш "ГрандеПунто" или "Линеа", събери пари минимум за "500" или "Браво" Иначе данни, цени и прочие има на официалния сайт www.fiat.bg - УСПЕХ!!!
        Не съм агент, още по-малко под прикритие.Както казах искам да си купя нова кола, но ми е важно и сервизното обслужване. На мен Линеата ми харесва, не знам какви кусури й намираш. Не е някъв супер автомобил, но за 20-25 бона много не може и да се очаква. А пък на мен бюджетът ми е толкова. Но пък и нещо не съм навит да ми да карам кола, която ми харесва, а в сервиза да си оставят ръцете по нея.10х за информацията и на двама ви. Явно няма да е Линеа. или поне няма де е обслужвана от Ауто Италия

Коментар

Working...
        X