Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Брава се продава на добра цена в Котел

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Брава се продава на добра цена в Котел

По обява във вестника / Позвънете, Варна/ се обадих на човек, каза че е от Котел бравата е 98 год, а цената каза че е 1600лв. На мен ми е далеко, но ако някой е в района защо не види дали я бива колата, телефона на човека е 0889 599770. Ако наистина я бива, защо да не е за човек от форума
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

А стига ве те Темприте са по толкова.
    N.Y. State of Mind

Коментар

sachma написа:
      А стига ве те Темприте са по толкова.
      Ми ако беше Варна, нямаше да пиша, а да съм хукнал да я видя, ама... Си е далечко.

Коментар

За тази цена едва ли става дума за цялата брава, по-скоро за двигател, или пък само купе без двигател, няма начин това да е реална цена за кола в движение.
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Re: Брава се продава на добра цена в Котел

Plastex написа:
          По обява във вестника / Позвънете, Варна/ се обадих на човек, каза че е от Котел бравата е 98 год, а цената каза че е 1600лв. На мен ми е далеко, но ако някой е в района защо не види дали я бива колата, телефона на човека е 0889 599770. Ако наистина я бива, защо да не е за човек от форума
          Е пък ти не пита ли що е такава цената, при условие, че нормалната цена за такава кола е 3-5 хил.лв?Иначе верно ти е далече, от "третата вселена" чак до Котел... Няма начин ако колата е читава, цената да е такава и обратно - ако цената е верна, няма начин колата да е читава - освен ако не е крадена, няма документи или пък не е предмет на бракоразводно дело и делба на имущество

Коментар

може да е закъсал за пари човека кат стане ножа да опре до кокалаа пак ако му трябват бързо и за по малко може да се съгласи
            Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Re: Брава се продава на добра цена в Котел

Immortal написа:
              Plastex написа:
              Е пък ти не пита ли що е такава цената, при условие, че нормалната цена за такава кола е 3-5 хил.лв?
              Във вестника пише че е в много добро състояние, нали затова сме форум, ако има някой от там можеше да я види. ПОсле, такива неща не се пита, нали ще ти каже човека -като искаш, дай нормалната цена...

Коментар

Една приятелка преди около 5-6 месеца си взе Браво 1,6 16кл. с ел.пакет, централно и климатроник за 2300лв. До сега е много доволна от колицата... така че 1600лв за някоя 1,4-ка във видимо перфектно състояние е съвсем реално Понякога изпадат добри оферти, тази трябва да се провери.
                M-Benz E 250 TD 150hp
                M-Benz 200d 75 hp
                Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

msotiroff написа:
                  Една приятелка преди около 5-6 месеца си взе Браво 1,6 16кл. с ел.пакет, централно и климатроник за 2300лв. До сега е много доволна от колицата... така че 1600лв за някоя 1,4-ка във видимо перфектно състояние е съвсем реално Понякога изпадат добри оферти, тази трябва да се провери.
                  Още я мъчи, и днес я има в обявите.

Коментар

Добре де сигурен ли си, че е такава цената и че колата е наред, аз предполагам, че ако е за толкова пари и е читава до сега да е продадена за нула време.
                    --Старата ръжда любов не хваща!--
                    156 sportwagon 1,9 jtd 115
                    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
                      Добре де сигурен ли си, че е такава цената и че колата е наред, аз предполагам, че ако е за толкова пари и е читава до сега да е продадена за нула време.
                      Ако бях сигурен, досега да съм я купил, нали с това започнах, ако има човек от там да и хвърли едно око.

Коментар

Working...
                      X