По обява във вестника / Позвънете, Варна/ се обадих на човек, каза че е от Котел бравата е 98 год, а цената каза че е 1600лв. На мен ми е далеко, но ако някой е в района защо не види дали я бива колата, телефона на човека е 0889 599770. Ако наистина я бива, защо да не е за човек от форума
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Брава се продава на добра цена в Котел
Collapse
X
-
Re: Брава се продава на добра цена в Котел
Plastex написа:По обява във вестника / Позвънете, Варна/ се обадих на човек, каза че е от Котел бравата е 98 год, а цената каза че е 1600лв. На мен ми е далеко, но ако някой е в района защо не види дали я бива колата, телефона на човека е 0889 599770. Ако наистина я бива, защо да не е за човек от форума
Коментар
-
Re: Брава се продава на добра цена в Котел
Immortal написа:Plastex написа:По обява във вестника / Позвънете, Варна/ се обадих на човек, каза че е от Котел бравата е 98 год, а цената каза че е 1600лв. На мен ми е далеко, но ако някой е в района защо не види дали я бива колата, телефона на човека е 0889 599770. Ако наистина я бива, защо да не е за човек от форумаAlfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Една приятелка преди около 5-6 месеца си взе Браво 1,6 16кл. с ел.пакет, централно и климатроник за 2300лв. До сега е много доволна от колицата... така че 1600лв за някоя 1,4-ка във видимо перфектно състояние е съвсем реално Понякога изпадат добри оферти, тази трябва да се провери.M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
msotiroff написа:Една приятелка преди около 5-6 месеца си взе Браво 1,6 16кл. с ел.пакет, централно и климатроник за 2300лв. До сега е много доволна от колицата... така че 1600лв за някоя 1,4-ка във видимо перфектно състояние е съвсем реално Понякога изпадат добри оферти, тази трябва да се провери.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
van_dal написа:Добре де сигурен ли си, че е такава цената и че колата е наред, аз предполагам, че ако е за толкова пари и е читава до сега да е продадена за нула време.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар